Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Φωτιά ξέσπασε στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 9:30 μ.μ., φωτιά ξέσπασε στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς στο Πάρκο Κήπου Κιλκίς. Η φωτιά έσβησε μετά από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Κιλκίς, η οποία επιχείρησε με 2 οχήματα και 4 άνδρες. Η φωτιά έκαψε το φοίνικα που βρίσκεται μπροστά στη Βιβλιοθήκη. Τα αίτια διερευνώνται.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 9/7/2023, 8:22 μ.μ.

Συνελήφθησαν στις Σέρρες 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν προχθές (7 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχές των Σερρών, 2 αλλοδαποί άνδρες σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Νέο απόκτημα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς ο προπονητής Γιώργος Δερέκης

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Η οικογένεια του ΑΤΛΑ, καλωσορίζει με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τον Γιώργο Δερέκη, πρόσωπο στο οποίο ελπίζει, πως με την προπονητική του καθοδήγηση, θα πετύχει όλους τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Ο κ. Δερέκης, που προέρχεται από τον Μυγδονιακό, αποτελεί το νέο απόκτημα του ΑΤΛΑ, και θα προπονεί όλα τα γυναικεία τμήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενο δελτίο.

Εισερχόμενη από τη γειτονική χώρα πυρκαγιά, στην μεθοριακή γραμμή Ευζώνων

Τις 
απογευματινές ώρες του Σαββάτου 8 Ιουλίου είχαμε εισερχόμενη πυρκαγιά στην μεθοριακή γραμμή Ευζώνων από την γειτονική χώρα, ΒΑ του Τελωνείου. Κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν άμεσα πέντε οχήματα και 12 Πυροσβέστες. Η πυρκαγια  οριοθετήθηκε άμεσα με την είσοδο της στο ελληνικό έδαφος, καίγοντας 20 στρ. περίπου χορτολιβαδική, χαμηλή βλάστηση και γεωργικές καλλιέργειες. Υπήρξε συνδρομή κι από δύο τρακτέρ κατοίκων του οικισμού Ευζώνων με την διάνοιξη Αντιπυρικης ζώνης, ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί Βοριάδες. Επίσης κινητοποιήθηκαν τρακτέρ από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Παιονίας

Τιμή για το Κιλκίς και την Ελλάδα: Εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας ο Κιλκισιώτης Θεολόγος Ζώτος

Εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας ο Θεολόγος Ζώτος. "Σάρωσε" τα πάντα με ιστορικό ποσοστό εκλογής 89%.
Υπερήφανη η Ελλάδα, υπερήφανο το Κιλκίς, υπερήφανη η Μακεδονία μας!
Παρά το τεράστιο ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων που ταξίδεψαν στη Ρώμη της Ιταλίας από διάφορες χώρες της υφηλίου, από σήμερα,ο δικός μας Θεολόγος γίνεται ο πρώτος Έλληνας Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας (αμισθί) μέσα στα εβδομήντα χρόνια λειτουργίας του φορέα.

Συνελήφθη ένα άτομο για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών στις Σέρρες.

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου



Δεύτερο απόγευμα Book Signing και συζήτησης με τον νεότερο Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη

Της Βασιλικής Γ. Καραγιαννίδου

Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πηγή και τον Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη, μετά το πολύ επιτυχημένο απόγευμα της Πέμπτης 6ης Ιουλίου, και κατόπιν δικής σας απαίτησης, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου σε ένα ακόμη απόγευμα συζήτησης γύρω από το πρώτο βιβλίο του νεαρού συγγραφέα «Μακριά από τις Σκιές».

Γενική συνέλευση της "Εταιρίας νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών Νομού Κιλκίς"

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την αντιμετώπιση της Άνοιας με την επωνυμία “Εταιρεία νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών Νομού Κιλκίς”, προσκαλεί τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να συμμετάσχουν σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Κιλκίς, στην οποία και θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

(Video) Εκδήλωση στους Μέσους Αποστόλους Κιλκίς με θέμα "Ποντιακός πολιτισμός και οι νέοι του Σήμερα"

Εκδήλωση στους Μέσους Αποστόλους Κιλκίς με θέμα "Ποντιακός πολιτισμός και οι νέοι του Σήμερα". Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023.