Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Σταματά η μεταφορά των μαθητών στο Κιλκίς

Άκρως προβληματική καθίσταται από αύριο Πέμπτη 12 Οκτωβρίου η μεταφορά μαθητών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς, καθώς ο σχετικός διαγωνισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κηρύχθηκε άγονος λόγω μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, η παράταση που είχε δοθεί στον προηγούμενο ανάδοχο με τροποποιητικές αποφάσεις, ίσχυε έως σήμερα.

Επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης του οδικού δικτύου ΠΑΘΕ (κόμβος Πολυκάστρου - Χαλάστρας)

Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Αναφορικά με το τμήμα μήκους 44,2 χιλ. του οδικού δικτύου Χαλάστρα – Άγιος Αθανάσιος - Πολύκαστρο, σας γνωρίζω τα κάτωθι:

Συνελήφθησαν 3 άτομα για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Κιλκίς, Σέρρες και Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, χθες (10 Οκτωβρίου 2023) συνολικά 3 άτομα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις, για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές των Σερρών, του Κιλκίς και της Αλεξανδρούπολης.

Δήλωση Π. Παππά με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμοδίου για τη Μακεδονία και τη Θράκη

Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Πέτρος Παππάς με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμοδίου για τη Μακεδονία και τη Θράκη, δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη για την τιμή που μου κάνει, να με ορίσει αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμόδιο για τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Συγχαρητήρια Καλλισθένης Πάκα - Κυμπαρίδη, για τους εκλεγέντες στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδη

Δικηγόρος - Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ.

Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο των νέων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε. Κιλκίς. Δηλώνω παρούσα όπου κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή μου στη διαρκή μάχη με την καθημερινότητα για το καλό του τόπου μας και προς όφελος των συμπολιτών μας.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού μας , οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2023-2024 καθορίζονται ως εξής:

Συγχαρητήρια ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού ΚΙΛΚΙΣ στους εκλεγέντες στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού ΚΙΛΚΙΣ
Θέλω να συγχαρώ θερμά για την επανεκλογή τους τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τους δημάρχους Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη.

(VIDEO) Εκπαιδευτική δράση με θέμα «Από το ανασκαφικό σκάμμα στη συντήρηση και στο Μουσείο Κιλκίς»


"Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία αθλητικών ειδών STEP SPORT"

Ανακοίνωση Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία αθλητικών ειδών STEP SPORT, η οποία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες μας δώρισε στα σχολεία μας σχολικό αθλητικό υλικό. Χορηγία ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική για την πραγματοποίηση του μαθήματος της φυσικής αγωγής και κατ’ επέκταση για την ανάπτυξη των αθλητικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μαθητών μας.

«Καλή συνέχεια στους επανεκλεγέντες και καλή αρχή στους νεοεκλεγέντες»

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εύχομαι από καρδιάς, συγχαρητήρια στους επανεκλεγέντες Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας. Καλή δύναμη σε όλους τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους για μια πετυχημένη θητεία.