Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

(Video) Ανοιχτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων

Ανοιχτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021.

20 τόνοι ζωοτροφών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας


20 τόνους ζωοτροφών συγκέντρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης για να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα τις πυρόπληκτες περιοχές που δοκιμάζονται στην Εύβοια.

Η "Ιφιγένεια η εν Ταύροις" στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου


Τι σημαίνει να είσαι εξόριστος και ξένος; Πώς ξεφεύγει ο άνθρωπος από το παρελθόν και τη μοίρα του; Με δέος θρησκευτικό ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί την ''Ιφιγένεια η εν Ταύροις'' ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της αρχαιοελληνικής γραμματείας, διανθισμένο με τραγικότητα και λυρισμό.

Διπλές κινηματογραφικές προβολές με Tom & Jerry και Minari στον ''Δημήτριο Ζωηρό''


Τα θρυλικά καρτούν Τομ και Τζέρι κλέβουν και πάλι την παράσταση σε μια νέα συναρπαστική μάχη στην αγγλοαμερικανική ταινία φετινής εσοδείας, που θα παρακολουθήσουν με αμείωτο όπως πάντα ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι σινεφίλ. Πρόκειται για μια μείξη των κλασικών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης με το δίδυμο Τομ και Τζέρι να συμμαχούν αναγκαστικά για να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό. Η ταινία θα προβληθεί αύριο Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 20:45 στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ''Δημήτριος Ζωηρός''.

Νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ εξελέγη ομόφωνα ο Γ. Χατζηθεοδοσίου


Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου εξελέγη ομόφωνα νέος Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η εκλογή του νέου προέδρου πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της Δ.Ε. της ΚΕΕ, με σύμπνοια και ομόνοια και στο πλαίσιο των προβλεπομένων διαδικασιών, καθώς άλλωστε δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα παρά μόνο του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος έλαβε το 100% των ψήφων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 19/8/2021, 7:20 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο ανιχνευτές μετάλλων μαζί με εξοπλισμό που κατείχε παράνομα, 71 πολεμικά φυσίγγια και άλλα οξειδωμένα στρατιωτικά υλικά (βάση όλμου, τμήμα λόγχης κ.α.), εργαλεία, γάντια και ένα έμβολο βάσης αμφορέα, το οποίο θα αποσταλεί στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων, για την περαιτέρω εξέταση του αντικειμένου.

Κορωνοϊός (19/8/2021): 3.273 νέα κρούσματα (19 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 20 θάνατοι και 286 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.273, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 550.459 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 128 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας


Σειρά έργων και παρεμβάσεων που αφορούν στην αναπτυξιακή προοπτική της Γουμένισσας συζητήθηκαν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας, Αστέριο Τάτση.

Από σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στα 30 ΙΕΚ ΟΑΕΔ για το έτος κατάρτισης 2021-2022


Από σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 21:00 και μέχρι την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα στις 23:59, θα υποβάλλονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2021-2022.

Aνοιχτή γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού


Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Υγειονομικοί και Προνοιακοί, σήμερα Πέμπτη 19/08/2021 και ώρα 19:00 μ.μ., καλείσθε σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 3), για ενημέρωση εφ' όλης της ύλης για την Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Στην συνέλευση μπορούν να παραβρεθούν κόσμια πολίτες, χωρίς δικαίωμα λόγου, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

(Video) Πρόβα τζενεράλε για τον καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων από το Δήμο Κιλκίς

Πρόβα τζενεράλε για τον καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων από το Δήμο Κιλκίς, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021. Ο καθαρισμός γίνεται με χρέωση των ιδιοκτητών των οικοπέδων.

Άγιο είχε νεαρός οδηγός στο δρόμο Αργυρούπολης-Κιλκίς

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου στην πόλη του Κιλκίς, όταν σειρήνες πυροσβεστικών και αστυνομικών οχημάτων ήχησαν ανησυχητικά περίπου στις 11μ.μ.