Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Συμμετοχή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2023

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε το παρόν στην μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών παγκοσμίως, ANUGA 2023. Η έκθεση διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE κάθε δεύτερη χρονιά. Περισσότεροι από 140.000 εμπορικοί επισκέπτες από 200 χώρες επισκέφθηκαν την φετινή έκθεση. Οι συνολικοί εκθέτες ήταν 7.900 από 112 χώρες, ενώ η ελληνική συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έχοντας συνολικά 269 συμμετοχές.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/10/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διεθνή φιλικά για τις Κ11 και Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Την Ακαδημία Joker FC από τα Σκόπια υποδέχθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή, με την Κ11 «Μαρσέιγ» και την Κ12 «Παρί» να αντιμετωπίζουν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ακαδημίας της γείτονα χώρας.

Παραλαβή κάρτας δωρεάν μετακίνησης – Πάσο

Ανακοίνωνη Συλλόγου 
Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όποιον ή όποια έχει λάβει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας - ΚΕΠΑ, ότι η προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν δικαιολογητικά για παραλαβή κάρτας δωρεάν μετακίνησης – Πάσο, λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2023.

Έως 31 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για τη δράση 3.1.2 «Στήριξη για νέα συμμετοχή σε εθνικά συστήματα ποιότητας»του ΠΑΑ 2014-2022, ύψους 41 εκατ. €

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης και ο αρμόδιος Υφυπουργός, Διονύσης Σταμενίτης, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ανακοινώνουν ότι εκδόθηκε η αριθ. 3549/27-9-2023 (ΑΔΑ: ΨΛ8Χ4653ΠΓ-42Υ) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της δράσης 3.1.2 «Στήριξη για νέα συμμετοχή σε εθνικά συστήματα ποιότητας», με την οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοισυλλογικοί φορείς που α) είναι καταχωρισμένοι στο Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΜΑΣ) και άλλων συλλογικών φορέων, του άρθρου 22 του ν. 4673/2020 και β) έχουν υποβάλει αίτηση πιστοποίησης για την εφαρμογή των προτύπων AGRO 2-1 και 2-2 στην παραγωγή βαμβακιού για την καλλιεργητική περίοδο 2023, να υποβάλουν αιτήσεις στήριξης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα , 16/10/2023, 8:18 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα τρόφιμα και τους κανόνες αγοράς προϊόντων

Συνελήφθη προχθές (14 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημά του, βρέθηκαν 101 πλαστικά δοχεία, που έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και περιείχαν συνολική ποσότητα λαδιού 505 λίτρων, αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης και τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς να κατέχει τα απαραίτητα παραστατικά. Οι παραπάνω ποσότητες λαδιού κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Συμπεράσματα μετά το πέρας και των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών της χώρας

Υπογράφει ο Λάζαρος Παζαρτζικλής
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ

Μετά το πέρας και των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών της χώρας, έχουν βγει κάποια ασφαλή συμπεράσματα,σχετικά με τα πολιτικά μηνύματα των αποτελεσμάτων.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τ.ε. εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς και η Ιερά Πανήγυρις του θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

111η επέτειος μνήμης της Απελευθέρωσης της Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την 111η επέτειο μνήμης της Απελευθέρωσης της Παιονίας την Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στην ιστορική έδρα του Δήμου την Γουμένισσα, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Παρεμβάσεις-εργασίες αντικατάστασης παλαιών αρμών διαστολής στις γέφυρες Ελευθεροχωρίου & Γοργόπης από την ΠΕ Κιλκίς

 Εργασίες αντικατάστασης των παλαιών αρμών διαστολής με νέους από ελαστομερή μαστίχη νέας τεχνολογίας εκτελούνται από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στις γέφυρες Ελευθεροχωρίου και Γοργόπης.

Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης και ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος Μαστού στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

- Η ΠΡΟΛΗΨΗ δεν είναι απλά εξετάσεις! Είναι τρόπος... ΖΩΗΣ!
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 - 10:00 - 14:00 
- Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης και ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος Μαστού στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς
Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" 
Σε συνδιοργάνωση με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Hellenic Red Cross και τον Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

"Δεν συνυπογράφουμε την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Δελτίο τύπου 
Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς αποφασίσαμε ομόφωνα να μην συνυπογράψουμε την καταγγελία που συνέταξαν και απέστειλαν στον Υπουργό Υγείας και σε πλήθος φορέων τα 4 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς, η οποία αφορά θέματα στατικότητας του Γ.Ν. Κιλκίς για τους εξής λόγους. 

Η KLEEMANN γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυσή της

Από αριστερά: Νίκος Ν. Κουκούντζος, Managing Director KLEEMANN Group. Κατερίνα Ν. Κουκούντζου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Coaching KLEEMANN Group, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Υφυπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Ανάπτυξη, Νικόλαος Κουκούντζος, Ιδρυτής & Πρόεδρος KLEEMANN Group, Κώστας Ν. Κουκούντζος, Managing Director KLEEMANN Group, Γιώργος Γεωργαντάς, Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Κιλκίς, Βασιλική Λοϊζου, Γενική Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων, Υπουργείο Ανάπτυξης.

Δελτίο τύπου KLEEMANN
Η KLEEMANN, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας και δέσμευσης στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αναπτυξιακή Κιλκίς: Κάνοντας check in στην τουριστική ανάπτυξη του Κιλκίς

Ημερίδα, γαστρονομική εκδήλωση, προβολή του τόπου από την ΑΝΚΙ
Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η Αναπτυξιακή Κιλκίς στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς και την ανάδειξή του ως τουριστικού προορισμού, διοργανώνει διήμερη εκδήλωση, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2023, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, στο Κιλκίς.

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις της Κινητής μονάδας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς σε σχολεία

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν οι επισκέψεις της Κινητής μονάδας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024. Συνολικά, η Κινητή Βιβλιοθήκη εξυπηρετεί 65 σχολικές μονάδες που βρίσκονται εκτός της πόλης του Κιλκίς και περίπου 2.750 μαθητές.

Τα ηχηρά μηνύματα του Β’ Γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Ο β' γύρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η ο «γύρος των ανατροπών».Ήταν παράλληλα μια εκλογική αναμέτρηση που έδωσε ξεκάθαρα και σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση κυρίως όμως προς τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Συγχαρητήρια Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς προς το Δήμαρχο Κιλκίς, τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Εκ μέρους του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως Δήμαρχος Κιλκίς.
Ευχόμαστε από καρδιάς συγχαρητήρια στους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Εκδήλωση με θέμα "111 χρόνια ελεύθερη Αξιούπολη"



Τα νέα του ΑΣΕΠ (16/10/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 7Ε/2021: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (ΚΘ 10003)
2. Προσωρινοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων στην ΕΕΔΑ
3. Προκήρυξη θέσης ευθύνης επιπέδου Γ.Δ. Κεντρικής Υπηρεσίας Υπ. Υγείας
4. 8Κ/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων επιλαχόντων ΠΕ, ΔΕ
5. Συνέδριο των συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών / 1 & 2 Νοεμβρίου 2023
6. 3Κ/2022: Κλήρωση ισοβαθμούντων υποψηφίων ΔΕ
7. 1ΔΑ/2023: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
8. 1Ε/2023: Ανάρτηση αρχικών πινάκων (ΚΘ 10001)
9. 2Ε/2022: Ανάρτηση αρχικών πινάκων (Κωδικοί Θέσεων 10004,10005,10006,10007)
10. 3Κ/2021: Πρόσκληση για την ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ
11. 8Κ/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΤΕ
12. Αναμορφωμένοι πίνακες μετά από ενστάσεις επιπέδου ΓΔ του Υπ. Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού
13. Αποτελέσματα ενστάσεων επιπέδου ΓΔ του Υπ. Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού

Συνεργασία Κιλκισιακού με τον Επιχειρηματία Στουκογιάννη Μάκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα του Συλλόγου μας Κ. Παπαβραμίδη Χρόνη και με στόχο την ενίσχυση του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ γνωστοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ότι επιτεύχθηκε μετά από συνομιλίες των δύο ανδρών η συμφωνία εισόδου του γνωστού πετυχημένου επιχειρηματία από Θεσσαλονίκη Κ. Στουκογιάννη Μάκη.

Εκδήλωση για το μέλλον της ψηφιακής εργασίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης διοργανώνουν στις 17, 18 και 19 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη τριήμερη εκδήλωση για το αύριο της ψηφιακής εργασίας με τίτλο «Major Advocacy Event».