Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 9/2/2024, 9:55 μ.μ

Συλλήψεις για ληστεία
Συνελήφθη στις 5 Φεβρουαρίου 2024 το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα εισήλθε σε επιχείρηση και απείλησε με μαχαίρι την υπάλληλο της επιχείρησης, αφαιρώντας χρηματικό ποσό. 

Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς στην Ελληνογαλλική Ολυμπιακή εβδομάδα

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, οι γαλλόφωνοι μαθητές της Γ’ τάξης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας με την ολυμπιονίκη Μαρία Ντάνου.

Δήλωση Δόμνας - Μαρίας Μιχαηλίδου από τον ΕΦΚΑ Θεσσαλονίκης

Επιμέλεια: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στη Θεσσαλονίκη (ΕΦΚΑ - ΚΕΠΑ), με αφορμή την αύξηση των γιατρών, των ειδικοτήτων τους και των αμοιβών τους, βρέθηκε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Τριετές μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκίς κυρού Εμμανουήλ



Μνήμες της τραγωδίας του 1981 και η ανεπάρκεια των μέτρων

Γράφει ο Παναγιώτης Γουδαμάνης 
Ως άνθρωπος του αθλητισμού και δη ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή όλα όσα διαδραματίζονται γύρω από αυτό και ειδικά μετά το κλείσιμο των γηπέδων από την κυβέρνηση. Ως φίλαθλος και οπαδός διακρίνω μια τεράστια υποκρισία από μέρους της κυβέρνησης διότι τα μέτρα τα οποία εξέλαβε είχαν σκοπό να τιμωρήσουν τις ομάδες και μόνο, χωρίς να έχουν παρθεί ουσιαστικά μέτρα κατά της καταπολέμησης της βίας.

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς



Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Σε εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πρόκειται να προχωρήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

(VIDEO) Μπλόκο αγροτών στον κόμβο του τελωνείου Κιλκίς

Μπλόκο αγροτών στον κόμβο του τελωνείου Κιλκίς. Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024.