Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

"Ευχαριστούμε την οικογένεια του κ. Θέμη Κοτανίδη"

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν την οικογένεια του κ. Κοτανίδη Θέμη για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς τους ωφελούμενους του Κέντρου εις μνήμην της Δέσποινας Κοτανίδου.

Χωρίς χρέωση, οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στις επερχόμενες εκλογές

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση χωρίς καταβολή διοδίων των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κυρίαρχος ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο 4θλο

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς 
Η δεύτερη φάση του διασυλλογικού για την κατηγορία Κ14 (γεν. 2006-2007) με το αλτικό 4αθλο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/5 στο Κιλκίς. Τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές ήταν το άλμα σε μήκος, το άλμα σε ύψος, η σφαιροβολία και τα 60μ. με εμπόδια.

Η Coca Cola, η Θεσσαλονίκη και οι διεφθαρμένες πρακτικές της

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Το σύστημα Coca Cola είναι πηγή διαφθοράς. Όπου και αν κοιτάξει κανείς στον πλανήτη, θα έλθει αντιμέτωπος με τις διεφθαρμένες πρακτικές της αμερικανικής πολυεθνικής.

Η ποντιακή θεατρική παράσταση "Ο Φώταγας" στο Κιλκίς


Κάλεσμα των υποψήφιων γυναικών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για ισχυροποίηση του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» 
Εμείς οι υποψήφιες γυναίκες με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» απευθύνουμε κάλεσμα στις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις συνταξιούχους, τις φοιτήτριες, τις νέες μητέρες.

Απαγόρευση της καύσης καλαμιών

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Κιλκίς) υπενθυμίζει ότι όσοι παραγωγοί λαμβάνουν άμεσες οικονομικές ενισχύσεις από την Ε.Ε. (ΑΕΕ ), ενισχύσεις του αμπελοοινικού τομέα, ετήσιες ενισχύσεις για την συμμετοχή τους σε μέτρα του Π.Α.Α. 2014-2020, όπως Μέτρο 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικές δράσεις» , Μέτρο 11 «Βιολογική γεωργία», Μέτρο 13 «Περιοχές με φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» (δηλ. εξισωτική αποζημίωση) κ.λ.π., υποχρεούνται να τηρούν την πολλαπλή συμμόρφωση (ΥΑ 1791/74062 - ΦΕΚ 1468 Β΄/14.7.2015) σύμφωνα με την οποία και ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες, επιλέγεται μια ή περισσότερες από τις παρακάτω πρακτικές σχετικά με τα υπολείμματα (καλαμιά) των καλλιεργειών:

Προγραμματικές δεσμεύσεις για Παιδεία, Νέα Γενιά, Αθλητισμός, Υγεία και Κοινωνική Πολιτική του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη

Σε 78.335 ανέρχεται ο αριθμός εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Σε 78.335 ανέρχεται ο αριθμός εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των Τμημάτων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο αριθμός εισακτέων είναι αυξημένος κατά 3.643 σε σχέση με τον αριθμό εισακτέων του 2018 που ήταν 74.692.

"Αυτό που ζητάω δεν είναι κάτι απλό"

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης*
Αγαπητοί φίλοι αυτό που ζητάω δεν είναι κάτι απλό. Γνωρίζω πως είναι δύσκολο και πολύπλοκο να εμπιστευτείτε κάποιον σήμερα. Για αυτό και εγώ δεν ζητάω Λευκή επιταγή. Δεν τάζω σχολεία, πτέρυγες σε νοσοκομεία, σιδηρόδρομους ή θάλασσες. Αυτό που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας είναι κάποια βασικά στοιχεία του προγράμματος που υποστηρίζω και συνδιαμορφώσαμε μαζί, ακούγοντας από εσάς τα παράπονα και τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Οπότε θα το κάνω όσο πιο απλό μπορώ, έτσι ώστε οι επιλογές μας να γίνουν όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.

Προεκλογικό σποτ του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς, Θέμη Κοσμίδη

Προεκλογικό σποτ της υποψήφιας Συμβούλου Κοινότητας Κιλκίς, Τάνιας Παπαδάκη

Αθανάσιος Βουλγαράκης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς


Προμαχώνας: Τσάκωσαν 46χρονο για εισαγωγή 5.000 πακέτων λαθραίων τσιγάρων

Για εισαγωγή και μεταφορά σημαντικής ποσότητας λαθραίων τσιγάρων συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2019) το βράδυ 46χρονος αλλοδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα. Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, να έχει εισάγει στη χώρα και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε συνολικά 5.000 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (19/5/2019)

Ζητείται γραμματέας για επιχείρηση στο Κιλκίς.
Αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση
infodate100@yahoo.com

7 επιπλέον ιατροί για τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας

5 επιπλέον ιατροί για το Γ.Ν. Κιλκίς και 2 για το Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας
μετά την με αρ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π. 36305/17-05-2019 έγκριση για Προκήρυξη 902 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ για τη στελέχωση των Νοσοκομείων και Γ.Ν. - Κ.Υ της χώρας που υπογράφουν οι Υπουργοί
Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης.

Σε Γκέτεμποργκ και Καβάλα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Μαζί με 55.000 δρομείς βρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον Ημιμαραθώνιο του Γκέτεμποργκ. Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Γιώργος Σταμπουλής ταξίδεψαν στη Σουηδία για να συμμετάσχουν στον πολύ όμορφο αυτόν αγώνα. Εκεί συνάντησαν και τον Στέλιο Κοτίδη τον πρωτεργάτη του ορεινού τρεξίματος στο Κιλκίς που ζει πλέον μόνιμα στη Σουηδία.

Προεκλογικό δέντρο: Πανελλαδική πρωτοτυπία στο Κιλκίς

Μέχρι τώρα ξέραμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Να λοιπόν που στο Κιλκίς έχουμε Προεκλογικό δέντρο. (Μια ιδέα του αναγνώστη της Γνώμης Γ. Κ.)

Προβάδισμα νίκης Παύλου Τονικίδη «δείχνουν» οι οικισμοί του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Τέρπυλλος, Δροσάτο, Χέρσο, Νέα Σάντα, Χωρύγι, Σταυροχώρι, Καστανιές, και πολλοί ακόμη μεγάλοι αλλά και μικρότεροι οικισμοί, μεγαλώνουν καθημερινά το προβάδισμα νίκης της παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη στήριξή τους.

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες στο Δήμου Κιλκίς

Υπογράφει η Άννα Ριζάκη*
Ο σχεδιασμός στον εκπαιδευτικό τομέα απουσιάζει από τον δήμο του Κιλκίς. Οι μόνες ενέργειες στα χρόνια της κρίσης περιορίζονται στη διανομή των επιχορηγήσεων που διαθέτει η Κεντρική κυβέρνηση στους δήμους. Τα ποσά αυτά βέβαια έχουν σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούν μόνο τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των σχολικών συγκροτημάτων (αγορά αναλώσιμων και συντήρηση εξοπλισμού).

Γιώργος Αυτιάς και Σούλης Καζαντζίδης μαζί στον προεκλογικό αγώνα

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια διαφορετική ξεχωριστή περιοδεία σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών στην Εφορία- Φυσικά Πρόσωπα

1) Ποιες κατηγορίες υπάγονται στη ρύθμιση;
H ρύθμιση έχει πεδίο εφαρμογής το σύνολο των φυσικών προσώπων και το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών τους, που έγιναν ληξιπρόθεσμες έως 31.12.2018. Προαιρετικά, ο οφειλέτης θα μπορεί να υπαγάγει στη ρύθμιση και ρυθμισμένες με τις πάγιες ρυθμίσεις οφειλές (12-24 δόσεις), οφειλές από ρυθμίσεις λόγω φυσικών καταστροφών και οφειλές που είναι σε αναστολή.

Ομιλία Παύλου Τονικίδη σε ετεροδημότες

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Μια δυναμική ομιλία σε ετεροδημότες στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» Παύλος Τονικίδης το Σάββατο 18 Μαΐου στο ξενοδοχείο Lazaristes.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επικείμενες εκλογές για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

19 Μαΐου 1919: Πώς φτάσαμε στην απόβαση του Μουσταφά Κεμάλ στη Σαμψούντα του Πόντου

Του Βλάση Αγτζίδη (*) 
Στις 30 Οκτωβρίου του 1918 οι Νεότουρκοι –ηττημένοι στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο- αναγκάστηκαν να υπογράψουν στο Μούδρο της Λήμνου την παράδοσή της στις συμμαχικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τους όρους της ανακωχής η οθωμανική κυβέρνηση υποχρεώθηκε να παραδώσει τα οχυρά των Στενών, να επιτρέψει την ελεύθερη διέλευση των πλοίων απ’ τα Δαρδανέλλια , να αφοπλιστεί πλήρως και να παραδώσει τον οπλισμό στους συμμάχους, οι οποίοι θα αναλάβουν να ελέγχουν και τις επικοινωνίες. 

Δείτε Video από την παρέμβαση του Δημήτρη Αγαθόπουλου για την πολιτισμική ταυτότητα του Δήμου Κιλκίς


Παρέμβαση του υποψ Δημάρχου Κιλκίς Δ Αγαθόπουλου για την ταυτότητα του Δήμου Κιλκίς,. Η παρέμβαση έγινε στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού "Κοιτάμε Μπροστά" για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής το Χρήστο Γιαννούλη, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019.

Κέρδισε τις εντυπώσεις στο Πανελλήνιο ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Συγκλονιστική η παρουσία του Αίαντα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Παρ'ότι η μοναδική νεοφώτιστη ομάδα στην φάση των 16 κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και την απόδοση της και στους 3 αγώνες.

Δείτε Video από την γιορτή αποφοίτησης 2019 στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς


Γιορτή αποφοίτησης 2019 στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, την Τρίτη 21 Μαΐου 2019.

Περιοδεία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Μιχαήλ Μιχάλη, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το Κιλκίς επισκέφτηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Δημαρχείο Κιλκίς, μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Νέο προεκλογικό σποτ του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ωραιοκάστρου Κωνσταντίνου Τζίκα