Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Tακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πολιτιστκής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστκής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Το ΔΣ, με βάση τα άρθρα 6,7,8 και 9 του καταστατικού, σας καλεί σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πολιτιστικής (Μητροπόλεως 11, Τ.Κ. 611 00 ΚΙΛΚΙΣ). Σε περίπτωση μη απαρτίας, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18.00 στον ίδιο χώρο. Άρα ισχύει η δεύτερη ημερομηνία. Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

4 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΝΕΟΥ καταθέτουν τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, για το μέλλον του Δήμου Κιλκίς

Γραμματικόπουλος Αθανάσιος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Αθανάσιος Γραμματικόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Γραμματικόπουλος Αθανάσιος του Όθωνα, είμαι 44 ετών και είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Ανανιάδου με την οποία έχουμε μια κόρη ενάμιση χρονών, την Μαργαρίτα. 

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα Μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα Μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια με τους γονείς στο Πολυάνειο Ωδείο (για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών ως 3 χρόνων).

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Νικήτα του Γότθου

Δελτίο τύπου Συνδέσμου 
Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Νικήτα του Γότθου, προστάτη των Ελλήνων Εφέδρων Αξιωματικών και τιμά τους πεσόντες Έφεδρους Αξιωματικούς.

Δημήτριος Μίσκος: Είμαι υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Γρίβας με το συνδυασμό ΠΑΙΟΝΊΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κώστα Σιωνίδη

Τοπικοί υποψήφιοι σύμβουλοι και πρόεδροι Βαφειοχωρίου, Σκρα και Πλαγίων με το συνδυασμό ΠΑΙΟΝΊΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κώστα Σιωνίδη

Εκπληκτικό Κιλκίς: Ο ευλογημένος τόπος που δεν τον ξέρουν ούτε οι Κιλκισιώτες

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Αν θα κάνετε έναν απολογισμό το τι έχει ζήσει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, τότε θα κάνετε μια απίστευτη διαπίστωση. Το εκπληκτικό Κιλκίς μας, είναι σχεδόν στο «απυρόβλητο». Τόσο από τα καμώματα της φύσης, όσο και της συμπεριφοράς των ανθρώπων.

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

«Δηλώσεις κ. Τζιτζικώστα για την αντιπλημμυρική θωράκιση - Άλλη μια ανακρίβεια, άλλη μια ψευδής διαβεβαίωση...»

Δελτίο τύπου Χ. Παπαστεργίου
Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα στην ΕΡΤ news για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για ό,τι συμβεί στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω της ανεπαρκούς αντιπλημμυρικής ευθύνης, την ευθύνη θα την έχει ο κ. Τζιτζικώστας και η διοίκησή του.

Τετραήμερη εκδρομή των Περιπατητών Κιλκίς, στην Πάρο



Φώτης Γεωργιάδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Καταιγίδα στην κυβέρνηση

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Mόνο λύπη μπορεί να μας προκαλέσει η εκκωφαντική απουσία του κράτους απέναντι στις τεράστιες καταστροφές που έχει προκαλέσει στη χώρα μας η επέλαση της κακοκαιρίας.

Κέντρο Καινοτομίας ΑΝΚΙ - Πρόσκληση για Τεχνική Υποστήριξη

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Στο πλαίσιο οργάνωσης του πρώτου Κέντρου Καινοτομίας (Innovation Hub) στο Κιλκίς που δημιουργείται μέσα από το Σχέδιο Διατοπικής Συνεργασίας «Φάροι Γνώσης και Καινοτομίας» του τοπικού προγράμματος νομού Κιλκίς του υπομέτρου 19.3 (CLLD/LEADER), η Αναπτυξιακή Κιλκίς αναζητά συνεργάτη που θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της λειτουργίας του, διαθέτοντας εμπειρία στην υποστήριξη επιχειρήσεων / φορέων για την υλοποίηση έργων και προγραμμάτων ανάπτυξης και διαχείρισης καινοτομίας, διάχυσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας κ.ά.

1000 ευρώ εκπαιδευτικό επίδομα: Επεκτείνεται το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στις Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες



Ξανανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στις Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους ανέργους, ότι πρόκειται να επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα ανέργων στις Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες για 30.000 επιπλέον δικαιούχους. 

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς



Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ

Ο παγκόσμιος χρυσός πρωταθλητής Parkour Δημήτρης Κυρσανίδης, στον Πολυχώρο "Το Αλφαβητάρι σου" στο Πολύκαστρο

Ανακοίνωση  Πολυχώρου "Το Αλφαβητάρι σου" 
Η έναρξη της λειτουργίας του νέου μας e-shop www.toalfavitarisou.gr και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι οι αφορμές που ψάχναμε για ένα ακόμη event.

Συλλογή ειδών για τα σώματα ασφαλείας στον Έβρο, από τη Microstudies Robotics Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Microstudies Robotics

Τα παιδιά επηρεασμένα από την καταστροφή των πυρκαγιών που έχει γίνει στον Έβρο θέλησαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες στιγμές γι αυτό διοργάνωσαν την δράση: "Συλλογή ειδών για τα σώματα ασφαλείας στον Έβρο" μετά από συνεννόηση με την Πυροσβεστική Κιλκίς.

Η Τσιγκά Καλλιόπη (Κλαίρη) στηρίζει την Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Υπογράφει η Τσιγκά Καλλιόπη (Κλαίρη)
Ονομάζομαι Τσιγκά Καλλιόπη (Κλαίρη) και είμαι 33 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γουμένισσα και είμαι τελωνειακός υπάλληλος.

Ο Χαραλαμπίδης Νικόλαος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει ο  Χαραλαμπίδης Νικόλαος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Ονομάζομαι Χαραλαμπίδης Νικόλαος του Μιχαήλ και της Σοφίας. Γεννήθηκα το 1957 στο Χέρσο όπου και κατοικώ.

Αυτοί είναι οι Δημοτικοί και Τοπικοί υποψήφιοι Σύμβουλοι Πολυκάστρου, με την ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Ο ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, καλωσορίζει τα τμήματα ακαδημιών

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο ΑΤΛΑΣ καλωσορίζει τα τμήματα ακαδημιών καθώς και τα αγωνιστικά στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, καθώς είναι ήδη η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας που διανύει, στο πλαίσιο των αγωνιστικών και εκπαιδευτικών του υποχρεώσεων.

Ώρα για πράξεις – Να μπει ένα τέλος στην ολιγωρία του “επιτελικού” κράτους

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δυστυχώς είμαστε πλέον όλοι μάρτυρες μιας θλιβερής πραγματικότητας.Κάθε καλοκαίρι χιλιάδες στρέμματα γης θα γίνονται παρανάλωμα του πυρός, κάθε φθινόπωρο θα οι βροχές θα οδηγούν σε καταστροφικές πλημμύρες με να μην είναι λίγες οι φορές που θα χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Παρέμβαση Στέφανου Παραστατίδη για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Αξιωματικοί του ναυτικού λένε ότι όσα βλέπουμε στο βίντεο αποτελούν αντικειμενικά στοιχεία ποινικών πράξεων κατά παράβαση του ναυτικού δικαίου και της σύμβασης για την ασφάλεια της ζωής στην θάλασσα (SOLAS).

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων.

VIDEO: Εγκαίνια 9ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού Συνόλου Η ΠΟΛΙΣ

Η ταινία "Το ξαδελφάκι μου", στο Θερινό Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ
Μετά την αναβολή της προβολής την Τρίτη 5 & την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό με μια απολαυστική «κωμωδία α λα γαλλικά», δροσερή, έξυπνη με σπαρταριστές περιπέτειες την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 9:00 το βράδυ.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας Δ.Ε.Θ., το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα το Σάββατο, 9 του Σεπτέμβρη του 2023, ώρα 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη των αιτημάτων μας και τη διεκδίκηση λύσεων σε αυτά.

Διακοπή κυκλοφορίας από Λαμία έως Κατερίνη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και ακινητοποιημένων οχημάτων σε τμήματα της ΠΑΘΕ, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Α/Δ ΠΑΘΕ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα από Λαμία έως Κατερίνη.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας Δ.Ε.Θ., το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν ενωτικά, δυναμικά και αποφασιστικά στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.