Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Σούλης: Και με πιστοποιητικό εμβολιασμού και με μάσκα

Ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς και αρχηγός της δημοτικής παράταξης Κιλκίς "Μαζί Μπορούμε" Σούλης Καζαντζίδης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία με το πιστοποιητικό εμβολιασμού του προτρέποντας τους Κιλκισιώτες να εμβολιαστούν. Συγκεκριμένα έγραψε, "Και με πιστοποιητικό εμβολιασμού και με μάσκα. Ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς και αρχηγός παράταξης, καλώ τους συμπολίτες μου να ακολουθήσουν την μεγάλη πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας και να την εμπιστευθούν κάνοντας το βήμα προς την ελευθερία".

Ο "Πατριωτισμός" των εφοπλιστών... και η αφόδευσή τους


Του Παναγιώτη Σαββίδη
Με ιδιαίτερο γλαφυρό τρόπο ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης που έχει διατελέσει πρόεδρος της ένωσης πλοιοκτητών και έχει περάσει από πολλά αξιώματα της ένωσης τους, σε συνέντευξη του στον δημοσιογραφικό οργανισμό EIC (European Investigative Collaboratio) είπε «ότι η Ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι πει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών» και ότι τον πρωθυπουργό της χώρας όποτε θέλουν μπορούν να χεσ..ν επάνω του.

Απονομή βραβείων 26ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 8.30 το βράδυ, στο Θέατρο Λόφου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής βραβείων και επαίνων στους νικητές του 26ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2021» του Δήμου Κιλκίς.

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Πλαγιάς


Δελτίο τύπου Α
ναγέννησης Πλαγιάς

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά τη σύντομη κακή παρένθεση (με τη Νίκη Αγκαθιάς την περασμένη Κυριακή και την ήττα μετά δύο μήνες μακριά από την ήττα) και νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 3 - 1 για την Αναγέννηση Πλαγιάς.

(Video) Οι Ελεύθεροι Νέοι Ελλάδος στο Κιλκίς

Οι Ελεύθεροι Νέοι Ελλάδος στο Κιλκίς, την Τετάρτη 26 Μαϊου 2021

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ελεύθερων Νέων Ελλάδας στον Δήμαρχο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπροσωπεία των Ελεύθερων Νέων Ελλάδας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της πολιτικής δεξαμενής σκέψης (think tank) Νικόλαο Ζερζελίδη και συζήτησαν για τις προοπτικές του φιλελευθερισμού στον ελλαδικό χώρο.

Κορωνοϊός (26/5/2021): 1.517 νέα κρούσματα (9 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 44 θάνατοι και 547 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.517, εκ των οποίων κανένα δεν εντοπίστηκε σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 395.094 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 27 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.036 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Μνημόνιο συνεργασίας της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος


Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΑΣΠΚΜ κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος/ΔΙΠΑΕ. κ. Πέτρος Σαμαράς, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΔΙΠΑΕ.

Φραγγίδης: Η διασπορά, ως αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού, πρέπει να αποκτήσει φωνή

Σημεία τοποθέτησης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σ/ν του ΥΠΕΣ «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού»
Συζητάμε ένα νομοσχέδιο που τροποποιεί τον νόμο για την ψήφο των εκτός ελληνικής επικράτειας εκλογέων που ψηφίστηκε από τα 2/3 της Βουλής το φθινόπωρο του 2019. Έναν νόμο κατώτερο των περιστάσεων και της εποχής του, που λόγω έλλειψης πολιτικού θάρρους και κομματικών σκοπιμοτήτων περιέχει διατάξεις με διάφορους «κόφτες».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 26/5/2021, 5:26 μ.μ.


Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για σύσταση συμμορίας και απάτη.

Κιλκίς: Διαδικτυακή εκδήλωση για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος

Με κεντρικό σύνθημα της φετινής ενημερωτικής εκστρατείας κατά του καπνίσματος "Δεσμεύομαι και Σταματώ" ο Δήμος Κιλκίς και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και κυρίως τους νέους ανθρώπους να αντισταθούν στην απατηλή γοητεία της νικοτίνης και να μείνουν μακριά από μια συνήθεια που είναι εθιστική και βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Οι “Αμαζόνες” των “Ακριτών” Πολυκάστρου


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Στην 55χρονη πορεία των “Ακριτών” Πολυκάστρου που πρόεδρος ήταν πάντα άνδρας, σημαντική, για την ακρίβεια τεράστια ήταν και είναι η συμβολή των γυναικών.

Δημοπρατείται το έργο για τις «υπολειπόμενες εργασίες ανέγερσης του Γηροκομείου Κιλκίς»

Φωτογραφία αρχείου Σεπτεμβρίου 2019
Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτής Κιλκίς
Δημοσιεύθηκε χθες η απόφαση έγκρισης  διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για το έργο προϋπολογισμού, 482.639€, που αφορά στις υπολειπόμενες εργασίες του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς.