Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Εννέα υποτροφίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης


Εννέα (9) υποτροφίες σπουδών για την Περιφέρεια Μακεδονίας, όπως και για κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, παρέχει ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες», που αποτελεί πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ.2), μέσω του θεσμού «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Με σχολικό νοσηλευτή η νέα εκπαιδευτική χρονιά


Με σχολικό νοσηλευτή στελεχώνεται από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Το σχετικό αίτημα του σχολείου εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και η θέση αναμένεται να καλυφθεί πριν από την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Συγκινητική η βοήθεια των Κιλκισιωτών στους πυρόπληκτους της Αττικής και Εύβοιας

Μαθήματα αλληλεγγύης παρέδωσαν οι πολίτες του Κιλκίς συμπαραστεκόμενοι με κάθε πρόσφορο τρόπο στο δράμα των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Συγκίνησε και μάγεψε το κοινό ο Στάθης Πορφυρίδης στο "Κτήμα Δειλινά" του Κιλκίς

Συγκίνησε και μάγεψε το κοινό ο Στάθης Πορφυρίδης στο "Κτήμα Δειλινά" του Κιλκίς στις 14-8-2021

Μικρό και όμορφο πανηγύρι στο Πεδινό Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Ένα μικρό και όμορφο πανηγύρι οργάνωσε η τοπική Κοινότητα Πεδινού 15 Αυγούστου 2021 στην πλατεία του χωριού στα πλαίσια των εκδηλώσεων που συνεχίζονται "Δεκαπενταύγουστος 2021".

Η ταινία Νοmadland στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

Η ταινία Νοmadland στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς στις 16, 17, 18 & 19 Αυγούστου στις 21:30.

Στο Διοικητήριο της Π.Ε. Κιλκίς η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους


Στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3, Κιλκίς) συγκεντρώνονται αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη και ενίσχυση των πληγέντων συμπολιτών μας που δοκιμάζονται στις πυρόπληκτες περιοχές, στο πλαίσιο της δράσης αλληλεγγύης «Είμαστε δίπλα σας» που οργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη


Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Επανάληψη δύο δράσεων στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Με την επανάληψη δύο δράσεων: (Μοιράζομαι τα χόμπι μου-κοσμήματα & Μια παράξενη φιλία-κουκλοθέατρο) θα αποχαιρετήσουμε το φετινό καλοκαίρι και τις δράσεις της Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τίτλο "Με την φαντασία μου μπορώ...". 

Προσωρινά αποτελέσματα για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" και υποβολή ενστάσεων


Ανακοίνωση
 
ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Αγαπητοί Γονείς,
Οι προσωρινοί πίνακες των αιτήσεων έχουν ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. Καθώς η περίοδος των ενστάσεων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε στην περίπτωση που ο φάκελος σας είναι ελλιπής. 

Τα νέα του Κιλκισιακού (16/8/2021)


Φιλικός  
αγώνας 
του Κιλκισιακού με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ Κ17
Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/8/2021 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Kέντρου Ατέρμων.

Κορωνοϊός (16/8/2021): 2.218 νέα κρούσματα (16 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 13 θάνατοι και 250 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.218, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 539.337 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 124 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.569 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δυστυχώς και 2ος νεκρός στο χθεσινό τροχαίο έξω από τη Γουμένισσα


Αναφορικά με το  τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες (15 Αυγούστου 2021) και ώρα 06.45 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας - Πολυκάστρου και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού και τον τραυματισμό ακόμη τριών ατόμων, ανακοινώνεται ότι βραδινές ώρες χθες, κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν και ο 24χρονος ημεδαπός οδηγός του οχήματος. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

(Video) Αναχωρεί από το Κιλκίς, η νταλίκα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Αναχωρεί από το Κιλκίς, η νταλίκα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021.