Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του ζωγράφου και αγιογράφου Δωρόθεου Αντωνιάδη

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη με χαρά σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του ζωγράφου και αγιογράφου Δωρόθεου Αντωνιάδη, με τίτλο “Κιλκίς 1913-2023, Αποτυπώματα μιας ζωής”, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στις 8 το απόγευμα, στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης Κιλκίς.

Δήλωση υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Δήλωση υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη
Στις εκλογές της 21ης Μαΐου το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς πήρε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα και απέδειξε ότι οι προοδευτικοί πολίτες του τόπου μας μπορούν ξανά να ονειρεύονται. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι ακόμη πιο κρίσιμες διότι σε αυτές θα κριθεί αν το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ισχυρό ξανά και θα μπορέσουμε μαζί να διεκδικήσουμε μία καλύτερη Ελλάδα. 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την 110η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
«Την 21η Ιουνίου 1913 γράφτηκε μια από τις πιο σημαντικές σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας: Η επική μάχη του Κιλκίς που διεξήγαγε νικηφόρα ο Ελληνικός Στρατός και σήμανε ουσιαστικά την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Ευχαριστήριο για τη δωρεά ποδηλάτων σε μαθητές/τριες Δημοτικών σχολείων

Υπογράφει ο Σωτήρης Μαρκάδας
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και την Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης για τη δωρεά τριών ποδηλάτων που μετά από δημόσιες κληρώσεις δόθηκαν σε μαθητές/τριες των Δημοτικών σχολείων Καμπάνη, Π. Αγιονερίου και 2ου Δημ. Σχ. Γουμένισσας.

Σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού 2023

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων διοργανώνει ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORAΣύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr). Ομιλητής ο Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας, συγγραφέας και ιδρυτής της LABORA.

Δήλωση Κώστα Τσαουσίδη, υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Πέτρος Παππάς: Για μια δυνατή δημοκρατική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού Κιλκίς

Δήλωση Πέτρου Παππά, υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς με τον Σύριζα-ΠΣ
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου αποτελούν κομβικό σημείο για το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας αλλά και του Κιλκίς. Καλώ τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες του νομού Κιλκίς να αντισταθούν στις υπερσυντηρητικές φωνές της αλλοπρόσαλλης εθνοκαπηλείας και θρησκειοκαπηλείας αλλά και στην διαφαινόμενη παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αλαζονικά διεκδικεί να εκπροσωπηθεί με δυο βουλευτές του Νομού, στο επόμενο Κοινοβούλιο.

Βιβλιοπωλείο Ψάλτου: Book Signing και συζήτηση με τον Κώστα Κρομμύδα γύρω από το νέο βιβλίο του

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου
Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα και τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, σας προσκαλούν 22/06/2023 στον χώρο του ένα απόγευμα γεμάτο με ατελείωτες συζητήσεις γύρω από τα βιβλία.

"Σας ευχαριστώ για την άρτια εκπαίδευση των παιδιών μας..."

Υπογράφει η Νατάσα Διαμαντοπούλου
Απ'όλες τις τέχνες, μέγιστη η μουσική, "σεμνή κατά πάντα η μουσική θεών εύρημα ούσα" όπως είπε ο Πλούταρχος, αυτή που εξημερώνει τα ήθη και την ψυχή μας ηρεμεί.

(Video) Αναπτυξιακό Μπασκετικό Camp David Ingram 2023 στο Κιλκίς

Αναπτυξιακό Μπασκετικό Camp David Ingram 2023 στο Κιλκίς. Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, 19 Ιουνίου 2023.

Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Λιαρετίδη Ιωάννη

"Ο χρόνος δεν είναι γιατρός. Η θύμηση του στέκει ζωντανή εδώ και η απώλεια ρίζωσε πια ως άλλη πραγματικότητα, συνήθεια και συντροφιά μας. Οι αληθινές και όμορφες στιγμές, όμως, που μοιραστήκαμε όλοι μας μαζί του, αποτελούν το βάλσαμο στην ψυχή και την καρδιά μας.
Γι’ αυτούς τους λόγους, σας προσκαλούμε να μας συντροφεύσετε στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Λιαρετίδη Ιωάννη, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του οικισμού Κεντρικού Κιλκίς στις 10:00, ώστε να αποδώσουμε φόρο τιμής στον άνθρωπο μας."


Η σύζυγος και τα παιδιά

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς έξι προγράμματα της ΑΝΚΙ: Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση για 80 ανέργους

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση (ΣΕΚ) είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα εργαλεία κάθε αναπτυξιακής πολιτικής. Η αναβάθμιση γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, επηρεάζει τη διάρθρωση της ανεργίας, αμβλύνοντας την επιλεκτικότητά της απέναντι στις ομάδες με τα λιγότερα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προσόντα και συμβάλλοντας στην επανένταξη των μακροχρόνια ανέργων αλλά και διευκολύνει την τεχνολογική και οργανωτική αλλαγή, ως απαραίτητου παράγοντα και όρου για την διαρκή ανάπτυξη και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.