Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

(Video) Επίσημη απονομή πιστοποιητικού εκπροσώπου από την παγκόσμια ομοσπονδία International Budokai Union

Ανακοίνωση Kinesis Fight Club
Στο Κιλκίς στις 7 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club έγινε η επίσημη απονομή του εκπροσώπου της IBU στο στυλ του ΜΜΑ τον Γιώργο Κιουρτίδη από τον αρχηγό εκπρόσωπο για όλα τα στυλ στην Ελλάδα Αντώνη Γιαννακίδη. 

Αγαθοπούλου: “Σήμερα η Κυβέρνηση έρχεται να καταργήσει την ισότιμη και καθολική υγειονομική κάλυψη”


Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την κατάργηση της συνταγογράφησης στους ανασφάλιστους

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας για VIP κλίνες ΜΕΘ για συγκεκριμένους και εκλεκτούς, μια μερίδα συμπολιτών μας μένει χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη, καθώς σε πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του, το Υπουργείο Υγείας καταργεί τη συνταγογράφηση από ιδιώτες γιατρούς για τους ανασφάλιστους πολίτες. Έτσι η κυβέρνηση της ΝΔ βάζει άλλο ένα λιθαράκι στους διαχωρισμούς που τελευταία συνεχώς επιδίδεται.

Επίσκεψη Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς στο μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίο


Δελτίο τύπου 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφτηκε το νέο ποιμενάρχη, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο. Η θερμή υποδοχή του Μητροπολίτη και η ευχάριστη διάθεση των μελών του συνδέσμου, δημιούργησαν ένα άριστο και εποικοδομητικό κλίμα στην πρώτη αυτή συνάντηση.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 1992, στο Πολύκαστρο


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Η Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 1992, εορτή του Αγίου Νικολάου, ήταν μια μέρα σημαντική για την ιστορία της μικρής μας πόλης. Πριν από 29 χρόνια με την παρουσία των εκκλησιαστικών και πολιτειακών αρχών του τόπου μας και εκατοντάδων μελών και φίλων του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων "Οι Ακρίτες" από όλο το νομό μας και όχι μόνο, εγκαινιάστηκε το«Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο.

Δύο χρόνια χωρίς τον Κώστα Μανασή


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Πριν από δύο χρόνια σαν σήμερα, στις 8 Δεκεμβρίου 2019, σύσσωμη η κοινωνία της Αξιούπολης μαζί με δεκάδες συναδέλφους σιδηροδρομικούς και φίλους από όλο τον νομό Κιλκίς, στον κατάμεστο ιστορικό Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου, αποχαιρετούσε έναν χαρισματικό άνθρωπο, κόσμημα της γενέτειρας του, τον αλησμόνητο Κώστα Γ. Μανασή.

Κορωνοϊός (8/12/2021): 5.899 νέα κρούσματα (49 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 81 θάνατοι και 709 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.899, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 984.301 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 96 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.536 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Παιονίας για το θάνατο του Γιάννη Πολυχρονίδη


Υπογράφει ο  Κωσταντίνος Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Σήμερα αποχαιρετούμε έναν λαμπρό συντοπίτη μας , ένα σπουδαίο λειτουργό της αυτοδιοίκησης, έναν πολύτιμο σύμβουλο και φίλο.

Επίσκεψη Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο νέο Μητροπολίτη


Ανακοίνωση 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας με το νέο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Σεβασμιώτατο κκ Βαρθολομαίο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 8/12/2021, 4:47 μ.μ.


Εξαρθρώθηκε συμμορία εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης

Στα ίχνη και στην εξάρθρωση οργανωμένης συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

(Video) Δήλωση Γ. Φραγγίδη για τις επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, της 12ης Δεκεμβρίου 2021

Για να δείτε το Video πατήστε επάνω στην εικόνα ή ΕΔΩ

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι…


Της Σοφίας Μαυρίδου
Οδεύουμε λοιπόν, για την μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, για την χριστιανοσύνη και για τον κόσμο όλο "Τα Χριστούγεννα"
.
Γιορτάζουμε το μέγα γεγονός της γέννησης του θεανθρώπου πριν από 2021 χρόνια, ο οποίος εκπληρώνοντας την αποστολή του στη γη, γεννήθηκε ταπεινά μέσα σε μία φάτνη ως ένας απλός άνθρωπος, χωρίς τιμές και αξιώματα, όπως προφανώς θα του άρμοζε, αρκεί να σκεφτούμε αν αντίστοιχα γεννιόταν ένας κοσμικός άρχοντας, τι θα ακολουθούσε.

Αναμενόμενα πετυχημένο και το 3ο Αλιγκάρι Run στα Μεγάλα Λιβάδια Παιονίας


Με έναν υπέροχο ήλιο να φωτίζει όλο το οροπέδιο και τις καρδιές των εκατοντάδων δρομέων και συνοδών, ολοκληρώθηκε το 3ο Αλιγκάρι Run που οργανώθηκε στα Μεγάλα Λιβάδια και περιείχε εκτός από την αθλητική δραστηριότητα, γαστρονομικές και πολιτιστικές προτάσεις.

Θεσσαλονίκη: Εορταστική συναυλία "Χριστούγεννα από τη Βιέννη με αγάπη"


Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ) για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων παρουσιάζει την εορταστική συναυλία «Χριστούγεννα από τη Βιέννη…με αγάπη» με το μουσικό σχήμα Transcription Ensemble.

Εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ