Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1 Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 8-4-2024 ΔΕΥΤΕΡΑ από ώρα 08:00 έως 12:30

Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού "Το μαύρο Πάσχα", στο Πεδινό Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Τα πρώτα λουλούδια στον κήπο των προσφύγων φύτεψαν εθελοντές του χωριού Πεδινού εν όψει της μεγάλης εκδήλωσης αφιερωμένη στο μαύρο Πάσχα θρακικού Ελληνισμού.

Απολογισμός ενός αντίλογου


Του Φώτη Μισόπουλου

....και είναι πολύ αργά να με διδάξετε τους νεωτερισμούς σας
Φ.Μ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ [1]

farce pour Sosias de Dostoïevski en deux images

ΚΚΕ Κιλκίς: Εγκληματική κατηφόρα της Κυβέρνησης

- Εγκληματική κατηφόρα της Κυβέρνησης

- Ξεπέρασε κάθε όριο εμπλοκής, αποφασίζοντας να στείλει στην Ουκρανία βλήματα με απαγορευμένο λευκό φώσφορο
Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την εγκληματική κατηφόρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, υπηρετώντας τα πλέον «βρώμικα» σχέδια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Συμμετοχή του Πέτρου Παππά, σε εκδήλωση με θέμα την απόδοση δικαιοσύνης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ο Βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Πέτρος Παππάς συμμετείχε χθες, 3 Απριλίου, στην εκδήλωση που οργάνωσε, στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής κ. Έλενα Κουντουρά με θέμα την απόδοση δικαιοσύνης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι, άνεργοι, συνταξιούχοι
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Εργασία μαθητών του Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου, για το πρόγραμμα «Ecomobility-οικολογική μετακίνηση»

Δελτίο τύπου Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 2 Απριλίου στις 11:00-12:30 στο σχολείο μας έγινε εκδήλωση σε συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό για το αστικό περιβάλλον Ecocity, στην οποία οι μαθητές παρουσίασουν την εργασία που εκπόνησαν στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το υπουργείο προγράμματος «Ecomobility-οικολογική μετακίνηση». 

Παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς

Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.

Πετυχημένη η ενημερωτική ημερίδα θέμα «Ψηφιακή κάρτα εργασίας»

Δελτίο τύπου 
Επιμελητηρίου Κιλκίς

Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς διοργάνωσε επίκαιρη Ενημερωτική Ημερίδα την 27η Μαρτίου 2024 με Θέμα « ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για τις νέες διαδικασίες & υποβολές στο ΕΡΓΑΝΗ, τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, τον τρόπο επικοινωνίας εργοδότη - εργαζομένων - λογιστή, τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις λύσεις τους.

Τα νέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (4/4/2024)

Δελτίο τύπου τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης

1. Αγωνιστικό τμήμα Κορασίδων Κ18
Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Γ΄ Όμιλος)
ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης – ΑΣ Ποσειδών1 Βέροιας 3-0 σετ ( 25-9, 25-10, 25-15).

Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης κέρδισε εύκολα με καθαρή νίκη (3-0 σετ) και τον Πόσειδώνα1 Βέροιας. Έκανε 9/9 τις νίκες της πριν από τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και βαθμολογικά είναι πρώτος με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άτλαντα Κιλκίς.

Περιβαλλοντική εκπαίδευση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Παρασκευή 29/3 η Ε’ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΕΠΕΑ Γρεβενών (Κέντρο Εκπαίδευσης για την Αειφορία, πρώην Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – ΚΠΕ). Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν φέτος και είχε θέμα τον Οικοτουρισμό.

370.700 ευρώ πεταμένα στις όχθες της Δοϊράνης!

Γράφει-φωτογραφίζει ο Αμπντούλ Χαμίντ
Αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο όπως τη Πικρολίμνης με τους Ισραηλινούς…Αν επισκεφτείτε σήμερα την πολύπαθη, απαξιωμένη και έρημη Δοϊράνη, τότε ένα είναι σίγουρο: Θα βρείτε στις όχθες της κυριολεκτικά «πεταμένα» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

(VIDEO) Εγκαίνια του καταστήματος Ε. Αγοράκης - Κ. Μπλούκος Ο.Ε. στο Κιλκίς

Εγκαίνια του καταστήματος Ε. Αγοράκης - Κ. Μπλούκος Ο.Ε. στο Κιλκίς. Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024.

Ανακαίνιση των όψεων των κτηρίων I και II του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Δι.Πα.Ε. με έδρα το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση εργασίας στην οποία αποφασίστηκε η ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ενίσχυσης του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με έδρα το Κιλκίς είχαν σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος Σταμάτης Αγγελόπουλος.

(VIDEO) Εντυπωσιακή και χρήσιμη ημερίδα του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς για μαθητές και μαθήτριες, με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο


Εντυπωσιακή και χρήσιμη ημερίδα του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς για μαθητές και μαθήτριες, με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Αμφιθέατρο 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 107 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάρτιο του 2024 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 107 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 26 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσκεψη Επιμελητηρίου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Sunlight Technosystems στο Πεδινό - Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
 Επιμελητηρίου Κιλκίς 

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη, την Συνεργάτιδα του φορέα σε θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα, το Διοικ. Προϊστάμενο Γεώργιο Ηλιάδη και την Προϊσταμένη Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών Αγγελική Παυλίδου, πραγματοποίησε επίσκεψη την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Sunlight Technosystems στο Πεδινό - Κιλκίς, μέλος της Sunlight Group, που δίνει προστιθέμενη αξία ενώ παράλληλα τονώνει την εγχώρια βιομηχανία και μάλιστα σε μία ακριτική περιοχή της χώρας, όπως είναι το Κιλκίς.

Τιρεκίδης: Νικητής ο ελληνικός λαός

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Πρόεδρος Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ευρωεκλογών της ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς 
Μου ανατέθηκε η προεδρία του προεκλογικού αγώνα της ΔΕΕΠ ΝΔ του Ν.Κιλκίς για τις επικείμενες ευρωεκλογές και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους για τη νέα πρόκληση που μου ανατέθηκε.