Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

(VIDEO) Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι "Νότες του Ξινόμαυρου" στο Οινοποιείο Αιδαρίνη

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι "Νότες του Ξινόμαυρου" στο Οινοποιείο Αιδαρίνη. Γουμένισσα, Κυριακή 19 Μαϊου 2024.

Σύσκεψη με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ

Σε σύσκεψη – συζήτηση αυτοαπασχολούμενων καλεί η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 20/5 στις 18:30 στο Καφέ Stretto, με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Κώστα Ιντζέ

Αυτοαπασχολούμενε, αυτοαπασχολούμενη, έμπορε, βιοτέχνη, ελεύθερε επαγγελματία, αυτοκινητιστή. Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, στείλε μήνυμα καταδίκης στην ΕΕ της βαραβαρότητας, στην κυβέρνηση της ΝΔ και στους άλλους επίδοξους διαχειριστές της αντιλαικής πολιτικής.

Δήλωση των δημοτικών συμβούλων ΛΑΣΥ Κιλκίς και Παιονίας για 19η Μαίου

Δήλωση των εκλεγμένων δημοτικών σύμβουλων της Λαικής Συσπείρωσης Κιλκίς, Κώστα Τσαουσίδη και Βασίλη Κοκκινίδη και αντίστοιχα της Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη, για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

«Σήμερα 19 Μαΐου, τιμάμε όπως κάθε χρόνο την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και πάνω από 1.500.000 πρόσφυγες.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: 19 Μαΐου Ημέρα μνήμης

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκις
«Ξηρανθήτω ημίν ο λάρυγξ, εάν επιλαθώμεθά σου ω Πάτριος Ποντία γη»...
Η λέξη «εξολοθρεύτηκαν», είναι μάλλον λίγη για να περιγράψει τη φρίκη εκείνης της εποχής. Ομαδικές εκτελέσεις, αποκεφαλισμοί, παλουκώματα.

Επιτυχίες για το Kinesis Fight Club σε διεθνή Διοργάνωση Καράτε

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στην Καβάλα βρέθηκε το Kinesis Fight Club στο 5o Greek Challenge Cup στις 18 Μαΐου. Συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές από την Ελλάδα, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία και την Τουρκία.

“Τίποτα δεν έχουν ο λαός και η νεολαία να περιμένουν από νέους δήθεν «σωτήρες»”

Άρθρο της Ειρήνης Χατζή
Το πόσο συντάσεται ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική, τις στρατηγικές αντιλαικές κατευθύνσεις της ΕΕ, τις οποίες έχει αναλάβει την εργολαβία η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ , “βγάζει μάτια” εδώ και καιρό.

Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τιμούμε και αγωνιζόμαστε για τη μνήμη των 353.000 θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού, που σφαγιάσθηκαν με απάνθρωπο τρόπο από τον τουρκικό εθνικισμό ενώ πολλοί περισσότεροι ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους αναζητώντας νέες πατρίδες. Ειδικά εδώ, στο νομό Κιλκίς, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα μεγάλος αριθμός προσφύγων οι οποίοι έδωσαν ώθηση στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική, πολιτισμική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας .

19 Μαΐου: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Η γενοκτονία των Ποντίων (1916 – 1923) με τους 353.000 νεκρούς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και απηνείς γενοκτονίες του αιώνα μας. Ακολούθησε χρονικά τη γενοκτονία των Αρμενίων και Ασσυρίων που προηγήθηκε (1915 – 1922), με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μετά την απόφαση των Νεότουρκων για οριστική λύση του εθνικού προβλήματος της Αυτοκρατορίας, με την φυσική εξόντωση των γηγενών εθνοτήτων, την αλλαγή του εθνικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών και τον εκτουρκισμό όσων απέμεναν.

(VIDEO) Περιήγηση στο απόρθητο Φρούριο Γυναικοκάστρου, με ιστορίες από τον Ιωάννη Καντακουζηνό και τον Εβλιγιά Τσελεπή

Περιήγηση στο απόρθητο Φρούριο Γυναικοκάστρου, με ιστορίες από τον Ιωάννη Καντακουζηνό και τον Εβλιγιά Τσελεπή. Σάββατο, 18 Μαϊου 2024.