Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Στην πόλη του Κιλκίς κασκαντέρ

Της Ελένης Μυρωνίδου
Εν τω μεταξύ η πόλη μας, άχρωμη, άοσμη και απρόσεκτη, ποτέ δεν ακούστηκε ότι συμμετέχει σε γυρίσματα τέτοιων ταινιών όπου απαιτούνται ακροβατικές ιδιότητες ή πεσίματα από ψηλά ή πεσίματα από αλεξίπτωτο ή πεσίματα από ελικόπτερο ή οδηγηση με μεγάλες ταχύτητες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο 
Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς », θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ”, για τη τεράστια προσφορά 6,5 τόνων σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.Οι εξαιρετικές δωρεές και χορηγίες απο την πλευρά των Οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε τομείς κοινωνικής προσφοράς συμβαλλουν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνανθρώπων μας.

Αυτά, μόνο στο Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ν.Ε.
Μετά από τροχαίο στη συμβολή των οδών Παλαμά και Ανδρούτσου στο Κιλκίς (περιφερειακός) προ 3 εβδομάδων, υπήρξε καταστροφή-πτώση της πινακίδας του STOP. Έκτοτε παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς τους αρμοδίους η πινακίδα μέχρι σήμερα παραμένει εκεί.

Θέση εργασίας στο κατάστημα COSMOTE Κιλκίς

Θέση εργασίας στο κατάστημα COSMOTE Κιλκίς
Κύριες Αρμοδιότητες Θέσης
Υποδοχή πελατών και εξυπηρέτηση σύμφωνα με τις ανάγκες τους βάση διαδικασιών.

Ο περίπλους του Αγίου Όρους από προσκυνητές της Ι.Μ. Κιλκισίου (ΦΩΤΟ)

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποίησαν σήμερα, Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, προσκυνητές της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, στο Αγιώνυμο Όρος, και συγκεκριμένα πραγματοποίησαν τον περίπλου της αθωνικής πολιτείας με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο.

Συγχαρητήρια Πέτρου Παππά, στην εθνική ομάδα πόλο

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η εθνική ομάδα πόλο κατακτά τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

Γ. Μιχαηλίδης: Παραιτηθείτε κ. Παζαρτζικλή

Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Θεωρείτε εαυτούς μαριονοπαίκτες και εμάς τις μαριονέτες σας, όχι δεν θα σας κάνουμε την χάρη να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στα παιχνίδια σας, είσαστε μόνοι και προκαλείται την διάσπαση του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας με τις αλλεπάλληλες μεθοδευμένες κινήσεις σας, δεν καταφέρατε να προωθήσετε υποψηφίους του χώρου μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται, μεταθέτατε κάθε σχετική κουβέντα για μετά τις εκλογές, ποιο το αποτέλεσμα;