Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Μια μέρα στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ: Εγώ θα πάω. Εσύ;

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, θα ξαναβρεθούμε, όπως κάθε χρόνο, στην Πινακοθήκη της Τέχνης-Κική Παπαδοπούλου - Πάγκου και Αθανάσιος Πάγκος, τη μοναδική Πινακοθήκη του νομού, για να ξεναγηθούμε στους θησαυρούς της, να συμμετέχουμε σε καλλιτεχνικά εργαστήρια, να χορέψουμε και φυσικά να γευτούμε λιχουδιές.

Εποικοδομητικό διήμερο εργασιών της Επιμελητηριακής Κοινότητας στην Κεφαλονιά 17-18 Μαΐου 2024

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς

Εποικοδομητικό διήμερο εργασιών πραγματοποιήθηκε στη Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της Επιμελητηριακής Κοινότητας, του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, όπως ο υπουργός Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σκρέκας, η υφυπουργός Έλενα Ράπτη, οι βουλευτές Ολγα Γεροβασίλη & Παύλος Γερουλάνος. Το Επιμελητήριο Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Παιονίας και Α΄ Αντιπρόεδρο του Φορέα κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο και τον Υπεύθυνο ΓΕΜΗ κ. Σωτήρη Τσέτο.

Μαρία Σπυράκη: Κλίμα και οικονομία της ΕΕ, οι προτεραιότητες του επόμενου Ευρωκοινοβουλίου - Έρχεται σχέδιο πράσινων επενδύσεων της ΕΕ

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Η νέα ισορροπία του ευρωπαϊκού κέντρου, δηλαδή το άθροισμα των δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλιστών και των Φιλελευθέρων θα καθορίσει την πορεία εφαρμογής της Πράσινης Συμφωνίας, η οποία συμπληρώνεται με την ευρωπαϊκή στρατηγική για τη βιομηχανία μετά τη διακήρυξη της Αμβέρσας, υπογράμμισε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια Μαρία Σπυράκη, στη συζήτηση που διοργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ελεύθερη εκποίηση - πώληση των ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του Αθανάσιο Νοτόπουλο και Κωνσταντίνο Κατσακιώρη.

Στη μνήμη της Μαρίας Ν. Σιταροπούλου το γένος Εμποροπούλου



Το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου ευχαριστεί θερμά...


Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Κέντρου 
Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Νοβρατίδη Θωμά, Αραπίδη Ραφαήλ, Ευθυμιάδη Άγγελο για την φιλοξενία που πρόσφεραν στους ωφελούμενους του Κέντρου μας στο Loyal Night Club στις 16 Απριλίου 2024.

Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρθολομαίου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

+ Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος
Αγαπητά μου παιδιά,
Χριστός Ανέστη!

Ετοιμάζεστε σε λίγες ημέρες να δώσετε τις εξετάσεις σας για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία.

Προς ταπεινωτική ήττα Λοβέρδου στη Θεσσαλονίκη

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Τα προεκλογικό μόρφωμα, υπό την επωνυμία “Δημοκράτες”, του Ανδρέα Λοβέρδου φαίνεται πως “τελειώνει πριν καν ξεκινήσει”. Τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη.
Το υποτιθέμενο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Τσιμισκή είναι κλειστό: 24 ώρες το 24ωρο! Ακόμη και η τηλεοπτική οθόνη του αυτοτελούς κυκλώματος για την προσωπική διαφήμιση του υποψηφίου έχει, από πολλές ημέρες, “παγώσει”.

Ο Δ. Παπαδημούλης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Νέας Αριστεράς
Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ θα περιοδεύσει στον Νομό Κιλκίς την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ, ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα:

2η παράταση του Σύμφωνου Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το περασμένο έτος (02/2023) υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση».

Τα νέα του Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου

Δελτίο τύπου Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συμμετοχή του σχολείου μας κατά τη φετινή σχολική χρονιά σε δίκτυα σχολείων και η συνεργασία μαζί τους έφερε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή μας σε δύο μαθητικά συνέδρια, το ένα πανελλήνιο και το άλλο με σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα η θετική εμπειρία που αποκομίσαμε έθεσε τις βάσεις για να ενταχθούμε σε ένα ευρύτερο διεθνές θεματικό δίκτυο "Τα παιδιά Πρεσβευτές του τόπου τους" που θα υλοποιηθεί κατά τα επόμενα δύο σχολικά έτη. 

Πανηγύρι της Μεσοπεντηκοστής 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Κάθε χρόνο στην Ενορία μας η Εορτή της Μεσοπεντηκοστής εορτάζεται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Υπάρχει παλαιά παράδοση, την ημέρα αυτή μετά την Θεία Λειτουργία, να πραγματοποιείται Λιτανεία του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας και να τελείται Αγιασμός.

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Σκακιού στο Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Σκακιού στις 26 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του κδαπ Kinesis.

(VIDEO) Ανάστατοι οι γονείς για το ενδεχόμενο υποβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς

Ανάστατοι οι γονείς για το ενδεχόμενο υποβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς. Μεγάλη Βρύση Κιλκίς, Παρασκευή 24 Μαϊου 2024.

Με τέσσερα Χρυσα και τρία Αργυρά επέστρεψε ο Άθλος Κιλκίς από το Πανελλήνιο Macedonian Kick boxing Cup της ΠΟΚ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 18-19/05/2024 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Macedonian Cup στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Τα νέα του βουλευτή Πέτρου Παππά, 26/5/2024

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Πέτρος Παππάς: «Αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υγείας για θέσπιση εξετάσεων για την εισαγωγή των νέων ιατρών στις ιατρικές ειδικότητες»
Ο αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Κιλκίς, κ. Πέτρος Παππάς, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή τη θέσπιση εξετάσεων για την εισαγωγή των νέων ιατρών σε ιατρικές ειδικότητες.

Αφιέρωμα στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο

  Επιμέλεια: Θεοδώρα Θεοδωρίδου
Ο Γιάννης Ρίτσος βίωσε πολλαπλές εξορίες στη ζωή του, λόγω του πολιτικού του φρονήματος. Το 1948 συλλαμβάνεται και εξορίζεται στο Κοντοπούλι της Λήμνου , όπου θα μείνει ως τον Αύγουστο του 1949. Μεταφέρεται μετά στη Μακρόνησο, νησί απέναντι από το Λαύριο Αττικής. 

Τρεις σημειώσεις για τον Έλιοτ ή η επίσκεψη


Του Φώτη Μισόπουλου

Πύργοι πέφτουν
Ιερουσαλήμ Αθήνα Αλεξάντρεια
Βιέννη Λόντρα
Ανύπαρχτες
Τ. ΕΛΙΟΤ [1]

(VIDEO) Εντυπωσιακές Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στη Βάθη - Παλατιανό Κιλκίς, διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Εντυπωσιακές Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στη Βάθη - Παλατιανό Κιλκίς, διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Σάββατο, 25 Μαϊου 2024.

We talk about Life and Politics with Lady Maria Arreghini, International-Italian Model and Journalist-Presenter

By Markopoulos Ch. Thomas
We talk about Life and Politics with the Italian Lady Maria Arreghini, Founder of ''SANGUE BLUE'', International-Italian Model, Social Media Influencer, Sport Journalist ''PETROSYANMANIA'', TV Presenter ''MARY’S PLACE'' and Radio Persona. FMagazine and Thomas Ch. Markopoulos.
The new emerging face in the world of sports journalism is from today: Maria Arreghini. After finishing her studies at Bachelet, the twenty-six-year-old from Oggiono moved to Rome to study international relations at Sapienza. Very popular on social media, Arreghini then landed on the screens of Sportitalia. In this interview, the young journalist talks about her journey and her plans for the future.