Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Schneider EuroXT (1984) - Πίσω στον χρόνο

Κώστας Σιδερίδης: Για να γίνουν τα λόγια άμεσα ΠΡΑΞΕΙΣ

Υπογράφει ο Σιδερίδης Σ. Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μεγάλης Στέρνας Κιλκίς, με το συνδυασμό ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ του υποψηφίου Δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη

Ονομάζομαι ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος του Σάββα και της Μάρθας. Γεννήθηκα στην Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς όπου και κατοικώ μόνιμα. Έχω αποφοιτήσει από το Λύκειο Χέρσου. Υπηρέτησα στην Πολεμική Αεροπορία επί 31 μήνες σε νευραλγικό πόστο. Εκεί απέκτησα και την ανάλογη ειδικότητα κατόπιν μόνιμης εκπαίδευσης και εξετάσεων την ειδικότητα του Μηχανικού-Χειριστού Ασυρμάτων μέσων και Αναμεταδόσεως.

Σ. Μάλγαρης: Πρώτοι και βασικοί μου στόχοι ως περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Με τη πάροδο των χρόνων παρατηρώ την στασιμότητα που επικρατεί σε πολλά έργα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εδώ και αρκετά χρόνια· έτσι, σας παρουσιάζω επιγραμματικά κάποιες από τις κεντρικές επιδιώξεις μου ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε Κιλκίς:

Χριστίνα Κ. Χαραλαμπίδου: Ας αγαπήσουμε την ευθύνη και ας κάνουμε ένα άλμα προς το αύριο!

Χριστίνα Κ. Χαραλαμπίδου
Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κιλκίς με την παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία»
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Είναι η θεσμική διάσταση του κράτους που επηρεάζει όσο καμία άλλη την ποιότητα ζωής στον τόπο μας.