Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου με θέμα, «Προβληματικές διαδικασίες επιλογής προϊσταμένων στα νοσοκομεία»


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Υγείας, 33 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία της βουλεύτριας Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου και της βουλεύτριας Ν. Ημαθίας, Φρόσως Καρασαρλίδου, αναδεικνύουν τις προβληματικές διαδικασίες που ακολούθησαν οι διοικητές των νοσοκομείων όσον αφορά τις μετακινήσεις/καθαιρέσεις στις νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Η ELVIAL ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό (21/10/2020)



Έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση του Συλλόγου "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΙΛΚΙΣ"


Η προσωρινή Διοίκηση του σωματείου με την επωνυμία "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΙΛΚΙΣ" προσκαλεί όλα τα μέλη και όσους επιθυμούν να εγγραφούν, να προσέλθουν στην έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στις 5:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Από το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας-εντύπου "Αφιέρωμα στο Έπος του 1940"


Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας- εντύπου "Αφιέρωμα στο Έπος του 1940". Η έκθεση θα λειτουργεί στο ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από 20-27 Οκτωβρίου 9.00- 14.00 (Η είσοδος θα πραγματοποείται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 21/10/2020, 10:20 μ.μ.


Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη χθες (20 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε εισαγγελική διάταξη, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 11 μηνών, για διακεκριμένες κλοπές.

(Video) Αντισηπτικό για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς

Αντισηπτικό για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, από σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 07/21-10-2020) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Θέσεις εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (21/10/2020)


Από το Ράντσο Κιλκίς
- Ζητείται γυναίκα με σχετική εμπειρία στην κουζίνα.
- Ζητείται άτομο για σέρβις τα Σαββατοκύριακα.
Πληροφορίες: 2341036353
Βιογραφικό στο mail: ranchokilkis@gmail.com

«Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου


Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε χθες (20 Οκτωβρίου 2020) την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Τοποθέτηση Ε. Αγαθοπούλου για τις πολιτικές ενίσχυσης της απασχόλησης

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Τρίτη 20/10/2020, συνεδρίασε στη Βουλή η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με θέμα «Ενεργητικές πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού». Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσε ο Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Πιερία: Σκοτώθηκε 47χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (21 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 06.20 περίπου, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λιτοχώρου Πιερίας, φορτηγό όχημα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του 47χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια την εταιρία “TETRAFORM”


Ευχαριστήριο ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της εταιρίας “TETRAFORM” για την άμεση προσφορά των ασπίδων προσώπου για τις ανάγκες των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας της ΤΕΧΝΗΣ. 

Ο Γ. Φραγγίδης συγχαίρει το νέο Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων


Υπογράφει ο Γ. Φργγίδης
Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής ν. Κιλκίς – Υπεύθυνος ΚΤΕ Τουρισμού
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) Τη χρονιά που διανύουμε, η απροσδόκητη έλευση της πανδημίας του κορωνοϊού δοκίμασε σκληρά τον ελληνικό τουρισμό, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.