Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

(VIDEO) Εκπληκτικός γαστρονομικός προορισμός του Κιλκίς, το ΡΑΓΙΑΝ Βάθης

Εκπληκτικός γαστρονομικός προορισμός του Κιλκίς, το ΡΑΓΙΑΝ Βάθης. Τετάρτη, 22 Μαϊου 2024.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στα παράνομα παίγνια

Μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στα παράνομα παίγνια.

Συγχαρητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για την προαγωγή σε Αρεοπαγίτη, της συμπολίτισσάς μας Κωνσταντίας Εμμανουηλίδου

Δελτίο τύπου 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επάξια προαγωγή σε Αρεοπαγίτη, της συμπολίτισσάς μας, Προέδρου Εφετών Αθηνών και βασικής διδάσκουσας στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, κυρίας Κωνσταντίας Εμμανουηλίδου, όπως αποφασίστηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Εγκαίνια των γραφείων της ΝΙΚΗΣ στο Κιλκίς



Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στη Βάθη Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει και φέτος στη γιορτή των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών του Υπουργείου Πολιτισμού και με χαρά σας προσκαλεί το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, ώρα 10.30 στα Κρούσσια όρη του Κιλκίς.

«Ψηφίζουμε για τη Φύση» στην Κούπα Παιονίας

Δελτίο τύπου 
Συνεταιρισμού Διαχείρισης του Δάσους Κούπας

Συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Προστατευόμενων Περιοχών – Πάρκων της Ευρώπης (Europarc Day 2024), ο Συνεταιρισμός Διαχείρισης του Δάσους Κούπας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κούπας, σας προσκαλούν να γιορτάσουμε πάλι, νέες αυτή τη φορά, ομορφιές του τόπου μας.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ: Γ’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 26-05-2024 ΚΥΡΙΑΚΗ, από ώρα 07:30 έως 11:00.

Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής και τήρηση ενός λεπτού σιγής για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
«Για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού του κόσμου η 19η Μαΐου δεν είναι μόνο ημέρα Μνήμης. Είναι ημέρα θρήνου. Το ιστορικό τραύμα της τουρκικής θηριωδίας των Νεότουρκων του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα 353.000 νεκρούς και ακόμα περισσότερους εκτοπισθέντες, δεν θα επουλωθεί ποτέ. Αλλά δεν θα ξεχαστεί και ποτέ. Η λήθη δεν είναι χαρακτηριστικό αυτού του λαού».

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν έδωσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν έδωσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με την συμμετοχή του τμήματος Κ16, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ συναντήθηκαν με τον Ζαφειράκη Νάουσας στο τοπικό ΔΑΚ, το Σάββατο 18/05, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εξίσου σημαντικό για την αποκόμιση εμπειριών από τις μικρές του συλλόγου.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς
O Ευρωβουλευτής της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης θα βρίσκεται στην πόλη του Κιλκίς την Πέμπτη 23/5/2024.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ : Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Τα νέα του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς - 22/5/2024

Δελτίο τύπου 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Συνεργασία του σχολείου μας με το γερμανικό σχολείο Hostatoschule Höchst στη Φρανκφούρτη και επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το διάστημα 16-20 Απριλίου 2024
Το διάστημα 16-20 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος JMO-2023-OFET-LEARNING-EU με τίτλο «Inclusion and Democracy in Europe Achieved in Secondary education»-Project 101126559 — IDEAS που υλοποιεί το σχολείο μας, 10 μαθητές/τριες και 2 συνοδοί εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς, επισκέφτηκαν την Φρανκφούρτη της Γερμανίας. 

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Προσκύνημα στα Ιερά και τα Όσια της Τουρκοκρατούμενης Κύπρου"

Προσκύνημα στα Ιερά και τα Όσια της Τουρκοκρατούμενης Κύπρου. 1974 - 2024, 50 έτη σκλαβιάς και προσφυγιάς. Εκδήλωση στο Κιλκίς, Τρίτη 21 Μαϊου 2024.