Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Πεπόνια τσέπης και καρπούζια που ωριμάζουν υπό τους ήχους κλασικής μουσικής


Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Check IN στα γεγονότα της TV100 με την Βάσω Λυκουρίνου
Η παραγωγή του κ. Παναγιώτη Γιλτίδη στο Νέο Αγιονέρι Κιλκις δεν πτοείται από την κακοκαιρία. Πώς διαλέγουμε όμως το καρπούζι το καλό;
Απαντήσεις από τους Παναγιώτη Γιλτίδη, Αντιπρόεδρο των Αγροτοκαταναλωτών Ελλάδος και Κλείμη Γαϊτανίδη, Γεωπόνο.

Εκποίηση ακινήτων Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του Ιωάννη Τσιάκα και Κυριακή Τομπουλίδου.

(Video) Χειροτονία εις πρεσβύτερον του ιεροδιακόνου Γαβριήλ Ποικιλίδη, από τον Κιλκισίου Βαρθολομαίο

Χειροτονία εις πρεσβύτερον του ιεροδιακόνου Γαβριήλ Ποικιλίδη, από τον Κιλκισίου Βαρθολομαίο, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, στο Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων στο Κιλκίς.

Αναβάθμιση για το Kinesis Fight Club στο Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών παραβρέθηκε η ομάδα εκπαιδευτών του Kinesis Gougoulas Team στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στο αρχηγείο της ομάδας στις 1 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα εξετάστηκαν ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής ομάδας ο Αντώνης Γιαννακίδης που απέκτησε τον βαθμό της μώβ ζώνης 3ο επίπεδο και ο βοηθός του Βασίλης Αναστασιάδης που απέκτησε τον βαθμό της μπλε ζώνης.

Δύο σημαντικές μελέτες έργων στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Πιαονίας
Ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παιονίας η 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 με την οποία εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις για δύο σημαντικές μελέτες που σχετίζονται με προγραμματικές δεσμεύσεις της διοίκησης.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)


Τι λέει ο Χ.Γκουντενούδης για το θέμα της αποκατάστασης ζημιών από την θεομηνία σε περιοχές της Δ.Ε. Ευρωπού

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος

Στην ενημέρωση του Δημάρχου Παιονίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 30/6/22 για την θεομηνία και τις επιπτώσεις της στην Δ.Ε. Ευρωπού, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γκουντενούδης τοποθετήθηκε ως εξής:

Μαθαίνουμε να προστατευόμαστε από τον ήλιο στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Αυτήν την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στο ΚΔΑΠ Kinesis, αυτό της προστασίας από τον ήλιο στη θάλασσα.