Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δήλωση Μητροπολίτη Γουμενίσσης Δημητρίου, για τον κορονοϊό

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Πρός τον κλήρο και το λαό της καθ' ημάς θεοσώστου επαρχίας
Με την απειλή της πανδημίας του κορωναϊού που εισέβαλε στην πατρίδα μας οφείλουμε οι πάντες να μεριμνήσουμε για τις ανάγκες των εμπεριστάτων αδελφών μας. Εκείνων που είναι ανήμποροι να αυτοεξυπηρετηθούν και είναι εγκαταλελειμμένοι. 

Την Τετάρτη στις 11:00 π.μ. θα σημάνουν οι καμπάνες


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την οποία το Έθνος μας εορτάζει την Παλιγγενεσία και την επανάκτηση της Ελευθερίας του, στις 11.00 π.μ. για δύο λεπτά θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από Τετάρτη 25 έως Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 07/24-3-2020), που ισχύει από την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 (Εθνική Εορτή) έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020.

Kinesis Fight Club: Διοργάνωση διαδικτυακού πρωταθλήματος καράτε

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Η Ελληνική Ένωση Kyodokyokushin με την στήριξη του Octagon Fighting και το Kinesis Fight Club σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία IBU Kyodokyokushin διοργανώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της διαδικτυακό πρωτάθλημα Καράτε στο στυλ των Kata.

"Ασύγχρονη… επαφή του Υπουργείου Παιδείας με την εκπαιδευτική πραγματικότητα"

Ανακοίνωση
Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Χιλιάδες συνάδελφοί μας προσπαθούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Το σύστημα του Υπουργείου δε λειτουργεί, “πέφτει” συνεχώς ή “σέρνεται”. 

Θέμης Ναούμης: "Stay away....stay home!"

Γράφει ο Θέμης Ναούμης
Και ξαφνικά εγένετο καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Και τέρμα τα πικνίκ στο δάσος και τέρμα τα πηγαδάκια από παππούδες στις πλατείες. Και τέρμα κι ο καφές στο χέρι. Κι από το take away καταλήγουμε στο stay away και συγκεκριμένα stay home!

(Video) Κιλκίς: Πριν και μετά από την απαγόρευση κυκλοφορίας


Κιλκίς: Πριν και μετά από την απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω του κορωνοϊού.

Πυρκαγιά σε δασική περιοχή της Κάρπης του Δήμου Παιονίας – Αυτόφωρο

Υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης 
Αντιπύραρχος - Διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:40 π.μ.  σε ιδιόκτητα καστανοτεμάχια που βρίσκονται στη δασική περιοχή όρους Πάϊκου και σε απόσταση πέντε (5) χλμ. περίπου Β - ΒΔ του οικισμού Κάρπης του Δήμου Παιονίας, στη θέση με τοπωνύμιο «ΛΕΚΑ - ΠΡΟΥΝ». 

Κιλκίς: Εφαρμογή έκτακτου υποχρεωτικού ωραρίου λειτουργίας φαρμακείων λόγω κορωνοϊού

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Κατόπιν της αποφάσεως της Κυβερνήσεως περί απαγόρευσης άσκοπης μετακίνησης των πολιτών για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού και την εισήγηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς έλαβε άμεσα την απόφαση για συνεχές υποχρεωτικό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων του νομού Κιλκίς Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00, το οποίο εγκρίθηκε από την Δ/νση Δημ. Υγείας Π.Ε. Κιλκίς, και το οποίο θα έχει εφαρμογή από σήμερα 24-03-2020 και για όσο διάστημα θα διαρκέσει αυτή η απαγόρευση.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 24/3/2020, 12:00 μ.μ.

Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών από υποσταθμούς της ΔΕΔΔΗΕ στην Πιερία
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπών από υποσταθμούς του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της Πιερίας.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 46χρονη σε τροχαίο

Χθες (23 Μαρτίου 2020) το μεσημέρι στο 72,5 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα στο ύψος του Σιδηροκάστρου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή (46 ετών) εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα. Η οδηγός διακομίσθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπου σήμερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Βόλτα στο άδειο Κιλκίς!


Κιλκίς: Ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Σε συνέχεια της από 11-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ A' 55/11-03-2020 και αφορά στα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του, σας ενημερώνουμε, ότι, ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, δεν θα τελεστούν δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς και δεν θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές παρελάσεις, οι παρελάσεις της μαθητιώσας νεολαίας, οι καταθέσεις στεφάνων και οι λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.