Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Συγκινητικές στιγμές στο Πεδινό την 28η Οκτωβρίου στο Μνημείο Ηρώων

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου 
Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν στο μνημείο Ηρώων της Πλατείας Ελευθερίας Πεδινού την ώρα που κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη του Ήρωα δεκανέα Ιωάννη Μαμαντζή από το Πεδινό, η εγγονή του Ιωάννα Μαμαντζή, και στην συνέχεια διάβασε το χρονικό της μάχης όπου ο παππούς της άφησε την τελευταία του πνοή.

Συνάντηση Άτλαντα Κιλκίς με Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Στο προγραμματισμένο ραντεβού στο ΔΑΚ Γιαννιτσών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγοριών Κ21 της ΕΣΠΕΜ, την Κυριακή 29/10/2023, ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ συναντήθηκε με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Αν και φανερά βελτιωμένος στο σερβίς και την υποδοχή, ο ΑΤΛΑΣ έδωσε πολλές κόντρα μπάλες και προέβη σε λάθη, κυρίως λόγω έλλειψης εμπειρίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Αλέξανδρο να επικρατήσει με σκορ 3-0 (25-18, 25-11, 25-14). 

Τι λέει η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, για τη διακοπή των σχολικών δρομολογίων

Δελτίο τύπου 
ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, συνεδρίασε με αφορμή την διακοπή, πριν από δύο εβδομάδες ορισμένων σχολικών δρομολογίων, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητα των μαθητών, των γονέων και εκπαιδευτικών.

Εφαρμογή Προγράμματος Αναδιάρθρωσης και Μετατροπή Αμπελώνων στην Ελλάδα - Υποβολή Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2023–2024». Το Πρόγραμμα εφαρμόζεται κάθε χρόνο σύμφωνα με την ΥΑ 3138/329916 για την «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή των Αμπελουργικών Εκτάσεων στην Ελλάδα [άρθρο 58 Καν. (ΕΕ) αριθ. 2021/2115].

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 31/10/2023, 8:10 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας: Η πρόληψη σώζει ζωές

Οκτώβρης μήνας κατά του καρκίνου του μαστού
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ και τους υπόλοιπους μήνες του έτους

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη σε σχέση με ΠΑΘΕ Πολυκάστρου Μαλγάρων - Κατάθεση Επίκαιρης Ερώτησης

Στέφανος Παραστατίδης σε Σταϊκούρα για ΠΑΘΕ Πολυκάστρου-Μαλγάρων: “Θα περίμενα μεγαλύτερη ευαισθησία και απαντήσεις και όχι υπεκφυγές. Επανέρχομαι με κατάθεση επίκαιρης ερώτησης.”

Την 12.9.2023 κατέθεσα την με αριθμ. 687 ερώτησή μου προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη με θέμα τις τραγικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου αυτοκινητοδρόμου Πολυκάστρου – Μαλγάρων και την πλημμελή λήψη μέτρων αποτροπής πολυάριθμων δυστυχημάτων στην ως άνω οδό.

Συμμετοχή των Αργοναυτών στην υποδοχή της Φλόγας Αγάπης

Δελτίο τύπου Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες»
Η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες» συμμετείχε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18.00 στην τελετή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε από την Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Aπαγόρευση αλιείας πέστροφας σε όλες τις λίμνες και τα ποτάμια της επικράτειας

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Β.Δ. 142/71, άρθρο 1, παράγραφος 5, «Περί αλιείας υδροβίων ζώων λιμνών, ποταμών & προστασίας αυτών», απαγορεύεται σε όλες τις λίμνες και τα ποτάμια της επικράτειας η αλιεία της πέστροφας από 1ης Νοεμβρίου μέχρι 15ης Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

Σοβαρά προβλήματα στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Π. Αγιονερίου (ελλείψεις εκπαιδευτικών, απουσία καθαρίστριας, διακοπή σχολικών μεταφορών)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων Σχολείων Παλιού Αγιονερίου Κιλκίς
Βρισκόμαστε στο τέλος του Οκτώβρη και αντί οι ελλείψεις και τα προβλήματα του Σχολείου μας να ελαττώνονται, διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι αυτά αυξάνονται, με άμεσες συνέπειες στη λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Π. Αγιονερίου και στους ίδιους τους μαθητές.

ΑΝΚΙ: Πρόσκληση προβολής επιχειρήσεων της τουριστικής αλυσίδας αξίας στην «Philoxenia 2023»

Η ΑΝΚΙ στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2023»
Στην μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Ελλάδας «Philoxenia 2023» που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, θα μετάσχει η Αναπτυξιακή Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του ενταγμένου στο πρόγραμμα Interreg έργου “Netoural”, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον δήμο Konce και την Τουριστική Ένωση Στρώμνιτσα.

Προκήρυξη για θέσεις εργασίας στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Ο Ιππικός όμιλος Κιλκίς, με έδρα το Περιστέρι Κιλκίς (Τ.Κ. 61100) προκηρύσσει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, όπως καθορίζεται από το Ν. 4354/2015 (Α'/176), για την κάλυψη αναγκών στα πλαίσια της Δράσης 10.2.1, Μέτρο 10 του ΠΑΑ 2014-2020, σύμφωνα με τις αριθμ. 1) 481/66703/09-06-2016 ΥΑ (ΦΕΚ 1994/B/2016), 2) 19/3696/12-01-2017 YA (OEK 193/B7/2017) kaι 3) 270/39407/06-04- 2017, όπως ισχύουν Εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και απαιτούμενα προσόντα.

Για το Σπήλαιο Κιλκίς ενημερώθηκαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς έγινε ενημέρωση στους μαθητές από τον υπεύθυνο του σπηλαίου Κιλκίς, τον κ. Μελιτόπουλο Χάρη. Ο κ. Μελιτόπουλος ενημέρωσε τους μαθητές για την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του σπηλαίου εν όψει της επίσκεψης του 2ου ΕΠΑΛ την Παρασκευή το πρωί.

(VIDEO) Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023