Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Ανοιχτή επιστολή για απομάκρυνση ΑΤΜ από την του πύλη Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Προς: Διοίκηση Τράπεζας Πειραιώς, Διοικητή Νοσοκομείου Κιλκίς, Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Δήμαρχο Κιλκίς
Με την έξαρση στην μετάδοση του κορονοϊού, την αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα και την ανάγκη εισαγωγής στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, ατόμων που θα έχουν προσβληθεί από τον ιό και όχι μόνον, θεωρώ πως πρέπει το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στη εσωτερική πλευρά της εισόδου του ιδρύματος, να τεθεί εκτός λειτουργίας για τις επόμενες κρίσιμες μέρες και την μετέπειτα μεταφορά του σε άλλο χώρο για την αποσυμφόρηση της εισόδου από παρκαρισμένα αυτοκίνητα ατόμων που προσέρχονται για να κάνουν την συναλλαγή τους, εμποδίζοντας την ομαλή και επείγουσα είσοδο σοβαρών περιστατικών και την διέλευση ασθενοφόρων.

Ξεκίνησε η απολύμανση των σχολικών μονάδων Κιλκίς

Ξεκίνησε η προληπτική απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων - σχολικά γυμναστήρια εντός πόλης Κιλκίς.

Λουτρό Πολυκάστρου: Κομβικό σημείο στον πολιτιστικό χάρτη της περιοχής μας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς Δρ Γεωργία Στρατούλη. 

Δήμος Παιονίας: "Λέμε όχι στην μεταφορά επιπλέον μεταναστών στην Νέα Καβάλα"

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ότι ξεκίνησαν κάποιες εργασίες στην δομή της Νέας Καβάλας. Έχοντας μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα και τους αρμόδιους φορείς, κατ’ εφαρμογή και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την δίκαιη απαίτηση μας για αποδέσμευση του Αεροδρομίου της Νέας Καβάλας προκειμένου αυτό να αξιοποιηθεί αναπτυξιακά για την περιοχή, αναμέναμε η έναρξη των εργασιών να αφορά την απομάκρυνση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων από τον αεροδιάδρομο και όχι να προετοιμάζονται χώροι για την φιλοξενία επιπλέον ατόμων.

Επιδημίες, επιταχυνόμενος φόβος και όποιος αντέχει…

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Το 1918 είχε ξεσπάσει η περίφημη «ισπανική γρίπη», η οποία ήταν η αιτία να πεθάνουν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη. Τότε είχαν προσβληθεί σε διάστημα ολίγων εβδομάδων τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, προς την αθλητική οικογένεια της χώρας, για τον κορωνοϊό

Μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, προς την αθλητική οικογένεια της χώρας, για τον κορωνοϊό
Η αθλητική οικογένεια σ’ όλο τον πλανήτη, όπως το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας, βρίσκεται σε καθεστώς πανδημίας. Η χώρα μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση κι όπως είπε χτες και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τα δυσκολότερα είναι ακόμα μπροστά μας.

Προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας το χρυσάφι του χρόνου»

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 22:00 παρουσιάζεται στον κινηματογράφο «Φαργκάνη» το ιστορικό ντοκιμαντέρ του Τάσου Κατσαρού «Αναζητώντας το χρυσάφι του χρόνου».

Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας: Απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου Χαλάστρας - Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Το πρόσφατο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, επί του τμήματος του οδικού άξονα της ΑΘΕ που διέρχεται από την περιοχή μας και που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας, έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες ατυχήματα, πολλά απ’ αυτά θανατηφόρα, που προκαλούνται στον συγκεκριμένο δρόμο “καρμανιόλα” κάθε χρόνο. 

Αναμενόμενες οι επιτυχίες του Παλαιστικού Συλλόγου Ευρωπού "Ο Καραγιάννης"

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου Ευρωπού "Ο Καραγιάννης"
Την Κυριακή 8 Μαρτίου 20 ο σύλλογός μας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων πού έγινε στην πόλη τού Κιλκίς και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Α. Τζιτζικώστας

Μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στην Κεντρική Μακεδονία αποφασίστηκαν στις έκτακτες συσκέψεις που συγκάλεσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Με μία επιτυχημένη εκδήλωση, με τη συμμετοχή εργαζόμενων γυναικών από διάφορους εργασιακούς χώρους, τίμησαν οι εργαζόμενες γυναίκες του Κιλκίς την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς.

Κιλκίς: Παρακαλείσθε να το καθαρίσετε πριν είναι αργά...

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Χ.
Οδός 21ης Ιουνίου με Καραγιαννοπούλου: Το συγκεκριμένο σημείο "μαζεύει" πολλά νερά σε περίπτωση νεροποντής. Το πλέγμα και ο υπόνομος απορροφούν πολλά από αυτά, όταν φυσικά δεν είναι βουλωμένα, όπως τώρα. Η σημερινή βροχή δεν ήταν τόσο δυνατή, αλλά στην επόμενη ίσως είναι αργά και θα αρχίσουμε να φωνάζουμε για πρόληψη. Παρακαλείται το δραστήριο και όντως πολύ εργατικό τμήμα καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς, αν έχει την ευγενή καλοσύνη να επέμβει πριν πλημμυρίσουμε.

Επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στο Δροσάτο

Δελτίο τύπου Δήμου ΚιλκίςΑπό το Δροσάτο, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης ξεκίνησε τον κύκλο των επαφών του στην περιφέρεια του Δήμου ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης για να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για τα προβλήματα της περιοχής από τους αιρετούς εκπροσώπους της και από απλούς πολίτες.

ΕΠΣ Κιλκίς: Αναστολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κιλκίς είχε αποφασίσει την διεξαγωγή των αγώνων όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Επίσκεψη ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς, στο Νοσοκομείου Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γουμένισσας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Χρήστος Καραμήτσος και η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΟΔΕ Γαρυφαλλιά (φιλίτσα) Αϊδαρίνη.

Κανονικά συνεχίζονται τα μαθήματα στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Οι προπονήσεις μας και τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά όλη την ημέρα, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Κιλκίς: Σύλληψη για 7 καταδικαστικές απoφάσεις

Συνελήφθη χθες (11 Μαρτίου 2020) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 7 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 ετών για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της υπεξαίρεσης.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για τον κορονοϊό

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε για τον κορονοϊό:
"H Eλλάδα, όπως και η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κρίση δημόσιας υγείας. Η Κυβέρνηση μας λαμβάνει εγκαίρως μέτρα για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην Πατρίδα μας. 

Τα νέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» (12/3/2020)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Επίσκεψη «ΒηματίΖΩ» στο Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου
Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», μαζί με μέλη της διεπιστημονικής ομάδας, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου, έπειτα από πρόσκληση του σχολείου, με σκοπό την παραλαβή καπακιών που είχαν συλλέξει οι μαθητές, για τον φορέα μας, την συνεκπαίδευση και συνύπαρξη των ωφελουμένων μας με άτομα τυπικής ανάπτυξης.