Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ενημέρωση καστανοπαραγωγών του Πάικου από υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κιλκίς για τη δημιουργία ΤΟΕΒ

Για τη δυνατότητα διερεύνησης της δημιουργίας Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) ενημερώθηκαν μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστανοπαραγωγών Πάικου, στη Γρίβα, από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με επικεφαλής την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ), Λευκή Αργύρη.

Μια πρωτότυπη εκδήλωση του 1ου ΕΠΑ.Λ Κιλκίς, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑ.Λ Κιλκίς
Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, 11:00-13:00 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση- γιορτή εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί στην στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, για να γίνετε κοινωνοί μιας πρωτότυπης συμπεριληπτικής ιδέας.

“Εργάσιμος Χρόνος - μια πάλη επίκαιρη όσο ποτέ”

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Εκδήλωση οργανώνει η Kομματική Oργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ την Κυριακή 14/4 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Ερώτηση για την περισυλλογή νεκρών ζώων

Δελτίο τύπου
 περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»

Το ζήτημα της περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έθεσε προς τη διοίκηση της Π.Κ.Μ. η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία».

Όλες και όλοι στην απεργία της 17ης Απριλίου, 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών κεντρικής Μακεδονίαας
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
η απεργία της 28ης Φλεβάρη, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Το σύνθημα που κυριάρχησε στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, είναι επίκαιρο όσο ποτέ και αποκαλύπτεται σε κάθε εργοστάσιο και χώρο δουλειάς.

Κανονισμός πυροπροστασίας στο Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας ενημερώνει τους δημότες του ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 28909/848/15-03-2024 (ΑΔΑ: ΡΛ2Π4653Π8-ΚΣΡ) Ερμηνευτική Εγκύκλιος σε συνέχεια του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων» (ΦΕΚ 3475/Β΄/24-05-2023) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Άμεσα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας 2 άτομα για απάτη σε βάρος γυναίκας στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (9 Απριλίου 2024), από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα εξαπάτησαν γυναίκα σε περιοχή του Κιλκίς.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από την 1η έως και τις 7 Απριλίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 2.314.318 ευρώ.

Πανέτοιμο το Κιλκίς να υποδεχθεί χιλιάδες τουρίστες το φετινό καλοκαίρι

Προσλήφθηκαν δεκάδες υπάλληλοι και είναι ήδη στις θέσεις τους για παροχή πληροφοριών στο συνοριακό σταθμό Ευζώνων

Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Μπορεί να βρισκόμαστε στον Απρίλιο, αλλά εμείς εδώ στο Κιλκίς δουλεύουμε ασταμάτητα και μεθοδικά από το χειμώνα, ώστε να υποδεχθούμε τις εκατοντάδες χιλιάδες τουριστών που θα έρθουν το φετινό καλοκαίρι οδικώς μέσω Σκοπίων, στο συνοριακό σταθμό Ευζώνων.

Αρχαίες εφημερίδες

Του Κώστα Μπούζα
Η εφημερίδα, όπως είναι σήμερα γνωστή, γεννήθηκε στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα, εποχή της διάδοσης των ιδεών του διαφωτισμού. Παρ’ όλα αυτά, όπως και πολλές άλλες δημιουργίες, είχε κι αυτή τους προγόνους της.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Πολύκαστρο και Πευκόδασος, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή Πολύκαστρο και Πευκόδασος, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 11-04-2024 Πέμπτη από ώρα 08:00 έως 08:10 και από ώρα 08:30 έως 08:40.

Καταγγελία για τουαλέτες κλειστές με λουκέτο στο Σπήλαιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Καταγγελίες δέχθηκε ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, από εκδρομείς, προερχόμενους από τα Γιαννιτσά, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Κιλκίς και συγκεκριμένα το Σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου.

Επίσκεψη Πέτρου Παππά στη SONOCO

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε προχθές, 8 Απριλίου, μαζί με τον Συντονιστή, Κυριάκο Κυβρακίδη, και μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Αναστάσιο Καπνίδη, το εργοστάσιο χαρτοποιίας της SONOCO στο Κιλκίς, που κλείνει αιφνιδιαστικά.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ