Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Πετυχημένη η δράση δράση «Επιχειρηματική Φωλιά» από την Εταιρεία Έρευνας & Ανάπτυξης Κιλκίς

H Εταιρεία Έρευνας & Ανάπτυξης Κιλκίς, επιδιώκοντας να δράσει καταλυτικά στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην χώρα μας, και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετέχει με το Επιμελητήριο Σερρών (ως Επικεφαλής Εταίρος), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Πέλλας, το St. Kliment Ohridski University – Bitola, Faculty of Information and Communication Technologies – Bitola και το Foundation for Sustainable Economic Development Preda plus στο έργο “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH”. Το έργο εντάσσεται στο Πρόγραμμα INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.

8α Γερακαριώτικα 2019 στο Γερακαριό Κιλκίς

Συμβουλές για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ
➤Φροντίστε να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ από τα ΜΜΕ για τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τυχόν οδηγίες, σε περίπτωση «επιδείνωσης» του καιρού.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κλείνει 1 μήνα ο κώνος μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας στο Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Π.Α.
Κλείνει 1 μήνα ο κώνος μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Πάντως οι πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνουν αγώνες drift ελέγχονται ως προς αξιοπιστία τους.
Δείτε σχετικό Video ΕΔΩ.

6ο Αντάμωμα Μουριωτών στις Μουριές Κιλκίς


Ορκωμοσία των νέων βουλευτών

Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 11:00, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Τη συνεδρίαση διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προσωρινού Προέδρου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

"Αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Παιονίας: Στο ίδιο έργο θεατές"

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας»
Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Δήμου Παιονίας είναι θεατές του ίδιου αντιλαϊκού έργου με τίτλο «Προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων».

20ο Ποντιακό Πανοΰρ Ποντιακού Συλλόγου Ποντοηράκλειας

Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντοηράκλειας ''Διγενής Ακρίτας''
‎20ο Ποντιακό Πανοΰρ Ποντιακού Συλλόγου Ποντοηράκλειας

(Video) Λύθηκε το πρόβλημα της αποκομιδής απορριμάτων στον δήμο Παιονίας


Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - Λύθηκε το πρόβλημα της αποκομιδής απορριμάτων στον δήμο Παιονίας

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.