Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ο Πασχάλης Κέλλνερ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Πασχάλης Κέλλνερ θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη. Ο Πασχάλης Κέλλνερ είναι 43 χρονών και εργάζεται ως εναερίτης στη ΔΕΗ. Γεννήθηκε στην Τσεχοσλαβακία, ως παιδί πολιτικών προσφύγων και σήμερα ζει στο χωριό Καμπάνη.

Δείτε Video από τον 5ο Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης στο Κιλκίς


Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» συνδιοργάνωσαν τον λαϊκό περίπατο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Κιλκίς.

Τα νέα του συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου» του Κώστα Σιωνίδη (12/5/2019)

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου» του Κώστα Σιωνίδη
Ο Κώστας Σιωνίδης, με υποψηφίους του Συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου» επισκέφθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου την Καστανερή όπου και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του οικισμού και παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος του.

Στο Κιλκίς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γεώργιος-Σταυρός Κρεμλής

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Το Κιλκίς θα επισκεφτεί, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γεώργιος-Σταύρος Κρεμλής, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 14:30. Ο κ. ΚΡΕΜΛΗΣ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και να μιλήσει με τον κόσμο της ΝΔ  στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δήλωση Τζιτζικώστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ: «Άλλη μία ιστορική μέρα για τη μεγάλη ομάδα και το λαό του ΠΑΟΚ! Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και του πρώτου νταμπλ στην Ιστορία της ομάδας!».

"Αποχή από τις εκλογές"


Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης*
Πώς μας φτάσαν ως εδώ; Γιατί έκαναν τον κόσμο να απεχθάνεται τις εκλογές; Τι φταίει για τα τεράστια ποσοστά αποχής των τελευταίων ετών; Ποιους βολεύει αυτή η κατάσταση;