Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών

Υπογράφει ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίος
«Αγαπητοί μου χριστιανοί,
Σας προσκαλώ όλους την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ε.έ. στις 6:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

(VIDEO) Εκδήλωση προς τιμήν εκπαιδευτικών του νομού Κιλκίς, που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα δύο τελευταία σχολικά έτη

Εκδήλωση προς τιμήν εκπαιδευτικών του νομού Κιλκίς, που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα δύο τελευταία σχολικά έτη. Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024.

Συλλυπητήρια Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, για το θάνατο του Δημήτρη Σκορδά

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου Δημητρίου Σκορδά, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Με αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και των κατά τόπο αρμόδιων Διευθύνσεων Αστυνομίας, από 20.00 ώρα σήμερα (29/01/2024) έως 10.00 ώρα της Τετάρτης (31/01/2024) απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού από όρια νομών Πιερίας/Θεσσαλονίκης έως Αθήνα (Κόμβο Καλυφτάκη), ανεξαρτήτως χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Μαθαίνουμε για τα φρούτα και τα λαχανικά του χειμώνα στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με κρύο γι' αυτό κι εμείς στο ΚΔΑΠ Kinesis αποφασίσαμε η νέα μας θεματική να είναι φρούτα και λαχανικά του χειμώνα. Στην κηπουρική, λοιπόν, μιλήσαμε για το καρότο πώς και πότε καλλιεργείται, έπειτα συμπληρώσαμε ένα φύλλο εργασίας και τέλος παίξαμε το "Κρυμμένο καρότο" . Το παιδί που βρήκε πού ήταν κρυμμένο το καρότο, το κέρδισε κιόλας.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Τα καλύτερα έρχονται

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης για την υπέροχη βραδιά του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024. Γεμίσατε την Τέχνη με χαμόγελα, θετική ενέργεια και ζεστές καρδιές.

Τα νέα του Πέτρου Παππά (29/1/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά

Δίπλα στους αγροκτηνοτρόφους του Νομού Κιλκίς
Δίπλα στους αγροκτηνοτρόφους του Νομού Κιλκίς βρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 26/01 για να υπερασπιστούν τα δίκαια αιτήματα τους για:

Ο Μουσικός Σύλλογος Jam, κόβει τη βασιλόπιτά του



Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος). Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα της Πολιτιστικής Εταιρίας.

Βάπτισμα του πυρός για τα κορίτσια του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Οι μικρές του συλλόγου (Κ16) συναντήθηκαν το Σάββατο 27/01/2024 με τον Ποσειδώνα Βέροιας στο ΔΑΚ Κιλκίς, στις 14.00, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη ομορφιά, καθώς τα κορίτσια μας παίρνουν φέτος το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη τους συμμετοχή στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ. Τα κορίτσια με την ζωντάνια τους και την δροσιά τους, γέμισαν με αισιοδοξία τους φίλους τους συλλόγου, γιατί αν και έχασαν με σκορ 1-3 (29-27, 14-25, 23-25, 18-25), έδειξαν με την μαχητικότητα και την πρόοδό τους, σφραγίζοντας πως ο σύλλογος έχει μέλλον.

Συλλυπητήρια Στέφανου Παραστατίδη για το θάνατο του Στέργιου Παζαρτζικλή

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Στέργιου Παζαρτζικλή, πατέρα του Λάζαρου Παζαρτζικλή, Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημήτρη Σκορδά

Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς, εκφράζει τη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του συνταξιούχου – συνάδελφου και Διευθυντή του Ακτινολογικού τμήματος Δημήτριο Σκορδά, με άρτια επιστημονική κατάρτιση υπηρέτησε μέχρι τη συνταξιοδότηση του στο Νοσοκομείο μας και προσέφερε τα μέγιστα στους ασθενείς και στην τοπική κοινωνία του Νομού Κιλκίς.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του Νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 1/2/2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΓΡΙΒΑ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ) ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ ΓΡ-1 ΚΑΙ ΓΡ-2, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 1/2/2024, από ώρα 11:00 έως 14:30

Σοκ και βαρύ πένθος στο Κιλκίς, για το θάνατο του αγαπητού συμπολίτη και ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά

Σε σοκ και βαρύ πένθος έχει περιέλθει η τοπική κοινωνία του Κιλκίς μετά από το θλιβερό και αναπάντεχο άγγελμα του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη και ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά.

Μεγαλώνοντας ‘’ρηγόπουλα’’ και ‘’ρηγοπούλες’’

Γράφει ο Σωτήρης Μαρκάδας

Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς
Εμείς οι εκπαιδευτικοί συναντάμε όλο και περισσότερους/ες. Γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς να θέτουν όρια, κανόνες και περιορισμούς στις κοινωνικές συναλλαγές τους.

Γιώργος Μαυρίδης: Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα - Πώς είναι η ζωή χωρίς social media και διαδίκτυο;

Βιβλιοπαρουσίαση
Το «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα» είναι ένα εκλαϊκευμένο δοκίμιο που αφηγείται ιστορίες ανθρώπων που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα social media, να βγουν από το διαδίκτυο και να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στις ζωές όλων, και αποτελούν αντικείμενο επιστημονικής έρευνας τόσο για τις επιπτώσεις τους στην ψυχική υγεία των χρηστών όσο και για τον βαθμό που επηρεάζουν και αλλοιώνουν έννοιες όπως η δημοκρατία και ο πλουραλισμός της έκφρασης.

Γιορτή Γραμμάτων και Τεχνών προς τιμήν του έργου των Τριών Ιεραρχών από τον Ποντιακό Σύλλογο Γουμένισσας "Διογένης ο Σινωπεύς"

Δελτίο τύπου Ποντιακού Συλλόγου Γουμένισσας "Διογένης ο Σινωπεύς"
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή των Γραμμάτων και των Τεχνών προς τιμήν του έργου των Τριών Ιεραρχών μας, που πραγματοποιεί ο Ποντιακός Σύλλογος Γουμένισσας από το πρώτο έτος ίδρυσης του, το 1982.

Κυρία Προκοπίδου σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε...

Υπογράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Ορμώμενη από τη βράβευση της συνταξιούχου δασκάλας κυρίας Σοφίας Προκοπίδου από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Κιλκίς την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 κατά την κοπή της βασιλόπιτας καθώς και τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη ότι «κάτι όλοι εμείς στο Νομό Κιλκίς δεν κάνουμε καλά», θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ως Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» την κυρία Σ. Προκοπίδου για την προσφορά της στο Νοσοκομείο Κιλκίς ενός ασθενοφόρου.

Το βιβλίο “Μακριά από τις σκιές” του Μάριου Περτσινίδη στη Βιβλιοθήκη του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 εγκαινιάσαμε την πρώτη ανοιχτή βιβλιοθήκη του σχολείου μας με μία πολύ ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση, την οποία παρακολούθησαν μαθητές και καθηγητές. Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τον νεαρό Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη, ο οποίος μας παρουσίασε το πρώτο του φανταστικό μυθιστόρημα με τίτλο “Μακριά από τις σκιές”. 

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. νομού Κιλκίς

Την βασιλόπιτά του έκοψε την Κ
υριακή 28 Ιανουαρίου 2024, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. νομού Κιλκίς στην όμορφη ταβέρνα "Μένιος" στο χωριό Πεδινό.