Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Ενημερωτική διάλεξη για την οδική ασφάλεια σε μαθητές γυμνασίων λυκείων νομού Κιλκίς

Ενημερωτική διάλεξη για την οδική ασφάλεια σε μαθητές γυμνασίων λυκείων νομού Κιλκίς. Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Παρουσίαση του βιβλίου "Ερωτευμένος Καίσαρ" του Παναγιώτη Χανού

Τo Ιστορικό μυθιστόρημα “Ερωτευμένος Καίσαρ”του συγγραφέα-δημοσιογράφου Παναγιώτη Σερ. Χανού την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ., στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Ο προϋπολογισμός του 2023 είναι ο τελευταίος… ξέγνοιαστός

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Π. Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών

-Ο Υπουργός ο κος Σταϊκούρας θεωρεί τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023 ως έναν ιστορικό προϋπολογισμό! Έχοντας υπόψη το κύμα των δεσμεύσεων που έρχεται το 2024, θα ήταν πιο σωστό να θεωρηθεί ως ο τελευταίος ξέγνοιαστος ή άνετος της περιόδου.

Παριστάνοντας το γιατρό λήστεψε ηλικιωμένο ζευγάρι

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί και το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου 2022 στις Σέρρες, πλησίασε διαδοχικά έναν ηλικιωμένο άνδρα και μία ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος τον γιατρό και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την κατοχή τους συνολικά, χρηματικό ποσό 110 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε συναλλαγές αξίας 600 ευρώ.

Ευχές Εορτών από τo Δήμαρχο Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά τον Ταξίαρχο Τσάμη Βασίλειο και την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού για την πρόσκληση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς. Η πρόσκληση και η συμμετοχή των παιδιών του φορέα μας προκάλεσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς.

Ευχές Εορτών από τη βουλεύτρια νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου



Συμμετοχή Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας στο 2ο παιδικό φεστιβάλ στην Καρυώτισσα του νομού Πέλλας

Δελτίο τύπου Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας
Στο 2ο παιδικό φεστιβάλ στην Καρυώτισσα του νομού Πέλλας με δύο χορευτικά τμήματα μας συμμετείχε ο σύλλογος 
Άγιος Τρύφων Γουμένισσας στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί με την καθοδήγηση της χοροδιδασκαλου μας κ. Πέγιου Χριστίνασ. Μετα το πέρας της εκδήλωσης επισκεφτήκαμε στην πόλη των Γιαννιτσών για καφέ και φαγητό. Ευχαριστουμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους καθώς και τους γονείς.

Πανδαισία ύμνων στο Μητροπολιτικό Ναό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς»

Ουράνιες, αγγελικές μελωδίες πλημύρισαν το Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 7,30 το απόγευμα. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Βαρθολομαίος, σεβαστοί πατέρες και πλήθος πιστών παρακολούθησαν με κατάνυξη το Βυζαντινό Ορατόριο, με ύμνους Χριστουγέννων «Επεσκέψατο υμάς…… ο Σωτήρας Χριστός».

Θέση εργασίας στην Crystal S.A. με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς (14/12/2022)

H Crystal S.A., με έδρα τη Ν. Σάντα Κιλκίς, που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής επαγγελματικών ψυγείων και καταψυκτών plug in, αναζητά Μηχανουργό πλήρους απασχόλησης.

Βράβευση μαθητών 1ου ΓΕ.Λ. στον 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ»

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς
Το Σάββατο 12/11/2022, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «NΟΗΣΙΣ», πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών η βράβευση των πέντε μαθητριών και μαθητών του σχολείου μας της περσινής Γ’ τάξης και ήδη φοιτητών Αθανασιάδη Φώτη, Αναστασιάδου Βάσιας, Βαφειάδη Κώστα, Κολιούσκα Βασίλη, Μπουφίδη Κωνσταντίνου και των υπευθύνων εκπαιδευτικών τους Τσατσούλα Μαρίας και Κωσταρόπουλου Ιάσονα, για την κατάκτηση του 2ου βραβείου πανελλαδικά στο επίπεδο λυκείου στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ».