Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Φιλική αγωνιστική συνάντηση Kick Boxing στο Golden Athlos Stadium Kilkis


Σας προσκαλούμε στο Φιλικό Προπονητικό Σπαρινγκ kick boxing που θα πραγματοποιηθεί στο Golden Athlos Stadium την Κυριακή 18/10/2020. Ώρα έναρξης 11.00 στο Κιλκίς.

Αναμενόμενα πετυχημένο το τουρνουά τένις στο Κιλκίς


Υπογράφει η Σοφία Ασίκη
Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς 
Από 9 έως και 12 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Τένις και την Β Ένωση, το 4ο Ε 2 για αγόρια-κορίτσια έως Κ14 χρόνων. Συμμετείχαν 66 αθλητές/τριες από διάφορες πόλεις της χώρας μας (Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Καβάλα, Λάρισα, Βέροια, Έδεσσα, Ηγουμενίτσα). 

Σε ισχύ η παράλληλη λαϊκή αγορά στο Κιλκίς


Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη θα λειτουργήσει παράλληλη λαϊκή αγορά στην πόλη του Κιλκίς από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 14/10/2020, 7:05 μ.μ.


Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών σε ισάριθμες υποθέσεις
Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, συνελήφθησαν από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, δύο (2) άτομα τα οποία εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις.

"Ακριβή μας Δασκάλα σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς..."


Του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη
Ακριβή μας Δασκάλα σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα αυτά που τόσο απλόχερα μας πρόσφερες. Η μεταλαμπάδευση της γνώσης είναι μια θεία διαδικασία και γίνεται αληθινά ουσιαστική και καρποφόρα όταν αυτός που παίζει το ρόλο του καθοδηγητή του δασκάλου είναι ένας άνθρωπος με βαθιές γνώσεις, με σεβασμό και απέραντη αγάπη στους δέκτες του και που ενδιαφέρεται πραγματικά να τους δει να προοδεύουν και να γίνονται καλύτεροι από τον ίδιο. 

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα στο Κιλκίς για τα αρδευτικά έργα και τα φράγματα


Τα έργα αξιοποίησης των υδάτινων πόρων θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας.

Γνωστοποίηση λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων


Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 1276/272404/09-10-2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 4458/Β/09-10-2020) στο άρθρο 1 της οποίας καθορίζεται ο τύπος και το περιεχόμενο του εντύπου γνωστοποίησης λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων της παραγράφου 3 του άρθρου 6Β και της παραγράφου 3 του άρθρου 6Γ του Ν. 4056/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζουμε τις
ευχαριστίες μας σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, καταστηματάρχες του νομού Κιλκίς, για την στήριξη τους στην προσπάθεια της Αναγέννησης την φετινή αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες. Θερμές ευχαριστίες.

Έναρξη Οδηγικής χρονιάς του Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού


Δελτίο τύπου Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Ξεκινάμε τη νέα οδηγική μας χρονιά. Μια νέα οδηγική χρονιά με όραμα και στόχους για τις Ομάδες μας, το Τοπικό μας Τμήμα και τον τόπο μας. Ο ενθουσιασμός και η πίστη στη δουλειά μας, μάς δίνουν πάντα φτερά και δύναμη για νέες δράσεις.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (14/10/2020)


Ζητείται υπάλληλος με προϋπηρεσία για λογιστικό γραφείο και γνώσεις πάνω στα προγράμματα της epsilon net για μερική ή πλήρη απασχόληση
Τηλέφωνο 2341027885. Email akforologika@gmail.com