Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

“Σιωνίδης, Γκουντενούδης, Τζιτζικώστας, μαζί με την κυβέρνηση, ξεπουλάνε την περιουσία του λαού, επιβάλλουν διόδια και καλούν το λαό να χειροκροτήσει το αντιλαικό τους έργο!”

Υπογράφει ο Τάσος Βασιλακάκης
Υποψήφιος Δήμρχος Πιονίας

Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για άλλη μια φορά απέδειξε πως η τοπική διοίκηση, στα χέρια όσων υπηρετούν τη σημερινή “τάξη πραγμάτων¨, μπορεί να μετατραπεί σε “δούρειο ίππο”, μεσάζοντα ουσιαστικά, εξυπηρέτησης των επιχειρηματικών συμφερόντων που προωθούν από κοινού ΕΕ, κράτος και κυβερνήσεις, που αποτελούν το συλλογικό εκφραστή των συμφερόντων τους.

Κουρεμέντζα Μαρία και Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη, υποψήφιες με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Υπογράφει η Κουρεμέντζα Μαρία
Υποψήφια Δημοτιική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Κουρεμέντζα Μαρία. Γεννήθηκα στα Τρίκαλα το 1956 από γονείς που συμμετείχαν στην εθνική αντίσταση και υπέστησαν διώξεις και κυνηγητά του αμερικανοκρατούμενου μετεμφυλιακού αστικού κράτους.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Υπογράφει ο Δημήτρης Νατσιός 

Πρόεδρος ΝΙΚΗΣ 

Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής. Δεν μνησικακούμε. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. ‘Όμως οι γενοκτόνοι των παππούδων μας Τούρκοι και πάλι απειλούν και πάλι μαίνονται. Ας είναι: «έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους», έλεγε ο γέροντας Παΐσιος. Δεν είναι αυτοί το μεγάλο πρόβλημα του Ελληνισμού. Όχι. Μες στην πόλη είναι οι οχτροί. Πρέπει να αντισταθούμε σε μια δεύτερη γενοκτονία, πολύ πιο ύπουλη, που προσφυώς ονομάστηκε Γενοκτονία της Μνήμης. Μιλούν όλοι για κρίση. Και εννοούν οικονομική. Η λέξη κρίση στη γλώσσα μας σημαίνει δίκη. «Νυν καιρός κρίσεως εστί». Δικάζεται και καταδικάζεται ένα ολόκληρο σύστημα που θεωρεί υπέρτατη αξία το χρήμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 15/9/2023, 9:14 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα στην Ημαθία για κλοπή από οικία στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός

Συνελήφθη χθες (14 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της κλοπής.

Υπόμνημα Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα Κων/νο

Υπόμνημα Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα Κων/νο, κατά τη σύσκεψη στο Επιχειρηματικό Πάρκο (ΒΙ.ΠΕ.) Κιλκίς την 06/09/2023

1. Μηχανισμός έκπτωσης (ΦΠΑ) στην τιμή των καυσίμων στην Π.Ε. Κιλκίς Η συνεχιζόμενη εκροή εισοδήματος προς την γείτονα χώρα (καύσιμα, υπηρεσίες υγείας και καλλωπισμού, οπωροκηπευτικά, τυχερά παιχνίδια) οδηγεί σταδιακά την Π.Ε. Κιλκίς σε περαιτέρω φτωχοποίηση. Η υλοποίηση συστήματος έκπτωσης υγρών καυσίμων μπορεί να οδηγήσει σε ανάσχεση της πτώσης. Λόγω λοιπόν του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της γείτονας χώρας, που είναι εκτός Ε.Ε., προτείνεται η εφαρμογή συστήματος έκπτωσης στην τιμή των υγρών καυσίμων (ως Μελέτη Επιμελητηρίου Κιλκίς) και η περαιτέρω διερεύνηση της παροχής και άλλων κινήτρων, με σκοπό: Τη συγκράτηση της εκροής εισοδήματος προς τη γείτονα χώρα, τη μείωση της απώλειας φόρων προς την Ελληνική Οικονομία, τη συγκράτηση της κοινωνικής συνοχής.

Ελλάδα, Ιταλία και Αλγερία " μπλόκαραν" την Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τη δωρεά πλάσματος και συστατικών αίματος

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου τέθηκε σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η πρόταση αλλαγής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που ορίζει τη προσφορά πλάσματος απο άνθρωπο σε άνθρωπο με τη διαδικασία της δωρεάς, η οποία είχε κατατεθεί απο κολοσσούς της βιομηχανίας στοχεύοντας στην αλλαγή της, με σκοπό να ορίζεται πλέον ως "επί πληρωμή".

«Υπό κατάρρευση η Παθολογική Kλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, προειδοποιούν οι Ιατροί»

Δελτίο τύπου 
Σωματείου Εργαζομένων Σωματείου Εργαζομένων

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε για την δραματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας. Η λειτουργία της βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, αφού ξεμένει από ειδικούς παθολόγους ιατρούς λόγω των συνεχών παραιτήσεων και των συνταξιοδοτήσεων. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, οι γιατροί της κλινικής προσπάθησαν με σειρά εγγράφων να αναδείξουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης και να ευαισθητοποιήσουν τις διοικήσεις του Νοσοκομείου και της 4ης Υ.Πε., ώστε να προβούν εγκαίρως στις απαραίτητες ενέργειες και να δρομολογήσουν λύσεις.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Εγγραφές για τα παιδικά, εφηβικά και ενήλικα τμήματα χορού θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 (μέλος του Χορευτικού μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί, ηλικίας 5 ετών και άνω).

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, από ώρα 17.00 σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2023) και μέχρι την πλήρη εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών, ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εκτός των οχημάτων που έχουν τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Πάρκα τσέπης

Υπογράφει ο Αμοιρίδης Σταύρος

Γεωπόνος Α.Π.Θ.
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Ένα βασικό πρόβλημα στην πόλη μας είναι η έλλειψη ανοιχτών χώρων, πράσινων χώρων, η εγκατάλειψη των υφιστάμενων καθώς και η "τσιμεντοποίηση" τους. Οφείλουμε να αναγεννήσουμε, να φροντίσουμε αυτούς τους χώρους και να δημιουργήσουμε νέους. Μία λύση που κερδίζει τα τελευταία χρόνια έδαφος σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα είναι τα πάρκα τσέπης. Δεν μπορεί κάποιος να διανοηθεί πώς έχουν γίνει στο παρελθόν έργα ή μικροεπεμβάσεις σε υφιστάμενες δομές και αντί να βλέπουμε περισσότερο πράσινο βλέπουμε περισσότερο τσιμέντο!

Κάλπες για εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στις 17 Σεπτεμβρίου 2023



Παρέμβαση Σ. Παραστατίδη στη Βουλή για τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Τα προβλήματα δυσλειτουργιών, η υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό, οι βασικές ελλείψεις εξοπλισμού και υποδομών και οι δυσμενείς συνθήκες εργασίας του προσωπικού δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο στην λειτουργία του ΕΣΥ στο νομό Κιλκίς. Η καθημερινότητα είναι σκληρή για τους γιατρούς και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες υποβαθμισμένες. 

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου 
Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς μετά την πραγματοποίηση Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 (πρακτικόν 30ο) για την κατανομή αξιωμάτων από τις αρχαιρεσίες της 9ης Σεπτεμβρίου 2023, αποφάσισε την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και κατένειμε τις αρμοδιότητές του ως ακολούθως:

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον νέο Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο στην έδρα του Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επ’ αφορμή της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ο κ. Γεωργαντάς ευχήθηκε στον κ. Πρύτανη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Αυτό είναι το βιογραφικό της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Κιλκίς, Νατάσας Σωτηριάδου



Το σύνολο του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σωτήρη Αβραμόπουλο

Δελτίο τύπου 
«Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας» 

Το σύνολο του ψηφοδελτίου της ανακοινώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σωτήρη Αβραμόπουλο και το όποιο απαρτίζεται από 116 υποψήφιους και υποψήφιες περιφερειακούς συμβούλους.

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στο Πολύκαστρο

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του σχετικού έργου για καθαρισμούς ρεμάτων συνολικού μήκους περίπου τριάντα (30) χιλιομέτρων σε διάφορους οικισμούς και των δύο Δήμων της Π.Ε. Κιλκίς (Δήμοι Κιλκίς & Παιονίας).

Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Κιλκίς, ευχαριστεί τον π. Κοντοζίδη Πολύκαρπο

Ευχαριστήριο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Κιλκίς
Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον π. Κοντοζίδη Πολύκαρπο προϊστάμενου και εφημερίου του "Ιερού Ναού 15 Μαρτύρων" για την οικονομική βοήθεια σχετικά με την τοποθέτηση φωτεινών ανακλαστήρων στο όχημα μας.

Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά την Αγαθοπούλου Ειρήνη

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου Κιλκίς
Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά την πρ. Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αγαθοπούλου Ειρήνη για την ευγενική χορηγία στο σχολείο μας ενός σταθερού υπολογιστή με τον περιφερειακό εξοπλισμό του.
Ελπίζουμε η κίνησή της αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστούμε και πάλι.
Η Διευθύντρια ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ και οι Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ.

Ανθρωπιστική βοήθεια από το Επεμελητήριο Κιλκίς, προς πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο της καταστροφικής θεομηνίας που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας, με αναρίθμητες και ανυπολόγιστες ζημίες, σε επιχειρήσεις, οικείες, καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες, το Επιμελητήριο, παρέδωσε στο Δήμο Κιλκίς σημαντική ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας- ειδών ατομικής υγιεινής: χλωρίνες, υγρά καθαριότητας, σαπούνια, αντισηπτικά κλπ) υπέρ των πληγέντων από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Ελεύθερη εκποίηση - πώληση των ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Δημοσιεύθηκε η υπ’αριθμ. 89/2023 απόφαση του Ειρηνοδικείου Κιλκίς , η οποία επιτρέπει στον υπό εκκαθάριση Αγροτικό Συνεταιρισμό με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ» με τον διακριτικό τίτλο «Η ΕΝΩΣΗ» , την με ελεύθερη εκποίηση πώληση των ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού, και ορίζει τόπο διενέργειας όλων των πράξεων της ελεύθερης εκποίησης τα γραφεία του υπό εκκαθάριση συνεταιρισμού . Τα προς εκποίηση ακίνητα είναι :

Πεδινό: Αφιέρωμα στην Ημέρα των Φαρμακοποιών, με ομιλία του Κώστα Κατσιάνου



Η Γρηγορία (Ρία) Τσίγα, Social Media and Digital Marketing Specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Επιμέλεια Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Mε καταγωγή και οικογενειακά ρίζες από την γραφική Άρτα και μοναδική Κρήτη (Άγιο Νικόλαο!). Με σπουδές και ενασχόληση πάνω στο μάρκετινγκ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την φωτογραφία και με μια ρεαλιστική ματιά για το παρόν και το μέλλον... Μια κυρία με Κ! Με μεγάλο και φοβερό μυαλό και άψογη γοητεία. Social Media και Digital Marketing Specialist and more, much more... πολυάσχολη και πολυτάλαντη, η διαχρονική φίλη μου η Ρία! Από τις πρώτες μας συνεντεύξεις για φέτος... το γούρι μας, η Ρία και για να ανοίξουμε και να κλείσουμε δημοσιογραφική σεζόν... με το καλό λοιπόν.

ΝΙΚΗ: Επιτέλους προχωρήστε άμεσα στην ανακατασκευή του δρόμου “φονιά” μεταξύ Πολυκάστρου -Χαλάστρας

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Την άμεση αναβάθμιση του κάθετου οδικού άξονα από τον κόμβο Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας ζητά η ΝΙΚΗ αφουγκραζόμενη τις φωνές των κατοίκων της περιοχής που εδώ και χρόνια αναμένουν από τους υπευθύνους να δράσουν και να προχωρήσουν σε έργα ανακατασκευής και αναβάθμισης του «στοιχειωμένου» τμήματος της ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι)! Η ανυπαρξία διαχωριστικού στηθαίου στο εν λόγω σημείο, όπως και σε ολόκληρο σχεδόν τον «άξονα», από τον κόμβο του Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο των Ν. Μαλγάρων καταστά την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς άκρως επικίνδυνη.

Αιμοδοσία Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Κτίριο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 ) με πρωτοβουλία της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς .

"Ο Καραγκιόζης, το Γυναικόκαστρο και η Μαρουλία", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Παρέμβαση Σ. Παραστατίδη για το δρόμο ΠΑΘΕ-Μαλγάρων

Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Σε άμεση κατάθεση ερώτησης προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης, όπως προανήγγειλε σε δημόσια παρέμβασή του στα τοπικά μέσα του Κιλκίς αμέσως μετά το πολύνεκρο δυστύχημα της Κυριακής 10/9 που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ανθρώπων.

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς κοντά στους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Ανακοίνωση Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Οι εργαζόμενοι στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην πρωτοβουλια της 4ης ΥΠΕ για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς ελπίζουμε να συνεισφέρουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πλημμύρες.

ο Ερυθρός ΣΤαυρός Κιλκίς ευχαριστεί, την εταιρεία Euromind A.E και το Club 66 Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Euromind A.E και το Club 66 Κιλκίς για τη σπουδαία δωρεά υγειονομικού υλικού και ειδικού εξοπλισμού προς το Περιφερικό Τμήμα ΕΕΣ.

Συλλυπητήρια Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, για το θάνατο του Τιμόθεου Καρασαββίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τιμόθεου Καρασαββίδη.
Αιωνία του η μνήμη.

Ομιλία Κώστα Σιωνίδη στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Πολύκαστρο

Ομιλία Κώστα Σιωνίδη στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου  στο Πολύκαστρο
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Καλωσήρθατε

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους θεσμικούς παράγοντες και τους πρώην δημάρχους που είναι εδώ κοντά μας σήμερα.

Μέρισμα εγκαρδιότητας στους αγαπητούς μαθητές και μαθήτριες και τους εκλεκτούς καθηγητές

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Καλή χρονιά, σε όλους. Αισιοδοξία ανθρωπιάς. Αμοιβαία στους περισσότερους (αν όχι σε όλους) μια προσληπτότητα συμμαθητών και εκπαιδευτικών με ανάλογη διάθεση εγκαρδίωσης. Πιο πολύ κι από τις πολύτιμες γνώσεις, μας χρειάζεται μια σωστή κι αρτιωμένη κοινωνικοποίηση, με το δικό σας άνοιγμα μεταξύ σας.

Παρέμβαση στη Βουλή του Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη για τις πλημμύρες στην θεσσαλία

Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Σε μία ολοκληρωμένη κριτική προς τις παραλείψεις της κυβέρνησης στο θέμα της καταστροφικής κακοκαιρίας Daniel, προχώρησε στη Βουλή, ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής τόνισε πώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταγράφει την κατάσταση ως απλός παρατηρητής, ενώ ο κρατικός μηχανισμός, δύο χρόνια μετά την κακοκαιρία «Ιανός», πιάστηκε απολύτως απροετοίμαστος τόσο σε θέματα πρόληψης όσο και επέμβασης κατά τη διάρκεια της καταστροφής.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, κοντά στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, συναισθανόμενος τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συνάνθρωποί μας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, εκφράζει την αλληλεγγύη του με μια συμβολική πράξη συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας, αποστέλλοντας τέσσερις παλέτες (3.000 λίτρα) εμφιαλωμένο νερό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγίων «Αγία Παρασκευή», σας προσκαλεί...

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων «Αγία Παρασκευή»
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο «1° Αντάμωμα» που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πλαγίων. Η παρουσία σας θα αποτελέσει στήριξη για την προσπάθεια του νέου μας Πολιτιστικού Συλλόγου.



Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
- Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς την βιομηχανία γάλακτος "Φάρμα Κουκάκη" για την ευγενική προσφορά 300 συσκευασιών γιαούρτι και προσωπικά προς τον κύριο Αθανάσιο Κουκάκη για τη συνεχή του στήριξη στο κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς επί σειρά ετών.

Η Miranda Frost στο KINESIS

Δελτίο τύπου KINESIS
Με μεγάλη χαρά και απίστευτο ενθουσιασμό έχουμε τα πιο ευχάριστα νέα για τα παιδιά μας. (ηλικίας 7 έως 12 ετών) Στην ομάδα του KINESIS θα έχουμε την καταξιωμένη στην πόλη μας δασκάλα χορού Miranda Frost.

Αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς προς τους πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Η πρώτη ανθρωπιστική αποστολή ολοκληρώθηκε παραδίδοντας την Συλλογή Αλληλεγγύης στην Περιφερειακη Ενότητα Κιλκίς στον χώρο συλλογής τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές και τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

#PRESS_taratsa 2023 με μουσική, θέατρο και… PRESSformers

Με μια ξεχωριστή διοργάνωση #PRESS_taratsa το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ υποδέχεται φέτος το φθινόπωρο και ανεβάζει στην ταράτσα στη Στρατηγού Καλλάρη 5 δημοσιογράφους σε ρόλο PRESSformers.

Τα νέα της Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Νίκη την πρώτη αγωνιστική
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο αγώνας κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς ανάμεσα στον Απόλλωνα Μαυρονερίου και Αλέξανδρο Κιλκίς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-1. Δύο τέρματα ο Χρήστος Γιατισάκης και από ένα οι Νίκος Μπελίτσας και Χρήστος Παπαδόπουλος. Είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Αχιλλέας Αποστολίδης για τον Απόλλωνα.

Δήλωση του Κώστα Τσαουσίδη, για την κατάσταση στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους!
Στα παιδιά μας αξίζει το καλύτερο. Το μέλλον της νέας γενιάς πρέπει και μπορεί να χτίζεται στον 21ο αιώνα σε σχολικές υποδομές που θα αντανακλούν τις σύγχρονες δυνατότητες. Σε σχολεία που θα εξασφαλίζουν το απαραίτητο περιβάλλον για ολοκληρωμένη μόρφωση και εκπαίδευση.

Ο Δήμος Παιονίας ξεκινά τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Καλούμε τους πολίτες, τους κοινωνικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις του δήμου μας να δείξουν την ευαισθησία και αλληλεγγύη τους για την ανακούφιση, αυτή τη φορά, των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

ΝΑΙ … Η αγάπη υπάρχει

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Έμπρακτη απόδειξη η μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών κατά την διεξαγωγή της 33ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας των μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άσπρου.