Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

(VIDEO) Ηχηρή αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στο θέμα εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη

Ηχηρή αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στο θέμα εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη. Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς, την Κυριακή 3/3/2024

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις περιοχές 
ΧΡΥΣΟΚΑΜΠΟΣ, ΚΟΤΥΛΙ, ΞΗΡΟΛΑΚΟΣ, ΣΙΤΑΡΙΑ, ΧΕΡΣΟΤΟΠΙ, Π. ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ, ΔΑΦΝΟΧΩΡΙ, Ν. ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΟΚΑΡΤΖΑ, ΒΑΚΟΥΦΙ, Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 03/03/2024 Κυριακή από ώρα 07:30 έως 08:30 και 14:30 έως 15:30

Το Λύκειο Καμπάνη συγχαίρει τον μαθητή Απόστολο Τζαμτζή, για τη μεγάλη του επιτυχία στο 8ο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Ανακοίνωση Γενικού Λυκείου Καμπάνη
Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Καμπάνη, ο Σύλλογος των Καθηγητών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι Μαθητές, συγχαίρουμε τον μαθητή του σχολείου μας Τζαμτζή Απόστολο της Β’ τάξης για τη μεγάλη του επιτυχία στο 8ο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Άθλος Κιλκίς σε αγωνιστική συνάντηση kick boxing στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 24/02/2024 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγωνιστική συνάντηση kick boxing στην Θεσσαλονίκη από τον αθλητικό σύλλογο Golden Gloves Petrosyan Team.

Ευαισθητοποίηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου για να αγαπήσουν το περιβάλλον

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
Η εκπαίδευση στα σχολεία προάγεται και με πρωτοβουλίες πέρα από τα βιβλία και τις αίθουσες διδασκαλίας. Ο λόγος για τον εθελοντικό καθαρισμό περιοχών του Χέρσου, μια δραστηριότητα που αποτελεί έναν τρόπο για τους μαθητές να συμβάλουν ενεργά στη διατήρηση του περιβάλλοντος και να αναπτύξουν συνείδηση για την οικολογία. Στόχος της δράσης είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά κυρίως να δοθεί γι’ αυτή την προστασία ένα μήνυμα όχι μόνο στους μαθητές μας αλλά σε όλη την κοινωνία.

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Καλή χρονιά με υγεία, πολλά χιλιόμετρα και ευτυχισμένες στιγμές ευχήθηκε η δρομική παρέα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς στην κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Στέφανος Παραστατίδης: Πανεπιστήμια – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ με βάση το σκανδιναβικό παράδειγμα

Δείτε το δελτίο τύπου του ΠΑΣΟΚ, ΕΔΩ

Τρίωρη στάση εργασίας των Φαρμακείων του Νομού Κιλκίς την Τετάρτη 28-2-2024

Δελτίο τύπου 
Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 

Συμμετοχή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τους νεκρούς των Τεμπών, με τρίωρη στάση εργασίας, την Τετάρτη 28-2-2024.

Loop 60: Επανάσταση φέρνει η ALUMIL με το πρώτο πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων

Δελτίο τύπου ALUMIL
Ο σεβασμός του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα δεν είναι για την ALUMIL λέξεις εντυπωσιασμού, κενές περιεχομένου, που συνάδουν απλώς με τα trends της εποχής. Είναι πράξεις που εδώ και λίγο καιρό έχουν όνομα: ο λόγος για το Loop 60, το πρώτο πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων, το οποίο παράγεται από 60% ανακυκλωμένο υλικό στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

(VIDEO) Ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς

 Ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς. Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.
Δείτε το video ΕΔΩ