Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Αναζητώντας τους σύγχρονους ήρωες


Γράφει ο Αχιλλέας Χριστοφορίδης*
Ο κόσμος μας έχει ανάγκη από ήρωες. Ήρωες που να μας σηκώνουν όταν πέφτουμε και να μας σώζουν από δύσκολες καταστάσεις με αποφασιστικότητα. Ο πραγματικός ήρωας δρα με θάρρος ενάντια στις αντιξοότητες.

Γιατί τόσο άγχος φίλες/φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ;


Υπογράφουν οι:
- Αλεξία Χαρακίδα, Κοινωνική Διοίκηση και Πολιτική Επιστήμη ΔΠΘ / ΠΜΣ Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα ΕΚΠΑ / ΠΜΣ Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική ΕΚΠΑ
- Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καραγεωργίου, Φοιτητής Ιστορίας και Εθνολογίας ΔΠΘ / Αρθρογράφος
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

Κορωνοϊός (14/4/2021): 3.089 νέα κρούσματα (47 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 81 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.089, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 304.184 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.410 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τι λέει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας για τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς Γουμένισσας

Ανακοίνωση
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας 
Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας για τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς Γουμένισσας επί της οδού Καπεταν Γκόνου, ως Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας οφείλουμε να τοποθετηθούμε επί του θέματος.

Τα Δημοτικά Σχολεία της ΠΕ Κιλκίς εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων για την περίοδο 2021-2023.


Κατά τη σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο κ. Γεωργαντάς ενημερώθηκε ότι η ΠΕ Κιλκίς εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων για την περίοδο 2021-2023, το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 14/4/2021, 3:46 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (13 Απριλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή καθώς και παραβάσεις του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του νόμου περί λειτουργίας ραδιοσταθμών.

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με την ΕΛΜΕ Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Τρίτη 13 Απριλίου 2021, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Ε. Αγαθοπούλου, συναντήθηκε διαδικτυακά με την ΕΛΜΕ Κιλκίς, τον Πρόεδρο, Γιώργο Ξενέλη και μέλη του συλλόγου, καθώς και με εκπαιδευτικούς από όλα τα σχολεία της Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Κιλκίς. Στη σύσκεψη ήταν παρών και ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Τάσος Κεσίδης.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:
- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ),
- ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης και ακύρωσης του παλαιού.

Τα ΚΕΠ θα εκδίδουν στο εξής αυτόματα οκτώ σημαντικά πιστοποιητικά


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Πειραιά επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για την απλούστευση διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς με αφορμή την νέα διαδικασία ψηφιακής έκδοσης, μέσω του gov.gr, οκτώ πιστοποιητικών αστικής και δημοτικής κατάστασης από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών όλης της χώρας.

Rapid Tests στο Χέρσο Κιλκίς: 3 θετικά από 54 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στο Χέρσο πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από τους 54 συμπολίτες μας που προσήλθαν για έλεγχο θετικοί διαπιστώθηκαν οι 3.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου


Το Ελληνικό ίδρυμα Πολιτισμού έχει τη χαρά και την τιμή να αναγγείλει ότι η 18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις της Ηelexpo στη Θεσσαλονίκη.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (14/4/2021)


Εργάτης Παραγωγής σε Εργοστάσιο Πλαστικών
BELPLAST - Κιλκίς
Ζητείται Εργάτης Παραγωγής σε Εργοστάσιο Πλαστικών στην περιοχή της Νέας Σάντας Κιλκίς. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης…

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλά στην Γνώμη στους Α. Νικολοπούλου και Θ. Μαρκόπουλο


Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, πρ. Υπουργός Εξωτερικών και πρ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλά στην Γνώμη στους Α. Νικολοπούλου και Θ. Μαρκόπουλο

Πατέρας, Σύζυγος, Διπλωμάτης με μακρά και σπουδαία πορεία, Δήμαρχος Αθηναίων, Πρόεδρος Κόμματος, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Υπουργός σε πολλά και σημαντικά χαρτοφυλάκια διαχρονικά, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωπαίος Επίτροπος που άφησε πίσω του έργο… έτοιμος όμως ξανά –πάντα- για το επόμενο πολιτικό του βήμα. Ο κος. Δημήτρης Αβραμόπουλος μας τιμά πολύ με ετούτη την συνέντευξη. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο, την ευγένεια και την αμεσότητα του.