Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

(VIDEO) 10 χρόνια Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

10 χρόνια Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Απόστολου Στεφούδη

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Έφυγε από κοντά μας ο Απόστολος Στεφούδης, από τα πρώτα αιρετά μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς (περίοδος 1983-1993), ένας άξιος επιχειρηματίας, ένας ακούραστος εκπρόσωπος των συναδέλφων του, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, ένας υποστηρικτής του Επιμελητηριακού Θεσμού.

Συνελήφθη ένα άτομο στους Ευζώνους για λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθη χθες (13 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ σε περιοχή των Ευζώνων, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης
συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 18/02/2024 Κυριακή  από ώρα 08:00 έως 09:00 και από 14:30 έως 15:30

Η απάτη των μη αρχηγικών κομμάτων

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι “οικολόγοι”, μην ρωτάτε ποιοι απ΄ όλους, θα συνενωθούν για μια ακόμη φορά, μετά από εξίσου πολλές ιδρύσεις, διασπάσεις, χωρισμούς, αποχωρισμούς, επανενώσεις, συγκλίσεις, συγκολλήσεις και … ξεκατίνιασμα. Ή, σύμφωνα με δελτίο τύπου που παρέλαβα στην προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνσή μου, στις11 Φεβρουαρίου 2024, υπό την ένδειξη “Πράσινοι-Οικολογία” και “Συνέδριο ενότητας ενόψει και των ευρωεκλογών”, θα δημιουργήσουν, για μια ακόμη φορά, κόμμα με στόχο τη συμμετοχή στις επικείμενες ευρωεκλογές:

Τα νέα του Τμήματος Βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (14/2/2024)

Δελτίο τύπου Τμήματος Βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Αγωνιστικό τμήμα Κορασίδων Κ18
Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Γ΄Όμιλος)
ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης – Μίλων Γιαννιτσών 3-0 σετ ( 25-15, 25-17, 25-15).

Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης κέρδισε εύκολα με καθαρή νίκη (3-0 σετ) και τον Μίλωνα Γιαννιτσών. Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, πολλούς άσσους από το ΣΕΡΒΙΣ και πολλές τελειωμένες φάσεις από αντεπιθέσεις (κόντρα μπάλες). Η ομάδα μας ικανοποίησε τους φιλάθλους μας που για άλλη μια φορά γέμισαν την κερκίδα και δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα μέσα στα πλαίσια του αθλητικού πολιτισμού. Έγιναν αρκετές αλλαγές και δόθηκε χρόνος και χώρος στις αναπληρωματικές παίκτριες μας.