Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 20-21-22/10/2023 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ Πανελληνίου επιπέδου της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου.

Κιλκίς: Ντροπή, δείγμα αδιαφορίας, αδράνειας και έλλειψης ικανότητας διαχείρισης των ευθυνών

Του Σωκράτη Σαλτσίδη
Σε λίγες μέρες θα έχουμε Χριστούγεννα.
Από το Πάσχα .... ναι ναι από το Πάσχα έχουν ανοίξει δύο φρεάτια στην οδό Σκρά και Θράκης γωνία το πρώτο και λίγο παραπέρα (επί της οδού Σκρα) το δεύτερο, τα οποία παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή όπως ακριβώς αποτυπώνονται στο συνημμένο βίντεο.

Έφυγε ο Ηλίας Ράλλης, χαράζοντας ανεξίτηλα τον καμβά της τοπική μας ιστορίας και παράδοσης

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Κερδίζοντας με αξιοπρέπεια την Αγάπη φίλων και συγγενών έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών, ο άνθρωπος που αφιέρωσε αρκετό χρόνο από την ζωή του σε ένα παραδοσιακό εργαλείο δίνοντας του εκκίνηση ακριβώς με τον τρόπο που έπρεπε. Ο Ηλίας Ράλλης ένας εξαιρετικός και υπομονετικός άνθρωπος περνούσε ήρεμα την τρίτη ηλικία χωρίς πολλά απρόοπτα.

Περίλαμπρη πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στο Κιλκίς (Φωτογραφίες)

«Ει εμέ εδίωξαν, και υμάς διώξουσιν·» Τη φράση αυτή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού είχε ως οδηγό του ο Άγιος Νεκτάριος, Επίσκοπος Πενταπόλεως ο εν Αιγίνη, ο θαυματουργός, ο οποίος αν και διωκόμενος έκανε πλήρη υπακοή στο θέλημα του Θεού και γεύτηκε τη βασιλεία των Ουρανών μέσα από την αγιότητα που του πρόσφερε ο Πανάγιος Θεός.

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Κιλκίς

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Επίσκεχη συντονίστριας του γραφείου Πρωθυπουργού και υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας Eurobank, στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκαν πρόσφατα η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου, καθώς και κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας Eurobank AE με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΣ Γεώργιο Ζανιά, στα πλαίσια των στοχευμένων συναντήσεών τους με θεσμικούς φορείς της περιφέρειας. Τους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος Χρήστος Χατζημλάδης, ο Β΄Αντιπρόεδρος Κώστας Βιολιτζής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών Γαλλικού και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Κατσιαβός, ο Διοικητικός Προϊστάμενος Γεώργιος Ηλιάδης και η συνεργάτης-δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα.

Ολοκληρώθηκε από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, το πρόγραμμα «Βοτάνια και μυρωδικά»

- Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά
«Βοτάνια και μυρωδικά»
- Ένα ταξίδι μνήμης και παραδόσεων για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά της Μακεδονίας: από την αρχαιότητα στην κουζίνα του σπιτιού μας

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Future Library από το 2012 έως σήμερα έχει προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά μέσω των βιβλιοθηκών του δικτύου της και έχει συμβάλει καταλυτικά στη δημιουργία παιδικών βιβλιοθηκών σε μεγάλες και μικρότερες πόλεις της Ελλάδας.

Ερώτηση Στ. Παραστατίδη για την αδυναμία μεταφοράς μαθητών στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε κατάθεση ερώτησης προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας, Μεταφορών και Οικονομικών προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης για το φλέγον πρόβλημα της αδυναμίας μεταφοράς μαθητών που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές στην Π.Ε. Κιλκίς λόγω αδράνειας και παραλείψεων των συναρμόδιων Υπουργείων.

Πολυνίκης Βορείου Ελλάδος ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, κατακτά για πρώτη φορά τον ετήσιο τίτλο του πολυνίκη Ομίλου Βορείου Ελλάδος στην Ιππική Δεξιοτεχνία. Η συγκομιδή των περισσότερων για φέτος ομαδικών κι ατομικών τροπαίων, επετεύχθη αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις, ενώ με επιμονή και υπομονή κατακτήσαμε νέες κορυφές, επιδεικνύοντας παράλληλα επαγγελματισμό και συνέπεια, με στόχο την χαρά της συμμετοχής και τις όμορφες εμφανίσεις.

Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς

Συνεργασία με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, είχε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ανάστατοι οι δικηγόροι Κιλκίς για τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Δελτίο τύπου 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 10.11.2023 με θέμα τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Προπονητικό Σεμινάριο από την Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς



Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ θανόντων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων Συναδέλφων, το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023 στην Μητρόπολη Κιλκίς.