Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Παραλαβή δωρεάς ιατρικού υλικού από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έφθασε την Πέμπτη, 26.03.2020, υγειονομικό υλικό που δώρισαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα και θα διατεθεί άμεσα στις ιατρικές μονάδες της χώρας για την ενίσχυση των αναγκών στη μάχη κατά του COVID-19.

Τίθεται σε εφαρμογή η απρόσκοπτη λειτουργία των Αγροτικών Συνεταιρισμών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης υπέγραψε τις υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες ολοκληρώνεται πλήρως και καθίσταται λειτουργικό το θεσμικό πλαίσιο που αφορά στους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους λοιπούς αγροτικούς φορείς σύμφωνα με τον Νόμο 4673/2020 «Αγροτικοί συνεταιρισμοί και λοιπές διατάξεις».

Σέρρες: Μια ημεδαπή... λήστεψε έναν ημεδαπό...

Συνελήφθη χθες (25 Μαρτίου 2020) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μια ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα στις Σέρρες εισήλθε εντός του σπιτιού ενός ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση παθόντα. 

Νέα δράση με διανομή τροφίμων κατ' οίκον από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Iεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Δελτίο τύπου Iεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος 
Με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης «Ο Τροφοδότης» προχωρεί οργανωμένα και συντεταγμένα στην υλοποίηση μιας επιπλέον κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης και συγκεκριμένα στη διανομή κατ' οίκον των απαραίτητων αγαθών διαβίωσης σε άπορους και εμπερίστατους συνανθρώπους πάντα με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων και προφυλάξεων που ορίζονται από τις αρμόδιες δημόσιες υγειονομικές αρχές.

Αναβολή γενικής συνέλευσης αρχαιρεσιών του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς υλοποιώντας τα επιπλέον μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ληφθεί και εξειδικευθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα συναρμόδια Υπουργεία, αποφάσισε και ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ότι αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών του Λ.Ε.Κ. που είχε ορισθεί για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. 

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς


Με το 50% της δύναμης των εκθετών θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά στην πόλη του Κιλκίς, στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινής υπουργικής απόφασης αναφορικά με την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του CoVid-19.

(Video) Κιλκίς: Αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο απαγόρευσης κυκλοφορίας, λόγω κορονοϊού


Κιλκίς: Αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο απαγόρευσης κυκλοφορίας, λόγω κορονοϊού, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Video μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για την Επανάσταση του 1821


Ένας μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς αυτές τις μέρες του εγκλεισμού, δημιούργησε και ανάρτησε στο Youtube ένα βίντεο για την Επανάσταση του 1821. Δείτε το.