Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Άνθισαν τα λουλούδια στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η προηγούμενη θεματική ενότητα μας άφησε με ένα άρωμα λουλουδιών στη δομή μας. Αφιερώσαμε την εβδομάδα στα λουλούδια και κάναμε κατασκευές μαθαίνοντας πληροφορίες για πολλά από αυτά.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες Δήμητρα και Στεφανία της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Συγχαίρουμε τις μαθήτριες Δήμητρα και Στεφανία της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου που κατέκτησαν την τρίτη θέση με επίδοση 99% στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης «KIDS SAVE SHAMPION SHIP 2024», που διοργάνωσε ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ».

83η επέτειος της Μάχης των Ευζώνων (25 Απριλίου 1941)

Ιστορικό Μάχης
Ένα από τα πρώτα χρονολογικά και τα πιο αξιόλογα εννοιολογικά επεισόδια της μεγάλης Εθνικής Αντίστασης όλων των Ελλήνων, είναι η μάχη των Ευζώνων της 25/4/1941.

Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στη Δοϊράνη



Κιλκίς 2.089 μΧ: Σφύζει από κόσμο η αγορά του Κιλκίς! (Φωτογραφίες)

Κιλκίς 2.089 μΧ
- Σφύζει από κόσμο η αγορά του Κιλκίς!
- Το αδιαχώρητο στα καταστήματα!
- Εκτοξεύθηκαν οι τιμές ενοικίων!
- Οι Ισραηλινοί θέλουν να τα αγοράσουν όλα βλέποντας τη τεράστια δυναμική του Κιλκίς!
Γράφει-φωτογραφίζει ο Μαύρος Άρχων του Ψεύδους
Είναι πραγματικά τρελό αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Κιλκίς του 2.089 μΧ. Κι αυτό γιατί η κάποτε απαξιωμένη τοπική εμπορική αγορά του Κιλκίς, σήμερα κυριολεκτικά σφύζει από χιλιάδες κόσμου.

(VIDEO) Συναυλία βυζαντινής μουσικής για τη Μεγάλη Εβδομάδα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

Συναυλία βυζαντινής μουσικής για τη Μεγάλη Εβδομάδα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς από το Σύλλογο Ιεροψαλτών "Πέτρος ο Γλυκύς". Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024.

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου 
Δήμου Παιονίας

Την Πέμπτη 18 Απριλίου στην Πλατεία Ελευθερίας στο Πολύκαστρο, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παιονίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης πραγματοποίησε την εκπαιδευτική δράση «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».

ΝΔ... δύναμη αστάθειας για τη ζωή της εργατικής - λαϊκής οικογένειας

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Μόνο για ευήθεια δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Μητσοτάκη και την πολιτική της ΝΔ, όπου με ταξικό φανατισμό και προσήλωση, δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας και ανέχειας στον λαό.
Μια κυβέρνηση του κεφαλαίου, κυνική και αδίστακτη, που η όποια νομιμοποίηση της, δεν την κάνει αποδεκτή από την λαϊκή – κοινωνική πλειοψηφία.

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά 10 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.
Μετά την καλλιτεχνική επιτυχία της περασμένης χρονιάς, με το κοινό να γεμίζει τις θεατρικές αίθουσες όπου και αν παρουσιάστηκε, η παράσταση-μονόλογος «Σέρρα», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου, σε ερμηνεία της Χρύσας Παπά, συνεχίζει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα. Μια θεατρική εμπειρία που συνεπαίρνει τον θεατή σε ένα μοναδικό ταξίδι, απ’ όπου και αν κατάγεται.

(VIDEO) Επιμόρφωση εκπαιδευτικών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, από την ψυχίατρο Έφη Τζούρα

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, από την ψυχίατρο Έφη Τζούρα. Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024.

Πωλείται το καλύτερα συντηρημένο Mercedes-Benz C 180 της γενιάς του

Το αυτοκίνητο είναι σε υπεραρίστη κατάσταση, 1ο χέρι, αγορασμένο από την Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης, ατρακάριστο, γνήσιο
κλιματιστικό, κοτσαδόρος, αερόσακοι, προσκέφαλα μπρος-πίσω, φυλασσόμενο
σε κλειστή πυλωτή, δεν έχει γρατζουνιά, γνήσια χιλιόμετρα, όλα τα
service στην ώρα τους, σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα μόνο στην εθνική οδό, 4
σχεδόν καινούργια λάστιχα (Περάστηκαν πριν από 8 μήνες περίπου χωρίς να γίνουν χιλιόμετρα), ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ραδιο-CD-USB SONY με
καταπληκτικά ηχεία. Αυτοκίνητο μη καπνιστή.

Περί ψυχής

Του Κώστα Μπούζα
Κατ’ αρχάς, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο άνθρωπος αποτελεί μια ολότητα. Σύμφωνα με τους πατέρες της εκκλησίας, υπάρχει μια άρρηκτη ενότητα, μια λειτουργική συσχέτιση, ένας “μυστικός εσωτερικός σύνδεσμος” μεταξύ των επί μέρους μερών που τον απαρτίζουν. Ποια είναι όμως αυτά;

Ιστορικό Λεύκωμα του Δήμου Παιονίας: Ένα μνημειώδες έργο με την υπογραφή του ιστορικού ερευνητή Χρήστου Ίντου

Υπογράφει η 
Θεοδώρα Θεοδωρίδου
Φιλόλογος Ξ.Γ.

Η ιστορία αποτελεί ένα από τα ισχυρότατα συνεκτικά στοιχεία μιας κοινότητας. Η έγκυρη, αξιόπιστη καταγραφή της συνιστά ένα κοινό αφήγημα της κοινότητας, αφήγημα συγκροτητικό, καθώς η πάνδημη αποδοχή και γνώση κοινού ιστορικού παρελθόντος δημιουργεί συνεκτικούς δεσμούς μεταξύ των μελών της, δεσμούς ασφαλείας για το παρόν και οδηγούς για το μέλλον.

Γιώργος Φραγγίδης και Έλλη Φρεγγίδου ορίστηκαν υπεύθυνοι εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κιλκίς

Ο Γιώργος Φραγγίδης, πρ. Βουλευτής και η Έλλη Φρεγγίδου, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ορίστηκαν με απόφαση της γραμματείας οργανωτικού της παράταξης ως υπεύθυνοι εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Κιλκίς. Ο Γιώργος Φραγγίδης έχει, επίσης, οριστεί πέραν του Κιλκίς, επικεφαλής εκλογικού αγώνα και στο Νομό Πέλλας.

Πρόγραμμα πασχαλινών δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς



Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 16 απάτες που έγιναν το πρώτο τρίμηνο του 2022, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Έργα για φλάουτο - πιάνο και βιολί - πιάνο στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς