Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Συλλυπητήρια Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»

Εκφράζουμε τη λύπη και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας Φωτεινή Τερανόβα για την απώλεια της αγαπητής της μητέρας κυρίας Νίκης.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (12/2/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Ικανοποίηση παρά την ήττα
Ναι μεν ήρθε η ήττα με 4-0 από τον Κιλκισιακό όμως ο Αλέξανδρος Κιλκίς ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο. Η ομάδα μας παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο μόλις τρεις ενήλικες ποδοσφαιριστές, ενώ έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως βασικός ο 14χρονος Παναγιώτης Μανγκανιέλλο. Και όχι μόνο δεν «φοβήθηκε» να ρισκάρει, αλλά ο Αλέξανδρος έδειξε το πώς δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αγωνιστούν σε τέτοια παιχνίδια.

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Δεν τα κατάφερε η ομάδα των Γυναικών του ΑΠΟ ΑΤΛΑ απέναντι στον Σ.Φ.Κ. Πιερικό Κατερίνης, το Σάββατο 10/02/2024, στις 14.00, στο ΔΑΚ Κατερίνης, τερματίζοντας, έτσι, δεύτερη στο όμιλο και κατακτώντας, παρ’ όλα αυτά, τις καρδιές των φίλων του ΑΤΛΑ, τόσο για την πορεία της στο Πρωτάθλημα, όσο και για τις γεμάτες συγκινήσεις παρουσίες που μας χάρισε. Το σκορ (3-0, 25-14, 25-12, 25-18), δεν είναι παρά μια μαγική εικόνα, μπροστά, σε μια κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια του Συλλόγου σε ολόκληρη της πορεία τους, αφού άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στον ΑΤΛΑ για τα επόμενα χρόνια.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθη προχθές (10 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Νομού Κιλκίς
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Κιλκίς. και αμέσως μετά τα μέλη του συνδέσμου συμμετείχαν στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Δίπλα στον αγώνα του Κιλκισιακού, ο Πέτρος Παππάς

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, παρευρέθηκε και μίλησε στην συνάντηση που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος «Κιλκισιακός» με αφορμή την ελλιπή διάθεση γηπέδου στην ομάδα για τις προπονήσεις των ακαδημιών της.

Σε λίγα χρόνια θα βάζετε μέσον για να μείνετε μόνιμα στο Κιλκίς…

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Φίλε Σαλονικιέ, έπαρ τη γαρής και δέβα σο Κιλκίς, τεμέτερον το χωρίον, και μη κλώσκεσαι.
Μπορεί ο τίτλος να ακούγεται σαν γρήγορο ανέκδοτο και να προκαλεί γέλιο, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς για το ταπεινό και δύσμοιρο Κιλκίς μας, οι εξελίξεις αυτό δείχνουν.

Κοπή βασιλόπιτας 2024 του Κέντρου Υγείας Κιλκίς και της 1η ΤΟΜΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Υγείας Κιλκίς
Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα ‘’ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ’’, πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Υγείας Κιλκίς και της 1η ΤΟΜΥ Κιλκίς.

Ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς για την Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου 2024




Η Επιμορφωτική Κιλκίς θα υλοποιήσει στο Πολύκαστρο ενημερωτική δράση για την Ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων ΜΜΕ

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Κ.Δ.Β.Μ., (Ανάδοχος Έργου) σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) (Αναθέτουσα Αρχή), θα υλοποιήσουν τη Δράση Ενημέρωσης με θέμα «Ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων ΜΜΕ». Η Δράση θα πραγματοποιηθεί στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο (Εθν. Αμύνης 37), την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. Οι συνεργαζόμενοι φορείς προσκαλούν στην ενημερωτική δράση κάθε ενδιαφερόμενο, με στόχο τη διάδοση πληροφοριών για τη διασφάλιση ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.

(VIDEO) Κιλκισιακός: Δώστε χώρο για την προπόνηση των παιδιών μας

Δελτίο τύπου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΎ
Το Σάββατο 10/02/2024 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς ‘Σεργιαννίδης Βασίλειος’, έλαβε χώρα η συζήτηση με θέμα: «Παραχώρηση χώρου για την προπόνηση των παιδιών μας» , όπου συμμετείχαν μέλη , γονείς των παιδιών , φίλοι και παλαίμαχοι του Συλλόγου μας, καθώς και πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας. Παρουσία 200 και πλέον Κιλκισιωτών και με την παρουσία του ισχυρού παράγοντα του συλλόγου μας Παπαβραμίδη Χρόνη, αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της κοινής πρότασης του Δ.Σ του Συλλόγου και των Γονέων των παιδιών μας, πως:

Έφυγε πλήρης ημερών ο συμπολίτης μας Απόστολος Στεφούδης

Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 14:30, στη Μητρόπολη Κιλκίς, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του αγαπητού συμπολίτη μας Απόστολου Στεφούδη, που έφυγε χθες Κυριακή, πλήρης ημερών σε ηλικία 89 ετών.

Εκδήλωση του κινήματος ΝΙΚΗ στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς



Αναμενόμενα πετυχημένη η συνάντηση Golden Championship του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 4/2 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγωνιστική Συνάντηση με την ονομασία Golden Championship με αγώνες kick boxing - Muay thai άλλα και Πυγμαχίας μέσα στις Αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

(VIDEO) Ο "Γάμος του Χαραλάμπη 2024" στο Πεδινό Κιλκίς

Ο "Γάμος του Χαραλάμπη 2024" στο Πεδινό Κιλκίς. Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.