Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Video: Παραδοσιακό κάλεσμα για συμμετοχή στις εκδηλώσεις Προφήτη Ηλία 2018 Χωρυγίου Κιλκίς


Παραδοσιακό μουσικό κάλεσμα για συμμετοχή των Κιλκισιωτών στις εκδηλώσεις Προφήτη Ηλία 2018 Χωρυγίου Κιλκίς, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.

Περί μειώσεων συντάξεων και περί braindrain

Του Δημήτρη Μάρδα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης
Με τον νόμο 4387/16 έγινε η διάκριση ανάμεσα σε παλιές και νέες συντάξεις. Παλιές θεωρούνται όσες αναφέρονται σε άτομα που συνταξιοδοτήθηκαν πριν τις 12 Μαΐου 2016 ενώ νέες όσες εκδίδονται μετά την εν λόγω ημερομηνία.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη του λοιπού επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής loipoepikouriko.moh.gov.gr για την πρόσληψη και τοποθέτηση του Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού, πλην Ιατρών.

Ομιλία Γεωργαντά στην Ολομέλεια της Βουλής στο Ν /Σ για την Αυτοδιοίκηση

Στη Θεσσαλονίκη ο 4ος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Ιουλίου) ο 4ος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1, με την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης – Αντιπεριφέρειας Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» γιορτάζει και σας προσκαλεί

Η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην εορτή του προστάτη μας Προφήτη Ηλία, την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς, όπου θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας.

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς, στο 8ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών

Δελτίο τύπου Συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς συμμετείχε το Σάββατο 7 Ιουλίου στο 8ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών που διοργάνωσε και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Θέρμης.

Ποντιακή βραδιά στο Λειψύδριο Κιλκίς


Έκτακτη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Καλούνται όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ"

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης: " Να στείλουμε τους φασίστες στη φυλακή"

Δελτίο τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη βεβήλωση του μνημείου που βρίσκεται στο ΑΠΘ, σε ανάμνηση του παλιού εβραϊκού νεκροταφείου που καταστράφηκε το 1942. 

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του ν. Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο. Αφορά στο διάστημα της άνθησης και της εμφάνισης των πρώτων καρυδιών και στη δημιουργία της μέγιστης αυτοάμυνας της βαμβακοφυτείας για όλη την καλλιεργητική περίοδο.

"Ωραίοι ως Έλληνες"


Γράφει η Μαριγώ Δημουλά
Εμείς οι ωραίοι ως Έλληνες που ερχόμαστε από τα βάθη του χρόνου, είμαστε ο χρόνος που βαδίζει στα ματωμένα μονοπάτια της ιστορίας μας. Είμαστε η ιστορία. Αυτή η ίδια αυτοπροσώπως, που μας στοιχειώνει τις νύχτες και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε, επαναλαμβάνοντας έναν δυσβάσταχτο εσωτερικό μονόλογο να τραγουδάει σαν τον άνεμο για την γη του Αλέξανδρου, που ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν ότι είναι η Μακεδονία και φυσικά ποια είναι τα σύνορα της.

Mία αρχαία πολιτεία στο Παλατιανό Κιλκίς


Μια άγνωστη σε πολλούς πολιτεία των ρωμαϊκών χρόνων, στο Παλατιανό, μας παρουσιάζει σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, καλώντας το κοινό να την επισκεφθεί και να τη γνωρίσει.