Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Προσμετρώντας 104 χρόνια στη διασυμμαχική μνήμη του Α΄ Παγκοσμίου

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Για άλλη μια χρονιά τιμήσαμε προεχόντως ―όπως το εποφείλουμε― τη μνήμη των 40.000 νεκρών και των 100.000 τραυματιών, αναπήρων και αγνοουμένων στρατιωτικών από την πατρίδα μας και τις άλλες συμμαχικές χώρες της ΑΝΤΑΝΤ, στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου επί της Εθνικής οδού, 60 χλμ από Θεσσαλονίκη και 4,5 χλμ από τους Ευζώνους.

Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας, από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς



Τα νέα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρόκριση στο Κύπελλο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, πήρε ο Αλέξανδρος μιας και επικράτησε με 5-1 στο Δημοτικό Στάδιο του Παλιού Γυναικοκάστρου. Έτσι θα υποδεχθεί σε νοκ-άουτ παιχνίδι το Πάικο Γουμένισσας την επόμενη εβδομάδα.

Natural Fitness Day στο KINESIS GYM

Δελτίο τύπου KINESIS GYM
Πριν από 7 χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όρισε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σαν Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – European Week of Sport και παράλληλα καθόρισε την επέτειο NATIONAL FITNESS DAY.

Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής

Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αγιασμός της ομάδας του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Κιλκισιακού σας προσκαλεί στον Αγιασμό της ομάδας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου. Μετά το πέρας του Αγιασμού θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλου Ε.Π.Σ. Κιλκίς μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗ


Ε. Αγαθοπούλου: Μια προοδευτική κυβέρνηση, την επομένη των εκλογών, θα έχει ως προτεραιότητα την ενίσχυση του ΔΕΔΔΗΕ

Δελτίο τύπου 
Ειρήνης Αγαθοπούλου
Τον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) του Κιλκίς επισκέφθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου μαζί με τον πρώην αναπληρωτή διευθύνων σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, Χρήστο Σπίγγο και τον συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Τάσο Κεσίδη.

Φραγγίδης: Σε εγκατάλειψη το νοσοκομείο Σάμου, υποβαθμισμένες οι υπηρεσίες υγείας του νησιού

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης υγείας κ. Γιώργος Φραγγίδης μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και μέλη της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κ.κ. Γ. Μουλκιώτη, και Α. Πουλά, αναδεικνύουν το θέμα της εγκατάλειψης του νοσοκομείου της Σάμου και τις υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του νησιού.

Παίζουμε... όπως παλιά, στο Πολύκαστρο



Τριήμερο Ιστορικής Μνήμης στον Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με την συμμετοχή ολιγομελών αντιπροσωπειών από τις σύμμαχες χώρες του Α! παγκοσμίου πολέμου Γαλλίας, Ιταλίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ρωσίας και Σερβίας, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο Διασυμμαχικό Μνημείο που βρίσκεται δίπλα στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος ανατολικά της πόλης του Πολυκάστρου, τιμήθηκε η επέτειος της διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου που οδήγησε στην συνθήκη ειρήνης του πολέμου.

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 

Η δημιουργική γραφή στηρίζεται στην βαθιά ανθρώπινη ανάγκη μας, να δίνουμε φωνή στις σκέψεις μας και στις εμπειρίες μας. Συχνά ορίζεται κι ως η συγγραφή της φαντασίας, όπου ο δημιουργός φτιάχνει γεγονότα, σκηνές και χαρακτήρες, ακόμη και έναν ολόκληρο κόσμο. Δεν είναι μια μορφή τέχνης η οποία διδάσκεται με την στενή έννοια του όρου, όμως μπορούν να διδαχθούν τεχνικές για την οργάνωση και την βελτίωση της γραφής ώστε να παραχθούν λογοτεχνικά κείμενα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 26/9/2022, 7:12 μ.μ.

Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην υποκλοπή στοιχείων τραπεζικών καρτών (skimming)

Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων οδήγησε στον εντοπισμό και την επ’ αυτοφώρω σύλληψη, πρωινές ώρες προχθές (24-09-2022) στην περιοχή του Ευόσμου, δύο αντρών – μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην υποκλοπή στοιχείων τραπεζικών καρτών με τη μέθοδο SKIMMING.

(Video) Γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2022, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2022, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Στις 23 Οκτωβρίου το 4ο Aligari Run στα Μεγάλα Λιβάδια

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου έχει οριστεί το ραντεβού στα Μεγάλα Λιβάδια για την 4η διοργάνωση του Αλιγκάρι Run 2022. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΘ- HELEXPO, ενώ αρωγοί στην προσπάθεια είναι ο Εμπορικοεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας και η εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Gruppe.