Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Το τελωνείο Ευζώνων και η ολοκλήρωση της ΠΑΘΕ, μπορούν να λειτουργήσουν σας μοχλός ανάπτυξης της περιοχής

Γράφει ο Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Η βόρεια Ελλάδα αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια διάφορες κρίσεις που ακολουθούν η μία την άλλη και πιέζουν αρνητικά όποια προσπάθεια ανάπτυξης.

Ανδρέας Βεργίδης: Ανταποκρινόμαστε στις κοινωνικές ανάγκες

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
"Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες, χρηματοδοτούν και υλοποιούν δράσεις, μέσα και από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, οι οποίες έχουν θετική επίδραση στην κοινωνία", δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, μετά τον αγιασμό στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Ζωγράφος

Του Κώστα Μπούζα
Ένα νεαρό βλαστάρι είχε ξεπεταχτεί στον κορμό της πικροδάφνης στο βάθος του κήπου. Καταπράσινο και λυγερό, έτρεμε σύγκορμο στις απανωτές ριπές που εξαπέλυε το πρωινό αεράκι. Θαρρείς και προσπαθούσε να τινάξει απ’ τα μικροσκοπικά φύλλα του τις σταγόνες της πρωινής δροσιάς, που λαμπύριζαν χαρούμενα στο φως του ήλιου.

Δίπλα στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων του Κιλκίς βρέθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών και να τους ευχηθεί από κοντά για την νέα σχολική χρονιά είχε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετέχοντας στους αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Καλή σχολική χρονιά από την Περιφερειακή Σύμβουλο Γενοβέφα Ναβροζίδου

Κοντά σε μικρούς και μεγάλους παραβρέθηκε την πρώτη μέρα των σχολείων η Περιφερειακή Σύμβουλος Ναβροζίδου Γενοβέφα.

(Video) Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Μουσικοκινητική αγωγή για βρέφη και νήπια με τους γονείς



ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Άλλο ένα κυβερνητικό σόου στο Νοσοκομείο Κιλκίς - Αποσιώπηση και ανακρίβειες για τα προβλήματα και τις ελλείψεις

Δελτίο τύπου Επιτροπής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός κυβερνητικού σόου στο Νοσοκομείο Κιλκίς με την επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη.

Μουσικό ιστορικό αφιέρωμα με τίτλο "Ανάθεμα το ΚΑΡΑ ΠΟΥΡΟΥΝ"



Φαχουρίδης, Βασιλακάκης δηλώνουν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Κοινή Δήλωση Γ. Φαχουρίδη και Τ. Βασιλακάκη, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε Κιλκίς και Παιονία

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, αγωνιστική σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης. Στους μαθητές που θέλουν να βρουν απαντήσεις στα μεγάλα γιατί της εποχής μας.

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου «η πόλις»
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (11/9) το βράδυ η 8η έκθεση εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου «η πόλις» με θέμα τη φύση.

Φραγγίδης: Η έλλειψη αναισθησιολόγων οδηγεί σε αναστολή τακτικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων "H Αγία Σοφία" και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης υγείας κ. Γιώργος Φραγγίδης μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και μέλη της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κ.κ. Γ. Μουλκιώτη, Μ. Μπαράν και Α. Πουλά, αναδεικνύουν το θέμα της αναστολής των τακτικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων η Αγία Σοφία, λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (13/9/22)

Δελτιο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έδειξε ποιότητα ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Την ήττα με 3-1 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο Δημοτικό Στάδιο από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εμπειρία τους και έφτασαν στη νίκη.

Ο γλυκός Σεπτέμβρης

Γράφει η Σοφία Μαυρίδου
Φθάσαμε λοιπόν στον Σεπτέμβριο, τον ένατο μήνα της χρονιάς κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο και πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Είναι ο μήνας που ανοίγουν τα σχολεία και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία, αφήνοντας πίσω τους την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, ακολουθώντας την καθημερινή ρουτίνα των μαθημάτων τους. Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία PricewaterhouseCoopers Business Solutions SA για την χρηματική δωρεά που πραγματοποίησε προς τον Σύλλογό μας εις μνήμην της Ευδοκίας Χοστελίδου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά υλικών εργοθεραπείας , λογοθεραπείας και φυσικοθεραπείας.

Μήνυμα Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίου προς εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Μητροπολίτης 
Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος
Προς τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
Αγαπητοί μου εκπαιδευτικοί της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας. Στις 12 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η νέασχολική περίοδος 2022 – 2023. Σ’ αυτήν την περίοδο θα ζήσετε νέες προκλήσεις, νέα συναισθήματα πνευματικήςχαράς ή και αγωνίας, θα γνωρίσετε αρκετοί από εσάς νέα πρόσωπα, τους νέους μαθητές σας και θα εξασκήσετε τοεκπαιδευτικό σας καθήκον ώστε να φέρετε εις πέρας την ιερή αποστολή σας.

Ευχέλαιο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, όπως κάθε χρόνο,το ετήσιο Ευχέλαιο στο παρεκκλήσιο του κέντρου υγείας Πολυκάστρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον ιατρό.

Πολύκαστρο: Σεμινάρια για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας


Κιλκίς: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Οι εκδηλώσεις για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από το Τουρκικό Κράτος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με το Π.Δ. 304/2001 και τον Ν.2645/1998.

Χορηγία ποδοσφαιρικών στολών στην ομάδα ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ, από την Ξενοδοχειακή εταιρία «BE MY GUEST ATHENS»

Η Ξενοδοχειακή εταιρία «BE MY GUEST ATHENS», του γνωστού συντοπίτη μας Νίκου Ανθρακίδη, που διαθέτει ένα ξενοδοχείο 36 κλινών στην περιοχή του Θησείου της Αθήνας και 11 επιπλωμένα διαμερίσματα για βραχυχρόνια μίσθωση (τα γνωστά Airbnb) στην περιοχή της Ακρόπολης, προέβη στην χορηγία συνόλων ποδοσφαιρικών στολών στην ομάδα ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ.

Η ελληνική οικονομία στο σταυροδρόμι των διεθνών προκλήσεων

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Ενεργειακή κρίση, πληθωριστικές πιέσεις λόγω του πολέμου, δυσκολία ανεύρεσης πρώτων υλών και κρίση σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι κάποια από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία εν έτη 2022 μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας, και τα όσα επέφερε αυτή. 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία και επιχορήγηση 14.800 €

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Βεργίδης σε αγιασμούς σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κιλκίς, καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και παρέστη στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στους οποίους χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίος.

Δήλωση για Λ. Παζαρτζικλή για την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Υπογράφει ο Λάζαρος Παζαρτζικλής
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Με χαρά και συγκίνηση την Παρασκευή 09/09/2022 πραγματοποιήσαμε την έναρξη λειτουργίας των γραφείων μας στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς. 
Με πολύ μεράκι και αγάπη μια ομάδα ανθρώπων-μελών της Νομαρχιακής και των Δημοτικών οργανώσεων,ετοιμάσαμε τη νέα πολιτική μας στέγη, το σπίτι των Δημοκρατικών πολιτών όλου του Νομού.

Γεωργαντάς: Η αγροτική οικονομία μοχλός ανάπτυξης για Ευρώπη και Αφρική

Την ανάγκη να στηριχθεί η παροχή γνώσης και εκπαίδευσης στις χώρες της Αφρικής σε ό,τι αφορά στον πρωτογενή τομέα, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και του ΑΠΘ, που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΥπΑΑΤ στη ΔΕΘ.

Η Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη στην 86η ΔΕΘ

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε η Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην Υπουργό και Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς επίσης και αρκετούς φίλους υπουργούς της κυβέρνησης, με τους οποίους και συνομίλησε για διάφορα θέματα.

(Video) Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022-2023 στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022-2023 στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

(Video) Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022 2023, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022 2023, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

(Video) Όλα έτοιμα για τους αγώνες Rally Cross 2022 στο Κιλκίς

Όλα έτοιμα για τους αγώνες Rally Cross 2022 που θα γίνεουν στο Κιλκίς, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.