Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

5 συν 2: Το Κιλκίς κερδισμένο εκλογικά και θεσμικά

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς

Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός του OK WEB RADIO

Good news! Αυτό που έγινε στις δεύτερες εθνικές εκλογές του 2023 και με την ανακοίνωση φυσικά του νέου κυβερνητικού σχήματος, σε ότι αφορά την Παιονία και το Κιλκίς έχει να γίνει πολλά, πάρα πολλά χρόνια, ίσως να μην έχει ξανασυμβεί. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς βγαίνει φανερά ενισχυμένη σε πολλά επίπεδα κρατικής εξουσίας και ανώτατων θεσμικών φορέων. Αναλυτικά…

Συνάντηση στο Κιλκίς με θέμα, «Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές»

Δελτίο τύπου Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.)
Τη Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, και ώρες 10:30-16:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Περικλής Κολότσιος» της Π.Ε. Κιλκίς - 1ος όροφος, Ανδρ. Παπανδρέου 3, Τ.Κ. 61100, Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί Τεχνική Συνάντηση με θέμα την δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές και κοινωνικές και αναπτυξιακές περιοχές, για τα στελέχη των οργανικών μονάδων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, τα στελέχη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με ζητήματα προγραμματισμού και ανάπτυξης, περιβάλλοντος, μεταφορών και επικοινωνών, κοινωνικής πολιτικής και πολιτικής ισότητας των φύλων, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, νέας γενιάς κ.ά., για συλλογικούς φορείς, όπως κοινωνικοί εταίροι, σύλλογοι εργαζομένων, σύλλογοι καταναλωτών και επιστημονικούς φορείς (π.χ., επιμελητήρια).

Γκουντενούδης: Είμαστε εδώ, χωρίς κομματικές παρωπίδες και κυρίως χωρίς να οφείλουμε κανένα «γραμμάτιο»

Επί τη ευκαιρία της αποχώρησης δημοτικών συμβούλων εκλεγμένων με την δημοτική παράταξη «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» και της εν συνεχεία ένταξης τους στην παράταξη της νυν δημοτικής αρχής, ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την μακρά συνεργασία τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους και πρώην μέλη της δημοτικής μας παράταξης, οι οποίοι μετά από μια πολυετή περίοδο κατά την οποία θήτευσαν στο συνδυασμό μας από θέσεις ευθύνης, πλέον εντάσσονται στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Παιονίας. Οι συνάδελφοι αυτοί προσέφεραν ό,τι παραπάνω θεώρησαν οι ίδιοι ότι είχαν να προσφέρουν στον τόπο μας και πλέον κατέρχονται ως υποψήφιοι με άλλον δημοτικό συνδυασμό.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Εκδήλωση στους Μέσους Αποστόλους Κιλκίς με θέμα «Ποντιακός πολιτισμός και οι νέοι του Σήμερα»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων διοργανώνει εκδήλωση την 8η Ιουλίου 2023 στους Μέσους Αποστόλους με θέμα, «Ποντιακός πολιτισμός και οι νέοι του Σήμερα».

Διήμερη εκδρομή των Περιπατητών Κιλκίς στη Λάρισα

 

Δράσεις ΤΕΒΑ: Προβολή ταινιών ατη Γουμένισσα


Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, τη Δευτέρα 10/07/2023, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας. Θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινιών.

Δήλωση Πέτρου Παππά μετά την τελετή ορκωμοσίας της νέας Βουλής

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς 
"Ευχαριστώ θερμότατα τους πολίτες του Κιλκίς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για να τους εκπροσωπήσω στο νέο Κοινοβούλιο.

Τι ισχύει για τις θερινές εκπτώσεις 2023

Ανακοίνωση 
ΕΣΕΕ 
Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 ν. 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2023, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου.

Συλλυπητήρια Δήμου Παιονίας για το θάνατο του Γιώργου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Ιωαννίδη, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, από την Αξιούπολη, μας έχει γεμίσει όλους με θλίψη και στενοχώρια.

Τι λέει ο Θανάσης Βαφειάδης, για την εγκληματική κοπή όλων των δέντρων στην οδό Λέκκα στο Κιλκίς

Του Θανάση Βαφειάδη
«Όταν κόβουν μεγάλα δένδρα οι ξυλοκόποι, βάνουν στον κορμό στη μέση μια πέτρα για να εμποδιστή, να μην έβγη με ορμή η ψυχή του δένδρου, τι αλλοιώς θα τους κοψομεσιάση. Και σαν ιδούν πως γέρνη, πέφτουν μπρούμυτα καταγής και δε βγάνουν μιλιά για να μη τους εννοήση η ψυχή του δέντρου, όταν θα βγαίνη, πως είναι εκεί και καθώς είναι αγανακτισμένη τους λαβώση».