Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά την κ. Στεφανίδου Μελίτα σύζυγο του εκλιπόντος κ. Ελευθεράκη Αλέξανδρου για την προσφορά πρωινού και τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε εις μνήμην του, προς τους ωφελούμενους του φορέα μας.

Δημοτικό Σχολείο Χέρσου: Σχολική Επιβράβευση Ανακύκλωσης Μπαταριών “Μεγάλοι μικροί κυνηγοί”

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
Τρίτο (3ο) στην Κατηγορία του το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου σύμφωνα με την συμμετοχή του στην Σχολική Επιβράβευση Ανακύκλωσης Μπαταριών “Μεγάλοι μικροί κυνηγοί”, που έλαβε χώρα κατά την σχολική χρονιά 2023-2024. https://afis.gr/nikites-scholikis-epivraveysis-dimotikon…/

Αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων

Δελτίο τύπου Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
H ΓΣΕΕ, η Γραμματεία Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), επικαιροποιούνε την ενημέρωση προς τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης, στη βάση των μέχρι σήμερα Υπουργικών Αποφάσεων και Εγκυκλίων οδηγιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας, της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής Περιβάλλοντος του Υπουργείου Υγείας.

(VIDEO) Summer 2024 is coming στο Kinesis for Kids

Summer 2024 is coming στο Kinesis for Kids. Κιλκίς, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024.

Ανοιχτές κλιματιζόμενες αίθουσες στον Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας σύμφωνα με τις οδηγίες αυτοπροστασίας της Πολιτικής Προστασίας σε περίπτωση καύσωνα προτείνει την παραμονή των πολιτών και ιδιαιτέρως των ευπαθών ομάδων σε χώρους δροσερούς και σκιερούς, κατανάλωση ελαφρών γευμάτων, συχνή ενυδάτωση και αποφυγή σωματικής άσκησης και εργασιών σε εξωτερικούς χώρους.

Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές ποδηλάτων που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στην πόλη του Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνολικά 9 κλοπές ποδηλάτων, που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στην πόλη του Κιλκίς.

27η Χορωδιακή Συνάντηση του ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου η 27η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄Παίονες΄ Γουμένισσας. Στη συνάντηση πήραν μέρος η χορωδία του Συλλόγου Τεχνών Μουσών Δράσις, η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών καθώς και η οικοδέσποινα Μικτή Χορωδία του Π.Σ. των Παιόνων Γουμένισσας.

Ημερίδα με θέμα «καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας στην εκπαίδευση ενηλίκων», στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς
Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 13.06.24, ώρα 18.00 στην ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus + με τίτλο σχεδίου «καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας στην εκπαίδευση ενηλίκων». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς (Διεύθυνση: 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Τέρμα Ευρώπης, Κιλκίς).

10ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Γουμένισσα



Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς



Δήλωση ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα και η πρωτοφανής αποχή πανελλαδικά που αγγίζει το 60%,αποτελούν μείζονος σημασίας θέματα, που πρέπει να απασχολήσει όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Εεπίσκεψη Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.

Η μαγεία των στιγμών

Του Κώστα Μπούζα
Το κατάστημά του βρισκόταν στο βάθος της στοάς. Απόμερο καθώς ήταν, δύσκολα κάποιος μπορούσε να το ανακαλύψει. Εξάλλου, τα υποτονικά, φθαρμένα χρώματά του και η σκονισμένη του μικρή βιτρίνα, το έκαναν να μοιάζει λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Φαινόταν κάπως σαν ξεχασμένο. Σαν μια παράταιρη πινελιά σ’ αυτή τη γωνιά της μεγαλούπολης.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 11/6/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Κολύμβηση στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Μπήκαμε σε νέα εβδομάδα προπονήσεων, με τις καθημερινές προπονήσεις. Τρεις φορές την εβδομάδα τα μέλη μας κολυμπούν σε τμήματα ανάλογα με τη μέρα και την ώρα που προτιμάτε.

Διαγωνισμός Πιροσκί 2024, στην Ευκαρπία Κιλκίς



Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Καταρχάς, θέλω να απευθυνθώ σε όλες τις Κιλκισιώτισσες και τους Κιλκισιώτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών. Η συμμετοχή τους, μέσα σε ένα κλίμα κρίσης εμπιστοσύνης απέναντι στο πολιτικό σύστημα, ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Άλλωστε, πιστεύω βαθιά ότι η συμμετοχή και η ψήφος είναι το ισχυρότερο όπλο που διαθέτει ο πολίτης για να εκφράσει τη βούλησή του.

Η αναγκαία αυτοκριτική

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος
Χθες ήταν μια κακή ημέρα για την Κεντροαριστερά. Η ρητορική περί "οριακής ανόδου" δεν βοηθά κανένα και πόσο μάλλον την ίδια. Δυστυχώς οι προοδευτικές δυνάμεις δεν πέτυχαν να ορθώσουν ανάστημα ως μια ουσιαστική αντιπρόταση διακυβέρνησης απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια στον αθλητή Κωνσταντίνο Ζάλτο

Συγχαρητήρια βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στον αθλητή Κωνσταντίνο Ζάλτο για την πρόκριση και τη συμμετοχή του στο τελικό σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στη Ρώμη, τιμώντας επάξια τόσο τα ελληνικά χρώματα αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του, ως τέκνο του Κιλκίς, με καταγωγή από το Πεδινό, κάνοντας μας υπερήφανους, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Εύχομαι υγεία και κάθε δυνατή επιτυχία στο μέλλον.

Υπογραφή σύμβασης για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου της ΠΕ Κιλκίς

Τη σύμβαση υλοποίησης της παροχής υπηρεσίας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Κιλκίς για τη χρονική περίοδο 2023 – 2025» υπέγραψε, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΖΙΑΡΑΣ, παρουσία του αν. προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων (ΥΤΕ) Ν. Γρηγοριάδη και του αν. προϊσταμένου τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΥΤΕ, Γιώργου Γεωργούλια.

Θεσσαλονίκη: Προβολή της τεινίας "ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ, Μια ρωμαϊκή πόλη στα Κρούσσια όρη του Κιλκίς"

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μια επιλογή ταινιών του ΑΓΩΝΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο ΑΓΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ και ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ».

Μαυρονέρι: Η νεολαία του Νομού Κιλκίς κοντά στα αγαπημένα μας χωριά

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Η Νεολαία ζωντανεύει τα χωριά μας διατηρώντας την παράδοση σε ρυθμούς εποχής και με υποσχέσεις που δίνουν την ελπίδα στο μέλλον.