Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Εκκλησία και Εκλογές: Η διαχρονική εκμετάλλευση της πίστης

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Όσο κοντεύει ο καιρός για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση τόσο πληθαίνουν οι εμφανίσεις επίδοξων υποψηφίων στις πρώτες σειρές καθισμάτων των εκκλησιών με απαραίτητο φυσικά ένα παρατρεχάμενο φωτογράφο για να απαθανατίσει την σκηνή.Βλέπετε αυτο πρέπει να διαδοθεί και στα social media.

Το Ράντσο Κιλκίς πάει διακοπές...

Συγχαρητήρια ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα Μέλη της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" συγχαίρουμε εγκάρδια τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της πόλης μας και μέλη των χορευτικών μας ομάδων για την επιτυχία τους στην εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια της χώρας. Τους ευχόμαστε κάθε πρόοδο στην καινούρια σελίδα της ζωής τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι το Σπίτι των "Αργοναυτών" θα είναι πάντα εδώ για αυτούς, να μαθαίνουμε κάθε καλό τους νέο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Απολογισμός Ιουλίου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Ιούλιο του έτους 2023, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Πανηγύρι στην Ακροποταμιά Κιλκίς

«Αυτοί που δε μπορούν να προγραμματίσουν τη συντήρηση της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, θα προετοιμάσουν ...Fly Over»

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία"
Έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα η συζήτηση για την ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης των προβλημάτων που θα προκύψουν από την έναρξη (αν και όποτε) των εργασιών για το fly over. Ήδη, από τις πρόδρομες εργασίες διεφάνη το μέγεθος του προβλήματος.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο νομό Κιλκίς, την Τρίτη 8-8-2023

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο ΤΡΙΤΗ 08-08-2023, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς).

Απαγόρευση κυκλοφορίας στους λόφους Αγίου Γεωργίου και Ηρώων Κιλκίς, στις αναδασώσεις Μεταλλικού και αλσυλλίου Αξιούπολης

Σε ισχύ τίθεται από αύριο, Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 και ώρα 7:30 το πρωί έως την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και ώρα 7:30 π.μ. , η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, πεζών και παραμονής εκδρομέων, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι υψηλός (κατηγορίας κινδύνου 3) και οι άνεμοι – σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας- θα πνέουν ισχυροί από βόρειες κατευθύνσεις.

Εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε βάρος πολιτών, σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη.

Διευκρινίσεις για τις ενισχύσεις σε παραγωγούς, για τις ζημίες από τις Πυρκαγιές 2023

Σε απάντηση ερωτημάτων, τα οποία ετέθησαν στον ΕΛ.Γ.Α. από τους παραγωγούς, των οποίων οι δενδροκαλλιέργειες επλήγησαν από τις Πυρκαγιές 2023, σε συνδυασμό με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού της 2ας Αυγούστου 2023, ως προς το ύψος των ενισχύσεων, διευκρινίζονται τα εξής:

ΥπΑΑΤ- Εξισωτική αποζημίωση: 255.076.923 ευρώ σε 380.000 δικαιούχους

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο αρμόδιος Υφυπουργός, Διονύσης Σταμενίτης σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη ανακοινώνουν την Πρόσκληση για την Παρέμβαση Π3-71 «ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ» (ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027, Έτους 2023.

Εορτασμός Παναγίας στο Κιλκίς

 


Τα νέα του ΑΣΕΠ - 7/8/2023

Δελτίο τύπου ΑΣΕΠ
1. 1ΓΒ/2023: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
2. 3Κ/2021: Πλήρωση θέσεων ΠΕ & ΔΕ στο Υπουργείο Εξωτερικών από επιλαχόντες
3. 6Κ/2022 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ
4. 3Κ/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΤΕ
5. 1Γ/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων
6. 1Κ/2020: Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών ΤΕ(Διαδικασία αναπληρώσεων)

Μεγάλη πανήγυρη στην Νέα Σάντα Κιλκίς αφιερωμένη στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με το θερμόμετρο να ξεφεύγει τον Μήνα Αύγουστο, τελέστηκε ο Πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Νέα Σάντα Κιλκίς.
Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, χωρίς η υπερβολική ζέστη να γίνεται εμπόδιο στα θρησκευτικά καθήκοντα των πιστών του χωριού καθώς και των επισκεπτών.

Συνάντηση Πέτρου Παππά με εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Με στρατιωτικούς της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κιλκίς συναντήθηκε την Παρασκευή 4/8 ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κ. Πέτρος Παππάς.