Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ανεκτίμητη προσφορά του Χρήστου Ίντου, στην κοινωνία και στον τόπο

Υπογράφει ο Αβραμίδης Γ. Δημήτριος
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
M.Sc. Public Health & Sport Πανεπιστήμιο D- Bielefeld
Εξειδικευμένη Μετεκπαίδευση Ποδοσφαίρου Ανώτατη Γερμανική Αθλητική Σχολή D.S.H.S. Κολωνίας
Εκπαιδευτής Προπονητής Ποδοσφαίρου D.F.B. B Lizenz κ. Ε.Π.Ο. UEFA B
Πιστοποιημένος Β. Φυσιοθεραπευτής Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς
Ε-mail: avramidisdimitris@gmail.com

Αξιότιμε κ. Χρήστο Ίντο σας συγχαίρουμε από καρδιάς για την υπερπολύτιμη συγγραφική σας προσφορά όλ΄ αυτά τα χρόνια. Χαρά μας να έχουμε έναν άνθρωπο σας κι εσάς ανάμεσά μας. Κοσμείτε τον δήμο μας την Παιoνία, τον νομό Κιλκίς και ως προέκταση την Πατρίδα με μοναδικό τρόπο. Αποτελείτε πρότυπο εκπαιδευτικού με αστείρευτη θέληση και αγάπη στον τόπο και τους κατοίκους του! Ευχή μας, ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και δύναμη να συνεχίζετε με την ίδια ενέργεια και πάθος για πολλά ακόμα χρόνια, την αξεπέραστη αυτή σας προσπάθεια!

(VIDEO) Βράβευση και παρουσίαση Ιστορικού Λευκώματος του Χρήστου Ίντου, για την Παιονία

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, έλαβε χώρα η παρουσίαση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, ένα έργο μνημειώδες, οξύνους σύνθεσης, Ιερή Ιστορική Παρακαταθήκη για τις μέλλουσες γενιές, ένα γραπτό Μνημείο Υψηλού Επιστημονικού Κύρους και Ασθητικής, με τη σφραγίδα του Ιστορικού Χρήστου Ίντου. "Τι τύχη για το Δήμο Παιονίας να έχει ένα Δημότη του Πνευματικού και Συγγραφικού Διαμετρήματος του Χρήστου Ίντου!"

Η Χατζή-Μάρθα, ο Φίλιας και η γιατρέσσα η Μάρθα. Τεμετέρ αση Ρουσίαν

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Σαν να ήταν χθες που έφυγε από κοντά μας, η γιατρέσσα η Μάρθα Καριεντίδου και όμως πέρασε πάνω από ένας χρόνος από εκείνη την ημέρα (15 Μαρτίου 2023) που μας άφησε για πάντα στα 76 της χρόνια, ύστερα από πολύμηνη μάχη με την “επάρατη νόσο¨.

Θ. Μαρκόπουλος: "Η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, θα έχει 1 εκ των 4 σταυρών μου"

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Επικοινωνιολόγος, Αρθρογράφος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Η Μαρία - Ωραιοζήλη Φ. Κουτσουπιά είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά-πολλά χρόνια που την γνώρισα από κοινά και νεανικά μας μετερίζια και συνεργαστήκαμε σταθερά και σε λογική win-win (πάντα) σε αρκετά άρθρα (περίπου 20) και μεγάλα και μικρά νεανικά και δημιουργικά πρότζεκτ (π.χ. κοινή μας παρουσία σε 2 συνέδριά ως ομάδα με ίδια θεματική). 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
«Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι μέρα τιμής και μνήμης για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, με ιδιαίτερους συμβολισμούς, ένα φωτεινό ορόσημο που στέλνει σε όλο τον κόσμο μήνυμα πίστης, ελπίδας και εθνικής ανάτασης.

Ελευθερία ή θάνατος

Του Κώστα Μπούζα
Πέρασε από στόμα σε στόμα τούτη η κραυγή. Ήτανε όρκος τον Μάρτη του Εικοσιένα. Κι έγινε σύνθημα αγαπημένο στα χείλη όλων των Ελλήνων, τα χρόνια εκείνα του αγώνα που η ελπίδα πύρωνε καρδιές.

ΚΔΑΠ Kinesis: Ζήτω η 25η Μαρτίου

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα αυτή ήταν αφιερωμένη στη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Θυμηθήκαμε τα γεγονότα και μάθαμε κάποιες καινούριες πληροφορίες.

Μήνυμα Στέφανου Παραστατίδη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Συμπληρώνονται σήμερα 203 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας.

Ο επικίνδυνος δρόμος με τις… ελάχιστες λεύκες στο Πολύκαστρο του 2024

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.

Επανέρχομαι με αυτήν την ανάρτησή με παραπλήσια που έκανα παρελθοντικά και ανέδειξε το θέμα της ανεξέλεγκτης ταχύτητας των οχημάτων στην ανατολική είσοδο Πολύκαστρο. Δείτε ΕΔΩ

(VIDEO) Τριτοκοσμική αξιοθρήνητη είσοδος της πόλης του Κιλκίς, από τον Οκτώβριο 2023

Τριτοκοσμική αξιοθρήνητη είσοδος της πόλης του Κιλκίς, από τον Οκτώβριο 2023. Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024.