Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αυτοί είναι οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν την Ομοσπονδία και του Συλλόγους Μέλη της ενισχύοντας την λαχειοφόρο αγορά την οποία πραγματοποίησε.

Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής και βελτίωσης δρόμου Νέας Καβάλας – Σιταριάς

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στο δημαρχείο του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙΚ. ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΣΙΤΑΡΙΑΣ» προϋπολογισμού μελέτης 639.800,00 Ευρώ, μεταξύ του δημάρχου Παιονίας κ. Κωνσταντίνου Σιωνίδη και της αναδόχου του έργου κας Σοφίας Γιαλαμά. Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020».

Δήλωση δημάρχου Παιονίας, για το λύκειο Ευρωπού

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Μπροστά στο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την παύση λειτουργίας δύο Τμημάτων Προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου Ευρωπού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, δεδομένου ότι υποβαθμίζονται εκπαιδευτικά σε σχέση με άλλες περιοχές και αφορούν το άμεσο μέλλον των παιδιών μας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς,  θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, την 1η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το  θέμα,
ενημέρωση - λήψη απόφασης για την ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ".

(Video) Κιλκίς: Εργαστήριο γονέων με θέμα, "Λύπη και θυμός στα παιδιά"


Εργαστήριο γονέων με θέμα, "Λύπη και θυμός στα παιδιά", την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Λίζα Μελετιάδου, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Τι λέει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, για τις εκλογές στο Σωματείο Εκπαιδευτικών ΠΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών ΠΕ Κιλκίς
Στις εκλογές για το Σωματείο μας Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, με υποψήφιους:
Ισαακίδης Ηλίας – Δημ. Σχ. Μυριόφυτου
Καπανδρίτη Μάρκου Χριστίνα – 4ο Δημ. Σχ. Κιλκίς

Κιλκίς: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του ιστορικού Θάνου Βερέμη



Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, το βιβλιοπωλείο Ηλιάδης και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ιστορικού βιβλίου του Θάνου Μ. Βερέμη με τίτλο «1940-1941: ο πόλεμος των Ελλήνων», την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Β. Σεργιαννίδη» του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Στενημάχου 2).

Αναβάλλεται η διαμαρτυρία για τα διόδια στην αερογέφυρα του Πολυκάστρου

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας η κινητοποίηση - διαμαρτυρία στην αερογέφυρα του Πολυκάστρου για την κατασκευή παραπλεύρων διοδίων, θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστηµα προκειµένου να εξασφαλιστεί η µαζικότερη συµµετοχή Φορέων και κατοίκων.

Περιοδεία του ΚΚΕ σε Νέο Αγιονέρι, Παλιό Αγιονέρι και Μικρόκαμπο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδεία σε Νέο Αγιονέρι, Παλιό Αγιονέρι και Μικρόκαμπο πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Γραμματέα της ΤΕ, Κώστα Σιδηρόπουλο, με σκοπό να ενημερώσουν τους κατοίκους των χωριών για την εξέλιξη του σοβαρού ζητήματος της μη λειτουργίας του Ολιγομελούς Τμήματος Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου στο ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου.

Το Μαρτύριο του Αγίου Δημητρίου σύναξε πλήθος Κιλκισιωτών

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Τον μέγα οπλίτη και αθλητή, τον στεφανηφόρον και εν μάρτυσι θαυμαστόν, τον λόγχη τρωθέντα πλευράν ως ο Δεσπότης, Δημήτριον τον θείο τίμησαν με κάθε λαμπρότητα οι Κιλκισιώτες, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του στο Κιλκίς, που βρίσκεται στην περιοχή "Στενημαχίτικα".

Δήμος Παιονίας: "Όσοι πιστοί, προσέλθετε"

Κάλεσμα Δήμου Παιονίας
Ο δήμος Παιονίας θα συμμετάσχει στην έκθεση τουριστικής προβολής PHILOXENIA 2019. Καλούνται όσοι επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του δήμου, επιθυμούν να παρέχουν διαφημιστικό υλικό της επιχείρησης τους προκειμένου να διανέμεται σε επισκέπτες του περιπτέρου του δήμου.

"Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν"

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Σε γνωστό μαγαζί με σουβενίρ στο Κιλκίς θα βρούμε κούπες για το τσάι και τον καφέ μας. Σίγουρα δεν είναι τυχαίες κούπες γιατί στο εξωτερικό μέρος της κούπας προβάλλεται το όμορφο δάσος του χωριού Πεδινού και το λαογραφικό μουσείο του Συλλόγου.