Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΚΙΝΑΛ Κιλκίς: Άδικη η δίωξη εργαζομένου στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Ο διορισμένος από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας ως Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς κ. Ιωάννης Ανδρίτσος, για μια ακόμη φορά προκαλεί αναταραχή με τις αποφάσεις του τόσο εντός του ιδρύματος που διοικεί όσο και στην τοπική κοινωνία.

Δήμος Παιονίας: Εγκατάσταση δικτύου κάδων ανακύκλωσης ιματισμού


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Δήμου Παιονίας. Το δημοτικό συμβούλιο στις 28-01-2021 αποφάσισε την εγκατάσταση κάδων ανακύκλωσης αποβλήτων ιματισμού (ρούχα και παπούτσια), στην εδαφική περιφέρεια του δήμου προκειμένου να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της εναπόθεσής τους στους συνηθισμένους κάδους με όλες τις γνωστές επιβαρύνσεις.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Τη λαομίσητη βασίλισσα Φρειδερίκη εκθειάζει το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» σε ανάρτηση του, κάνοντας λόγο για τα κολαστήρια «παιδουπόλεις» που κατασκεύασε το 1947, σαν «αναμορφωτήρια» για την διάδοση του δόγματος περί «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Εσύ τι πήρες; - "Αδιέξοδος" για τα 2/3 των επιχειρήσεων το πρόγραμμα "Διέξοδος" - Το Κιλκίς στο 2,5%


Υπογράφει η Γενοβέφα Ναβροζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
«Όφειλε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να διασφαλίσει τόσο τους κανόνες διαφάνειας όσο και κριτήρια που θα ευνοούσαν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας. Το ελάχιστο που έχει να κάνει η διοίκηση της Περιφέρειας, για να μην υπάρχουν «σκιές», είναι να παραταθεί το χρονικό περιθώριο για την υποβολή των ενστάσεων».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 9/2/2021, 9:25 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας συνελήφθη μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, συνελήφθη χθες (8 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία αλλοδαπή γυναίκα για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού.

Παραιτήθηκαν από το ΠΥΣΔΕ και οι αιρετοί της ΕΛΜΕ Κιλκίς


Ανακοίνωση 
ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς ενημερώνει πως τα μέλη του σωματείου Μεσίγκου Σοφία, Γεωργούσης Ιωάννης, Παρπόρης Φώτιος, Σαββίδης Χρήστος που εξελέγησαν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στα υπηρεσιακά συμβούλια υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της Covid-19


Γράφει ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου*

Η χώρα μας έχει πληγεί όπως όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορονοϊού. Τα δεδομένα της χώρας μας από την αρχή αυτής της κρίσης ήταν πολύ καλύτερα από τις περισσότερες χώρες. Η κυβερνητική διαχείριση υπήρξε ιδιαίτερα επαρκής στους περισσότερους τομείς. Με καίριες και στοχευμένες κινήσεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας κρατήθηκε όρθιο με τις νέες μολύνσεις παρά τις κατά τόπους εξάρσεις τόσο στο πρώτο ,όσο και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο.

(Video) Ο κορωνοϊός ματαίωσε το έθιμο του Χαραλάμπη στο Πεδινό

Έξι νέοι μόνιμοι ιατροί στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Με ακόμη περισσότερο μόνιμο προσωπικό ενισχύονται τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας. Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, προκηρύχθηκε η πλήρωση πέντε θέσεων ιατρών για το Νοσοκομείο Κιλκίς και μίας για το Νοσοκομείο Γουμένισσας. 

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στο Μαυρονέρι Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στο Μαυρονέρι από τις 8:00 έως τις 8:30 και από τις 14:00 έως τις 14:30 στο κέντρο του οικισμού και στα πτηνοτροφεία και από τις 8:30 έως τις 14:30 από το σούπερ μάρκετ προς την περιοχή των πτηνοτροφείων, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Ε. Αγαθοπούλου: Αναφορά στη Βουλή του κοινού δελτίου τύπου των Εμπορικών Συλλόγων Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσε στη Βουλή με την μορφή αναφοράς προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων το κοινό δελτίο τύπου των Εμπορικών Συλλόγων της ΠΕ Κιλκίς (Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πολυκάστρου, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας και Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αξιούπολης) και του Επιμελητηρίου Κιλκίς με θέμα τα αιτήματα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων, των αυτοαπασχολούμενων και των εμπόρων.

Αυτή είναι η νέα 17μελής Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΧΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Κιλκίς. Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς εξελέγη ο Αναστάσιος Κεσίδης. Αναπληρωτής συντονιστής ο Γεώργιος Θεοδοσιάδης.

Φραγγίδης: «Συνεργασία όλων και όχι πόλεμος χαρακωμάτων στο Νοσοκομείο Κιλκίς»


Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με την πανδημία του κορωνοϊού, τα συνεχή μέτρα περιορισμού, την οικονομική δυσπραγία χιλιάδων επιχειρήσεων, τους χιλιάδες ανέργους, την απογοήτευση και το θυμό των Ελλήνων πολιτών.

Κορωνοϊός (9/2/2021): 1526 νέα κρούσματα (6 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 20 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 1526 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 166067, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6061 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 52913 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Θέση εργασίας στην ALUMIL (9/2/2021)

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει την θέση Payroll Employee.
Δείτε ΕΔΩ

Αιρετοί ΠΥΣΠΕ Κιλκίς: Παραιτούμαστε διότι το 5% συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές δεν τις νομιμοποιεί


Υπογράφουν οι εκπαιδευτικοί Βαϊτσίδης Βάιος, 
Τερζιάδης Γεώργιος, Μπίτου Αναστασία, Αζάς Χρήστος

Συνάδελφισσες – συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 9-2-2021 στο πρώτο Υπηρεσιακό Συμβούλιο καταθέσαμε, όπως άλλωστε είχαμε δηλώσει και δεσμευτεί, τις παραιτήσεις μας από τη θέση των αιρετών Π.Υ.Σ.Π.Ε., ανταποκρινόμενοι στην απόφαση της παράταξής μας (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) και της Δ.Ο.Ε..