Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

(VIDEO) Γιατροί, Φαρμακοποιοί και Οδοντίατροι του Κιλκίς, ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικά/Συνταξιοδοτικά θέματα Υγειονομικών – Νεότερα δεδομένα» στις 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς .

Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα "Έφηβοι και Συγκρούσεις" στο Σ.Σ. Μουριών



Η Ηθοποιός και Μοντέλο, κυρία Ειρήνη Στεριανού, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Η Ηθοποιός και Μοντέλο, κυρία Ειρήνη Στεριανού, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Ποια είναι τα επαγγελματικά, θεατρικά και τηλεοπτικά σου πλάνα αυτόν τον καιρό Ειρήνη... τι κάνεις και τι ετοιμάζεις;
Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο θέατρο ΒΟΛΤ στην παράσταση Moral Rules η οποία παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 η ώρα στη σκηνή Β του θεάτρου.

Τι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, για το φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε τα κάτωθι μετά την συνεδρίαση του της 06/11/2023:

Συνάντηση γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι εργασίες του ανοικτού κύκλου συναντήσεων γονέων και κηδεμόνων με στόχο την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου και τη συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας. Η πρώτη συνάντηση είχε καλή προσέλευση, χωρίς να φτάσει όμως την αναμενόμενη, ανάλογα με τον αριθμό των γονέων/κηδεμόνων του σχολείου. Κύλησε ωστόσο θαυμάσια, διότι η κα Τζούρα, αλλά και οι συμμετέχοντες δημιούργησαν ένα ζεστό, ασφαλές κλίμα επικοινωνίας. Το περιεχόμενο της ομιλίας «Επικοινωνία στην Οικογένεια» ήταν επίκαιρο και ενδιαφέρον, όπως ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική ήταν και η συζήτηση που ακολούθησε.

(VIDEO) Εγκαίνια 3ου Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς «COMICSVILLE» 2023

Από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, η Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής δέχεται όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά την ακμάζουσα Ελληνική σκηνή κόμικς. Το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί δωρεάν στις εκθέσεις κόμικς του COMICSVILLE, να παρακολουθήσει συζητήσεις σχετικά με το φετινό θέμα των θρύλων και των παραμυθιών και να ενημερωθεί για τις νέες εκδόσεις σημαντικών Ελληνικών εκδοτικών οίκων.