Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Πρώτη φορά στο Κιλκίς: 36ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα «Το μακεδονικό τοπίο στον ελληνικό κινηματογράφο»


Η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, η «ΤΕΧΝΗ» Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία Κιλκίς και η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. διοργανώνουν το 36ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα «Το μακεδονικό τοπίο στον ελληνικό κινηματογράφο» από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη.

Περιοδείες ΠΑΣΟΚ Κιλκίς ενόψει εκλογών

Δελτίο τύπου Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Περιοδεία πραγματοποίησαν τρία κλιμάκια της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς στις πόλεις του νομού ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

(Video) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου του Κιλκίς

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στο Κιλκίς, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 10/6/2023, 1:05 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθησαν χθες (9 Ιουνίου 2023) το βράδυ στην Ημαθία, 2 ημεδαποί άνδρες για καλλιέργεια κάνναβης.

Η επέλαμψη του Παναγίου Πνεύματος πλουτοποιός και υψοποιός

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Ένα μυριόκοσμο ψηφιδωτό λατρευουσών συνειδήσεων, καρπός μακράς ποιμαντορικής διακονίας πολλών πολλών προ ημών και πολλών μεθ᾽ ημών μέχρι σήμερα.

Προκήρυξη ελεύθερης εκποίησης με Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς υπό εκκαθάριση

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του Αθανάσιο Νοτόπουλο και Κυριακή Τομπουλίδου.

Τακτική και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονοίας
- Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 13η Ιουνίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ανακήρυξη ψηφοδελτίου ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Μπροστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς ανακοινώνει πως το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Κιλκίς θα απαρτίζεται από τους πέντε υποψήφιους και υποψήφιες βουλευτές, που συμμετείχαν αντίστοιχα στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 21ης Μάη, με τη νέα σειρά, όπως αυτή προέκυψε από το αποτέλεσμα των εκλογών. Ανακοινώνουμε πως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κόμματος στο Κιλκίς θα είναι ο Τσαουσίδης Κωνσταντίνος (Κώστας) του Λαζάρου και ακολουθούν οι, Σμυδάκης - Χαμουρούδης Ηλίας του Παρασκευά, Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία) του Μιλτιάδη, Νικολαίδου Σταυρούλα του Κοσμά, Τεμεκενίδου Παρθένα (Μέμα) του Ιωάννη.

Οργή των καρκινοπαθών νομού Κιλκίς από τις δηλώσεις Σπύρου Πνευματικού

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρακινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας

Την ανεκτίμητη αξία της ζωής που είναι δώρο Θεού, ο καθένας και δη εκείνος που θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό ον πρέπει να την υπολογίζει, να τη σέβεται και να την προστατεύει.

Επισκέψεις Γιώργου Φραγγίδη στα χωριά Δροσάτο και Σ.Σ Μουριές

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη
Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου  ο υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης πραγματοποίησε επισκέψεις στα χωριά Δροσάτο και Σ.Σ  Μουριές.

(Video) Ιερά Πανήγυρις του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίας Τριάδος Αργυρούπολης Κιλκίς