Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 31/5/2020, 10:50 μ.μ.

Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων
Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας άνδρας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για σύσταση συμμορίας και απάτη.

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, Κυριακή 31/5/2020, 10:45 μ.μ.

Προεγγραφές, για δωρεάν συμμετοχή παιδιών στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Στο πλαίσιο Δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής, σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες ημέρες ξεκινά, ο νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για τη νέα χρονιά.

(Video) "Αργήσαμε ακόμη μία φορά..."


Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 γίνονται προφορικές εξετάσεις και το Υπουργείο Παιδείας στέλνει το ανάλογο ΦΕΚ το Σάββατο 30 Μαΐου 2020.
Τζά!

(Video) Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για οδούς της πόλης του Κιλκίς


Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις εστίασης, καφέ, καφέ μπαρ) για την άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους (άρθρο 65 του Ν. 4688/2020, ΦΕΚ 101Α/245-2020) οι οποίες θα ισχύσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Κιλκίς: Μέσα ατομικής προστασίας σε διδακτήρια προσχολικής αγωγής και Δημοτικά Σχολεία


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η αυριανή επιστροφή των νηπίων και μαθητών στο σχολείο, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω Covid -19, γίνεται με ασφάλεια και τάξη σε πεντακάθαρες αίθουσες διδασκαλίας, σε περιποιημένο περιβάλλοντα χώρο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Στο Κιλκίς έχουμε και χιούμορ

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Σημείο: Μίνι μάρκετ Διαμαντίδης οδός 21ης Ιουνίου
Περπατώντας στους δρόμους της πόλης μας, μπορείς να παρατηρήσεις πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το χιούμορ των επιχειρηματιών μας.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2020) το βράδυ, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (31/5/2020)

➤Βιομηχανία παραγωγής τροφίμων στο Κιλκίς, ζητά να προσλάβει υποψήφια κοπέλα με σπουδές τεχνολογικής κατεύθυνσης και γνώση Αγγλικών
Δείτε ΕΔΩ
Βιομηχανία παραγωγής τροφίμων στο Κιλκίς, ζητά να προσλάβει κοπέλα με άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ και Αγγλικών.
Δείτε ΕΔΩ