Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

(Video) Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Μελλισουργιό Κιλκίς

Αυτό τo φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Μελλισουργιό Κιλκίς, δημοσιεύτηκε από τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, στις 15 Μαΐου 2011.


Πέμπτη 21/1/2021, έγιναν 16.012 εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Ελλάδα (195 στο νομό Κιλκίς)


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν 16.012 εμβολιασμοί κατά της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα. O συνολικός αριθμός ανέρχεται σε  123.347. Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου 121.109 άτομα.

Κορωνοϊός (21/1/2021): 509 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 25 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 509 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 150479, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5813 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 46236 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 21/1/2021, 5:48 μ.μ.


Εξιχνιάσθηκε υπόθεση τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ιδιοκτητών καταστήματος και υπαλλήλου που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2019
Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2019 σε βάρος δύο ιδιοκτητών και ενός υπαλλήλου καταστήματος.

«Εμένα το κοντύλι μου με την καρδιά μου είν’ ένα»


Γράφειο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός συγγραφέας 
Η χώρα βαρυγκομά και η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Και το λαό της Ελλάδας «γραμμένο» τον έχουν. Τον θέλουν γιατί χάρη σ’ αυτόν κερδίζουν δόξα, χρήμα κι αποκτούν τίτλους, ρόλους κι αξιώματα. Διαφορετικά πολλούς από δαύτους δεν θα τους ήξερε ούτε ο ψιλικατζής της γειτονιάς τους.

Επ' ευκαιρία του ανοίγματος του λιανεμπορίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, λέει...


Ανοιχτή πρόσκληση σε νέους συνθέτες ηλικίας 20 – 32 ετών


Το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας- Χορτιάτη, το American - Israeli Cultural Foundation (supported by Stavros Niarchos Foundation), και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία be artive (Διοργανωτές), σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και το σύνολο μουσικής δωματίου Israeli Chamber Project απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση (open call) σε νέους μουσικούς δημιουργούς.

Από τον Καμπάνη Κιλκίς, με αγάπη...


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Μπορεί να περάσουμε ή να βρεθούμε πολλές φορές σε ένα από τα όμορφα χωριά μας. Σπάνια όμως θα σκεφτούμε να περπατήσουμε μέσα στους δρόμους του. Ίσως γιατί δεν έχουμε συνηθίσει και ακόμα να έχουμε μια νοοτροπία που κάπου αλλού η βόλτα θα μας ξεκούραζε καλύτερα.

Πλευρικά διόδια στον κόμβο του Πολυκάστρου: Ασφαλιστικά μέτρα και κινητοποιήσεις εξαγγέλλει ο Δήμος Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ασφαλιστικά μέτρα θα καταθέσει ο Δήμος Παιονίας, εάν αύριο 22 Ιανουαρίου 2021 τεθούν σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στον κόμβο του Πολυκάστρου.

Συμβουλές ψυχικής υγείας παιδιών και γονέων σε περίοδο πανδημίας


Υπογράφουν ο 
Δημήτριος Μαραμπούτης (Κοινωνικός Λειτουργός) και η Δήμητρα 
Λαμπροπούλου (Ψυχολόγος)
Επειδή η κατάσταση που βιώνουμε με τα σχολεία κλειστά δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για δια ζώσης ενημέρωση, συντάξαμε έναν οδηγό με συμβουλές ψυχικής υγείας σε περίοδο πανδημίας. Ο οδηγός αυτός απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους γονείς.
Δείτε τον οδηγό ΕΔΩ