Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Β. Μαυρογονάτου: Για ποιο λόγο επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά

Υπογράφει η Βίκυ Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε γιατί πήρα την απόφαση αυτή, να θέσω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος, αφού δουλεύω καθημερινά πολλές ώρες σε μια δουλειά αρκετά απαιτητική και είμαι μητέρα 2 μικρών παιδιών. Η αλήθεια είναι πως η ζωή η ίδια είναι απαιτητική, όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε εργαζόμενη μητέρα. Μα χρωστάω κυρίως στα παιδιά μου, να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους δώσω έναν κόσμο έστω και λίγο καλύτερο από αυτόν που μεγάλωσα εγώ.

Video: Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς υλοποιεί το 7ο πρόγραμμα Erasmus +


Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς υλοποιεί το 7ο πρόγραμμα Erasmus +

Στο τραπέζι του διαλόγου η κατάτμηση του δήμου Κιλκίς

Δημήτριος Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Επικεφαλής Συνδυασμού
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Ο «Καλλικράτης» ως μοντέλο διοικητικής ενοποίησης των «Καποδιστριακών» δήμων, προκάλεσε μεταβολές στην λειτουργία των Δήμων τέτοιες που θα μπορούσαμε να αποτιμήσουμε με την ασφάλεια που μας παρέχει ο χρόνος εφαρμογής του.

Μαυροδής Μουταφτσής: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μαυροδής Μουταφτσής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Μαυροδής Μουταφτσής και κατάγομαι από το Ίσωμα του δήμου Κιλκίς. Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Υπήρξα δασεργάτης και μέλος του Δ.Σ του Δασικού Συνεταιρισμού Ισώματος μέχρι το 2012. Σήμερα το επάγγελμά μου είναι πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες.

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ θα συνεχίσει να ακούγεται παντού και πάντα

Υπογράφουν οι Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς και Θεοχαράκης Ηλ. Μιχαήλ* 
Μέσα στην δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα κάνουμε ένα στάσιμο... παίρνουμε μια ανάσα. Ηρωικές και Άγιες Ημέρες για τον απανταχού Ελληνισμό. Τα μηνύματα πολλά. Λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία, για την Ιστορία της Ελλάδος, η αρχή της Άνοιξης και της συναισθηματικής ευφορίας.

Κιλκίς: Δείτε το Video της Παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019


Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2019 στο Κιλκίς

Μήνυμα Σούλη Καζαντζίδη για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:
"Την 25η Μαρτίου το Ελληνικό Γένος πανηγυρίζει τη έναρξη του ιερού αγώνα της Εθνεγερσίας για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού και η Ορθοδοξία τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. 

Η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για την 25η Μαρτίου

Η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για την 25η Μαρτίου
Άγιες και Ηρωικές Μέρες για τον απανταχού Ελληνισμό. 
Τιμάμε και θυμόμαστε, σήμερα λίγο παραπάνω,
όλες και όλους που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα.
Χρόνια Πολλά Ελλάδα. Ζήτω το Έθνος!

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης μας θυμίζει...

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης μας θυμίζει ότι είμαστε ένα ένδοξο Έθνος. Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες.


Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κιλκίς για την 25η Μαρτίου 1821

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συμπληρώνονται φέτος 198 χρόνια από την Μεγάλη εκείνη Ημέρα του Ελληνισμού την 25η Μαρτίου 1821 τότε που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός στην Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων ευλόγησε (λόγω και της Μεγάλης Εορτής της Χριστιανοσύνης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου) και ύψωσε την σημαία της Επαναστάσεως των υπόδουλων έως τότε Ελλήνων επί 400 χρόνια στον οθωμανικό ζυγό.

Άγημα 40 ένστολων ποντίων θα προπορεύεται της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, με τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, ανέλαβε την πρωτοβουλία ώστε στη σημερινή παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας της 25 Μαρτίου 1821, να προπορεύεται των πολιτικών τμημάτων της παρέλασης, τιμής ένεκεν για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, άγημα 40 ένστολων νέων και νεανίδων από την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης και τις ομοσπονδίες που εκπροσωπούν το σύνολο των ποντίων της πόλης,